Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerbahçe haşırttt...

İbrahim Akın ve İskender Alın’ın savcılık sorgusunda haklarındaki şike yaptıkları yönündeki suçlamaları kabul ettiği öğrenildi. İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği iddia edildi..
    Fenerbahçe ile ilgili kısım önemli ...

Kaynak ???
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• tekrar ediyorum hukukta eksik teşebbüs diye bişey yok, teşebbüsün hukuki olarakne anlama geldiği açık açık yazılmıştır. okunulan kadarıyla hukuki olarak bize verilecek bir ceza yok

Yorum

• NTV Spor'da Unal Aysal'in goruslerinin arkasinda oldugunu soyledigi yeni aciklamasini veriyorladi simdi 2.baskaninin konusmasini veriyor...

Yetmezzz !! Derhal zaman makinesi icat edilmeli, Mehmet Ali sikenin gerceklestigi anlara goturulmeli..
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu işlerin içinde Göksel Gümüşdağ'da var bence.

3. dalgada onu da alırlar...
          iki gün önce yazmistim. Bu oyuncular sonucta ibb nin futbolculari, bu adamda tff nin 2. adami. Böyle isle alakali olan bir adamdan nasil saglikli bir karar bekleniyor ki?

Bence bir kac gün sonra bu tff istifa edecektir, baska türlü bu isden kurtulamazlar

Yorum

Onu alirsalar Federasyon düser.As Baskan sanirim o.

Zaten Savcilik demiyormuydu belgeleri veremeyiz Belgelerde suclanan bazi kisiler TFF de diye.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Son gölü de Nevzat Şakar atarsa tamamdır bu iş.(tabi karşı kaleye)
              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cok özür dilerim ama

Mehmet Ali Aydinlar Koydularmiiiiiiiiiiii ?!!

.
                estafurullah abi az bile yazmışsın. şikeci aydınlar kurtar bakalım fenerini!

Yorum

• Birazdan son dakika.İbrahim Akın'ın itirafını duyan Aziz Yıldırım fenalaştı haberi geçerse şaşırmam :d

Yorum

Benim aklım almıyor zaten o adamın sorgulanmamasını...
                    İlk zamanından beri sevmiyorum Gümüşdağ'ı...
                    Hepimizin de tahmin ettiği gibi bu işlerde o adamın da parmağı vardır.
                    Aziz'in adamı ne de olsa...
                    Hamiş

Yorum

• Allah'in izniyle bu surecten alnimiz ak olarak cikarsak elimiz cok ama cok guclu olacak...

Yorum

• Burada fener beşiktaş arasındaki tek acıdığım beşiktaş taraftarıdır. Aralarındaki tek temiz olan onlar çünkü.

Yorum

• Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki...

SABAH da yazdı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ben açık konuşayım, yapan kimse düşsün, biz dahil, ama Bjk'nin bu işlere karışmasına üzüldüm doğrusu,
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• tff acele ettı sımdı rezıl olcak bu suclamaları kabulden sonra halbukı beklese bugun fenerı dusurdum dıyebılırdı sımdı ıse yıne dusurmesı gerekcek cunku fenerı savunanlar bıle juventus ornegınde suclamalar kabul edılmıstı burda kabul yok suclu olmayabılırler dıyodu merak edıyorum sımdı ne dıcekler ozellıkle rızelı yonetıcı kazmaz

Yorum

• Serdar Adalı neyse de Tayfur Havutçu'dan beklemezdim.
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim