1 yıllık taahhütüm bu ay bitiyordu şimdi arayıp lig tv yi iptal ettiriyorum benim takımımda şike yaptıysa düşsün kardeşim kim yaptıysa düşsün bu ligte tiyatro izlemek istemiyorum topunuzun canı cehenneme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Haydi tivitıra: #turkiyedesikeserbest #UEFAbanTurkey
Yorum
-
Artik Avrupa kupalarinda herhangi bir lig takimini, "milli" takimini destekleyen BIZDEN DEGILDIR!Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Abi sana yemin ediyorum bunlar Aziz'i milletvekli adayı yapıp Meclise bile sokabilirler.Benim bu ülkede adalete dair en ufak bir beklentim kalmamıştır artık.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener eninde sonunda küme düşecek, -alırsa- süper kupa da elinden alınacak.
Endişe etmeyin.Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yorum
-
eğerki fenere dokunmazlarda lig aynen devam ederse lig tvsini iptal ettirmeyende bu suça ortak olmuş demektir.neden mi ? enmiyet ne diyor biz son 5 meçın sonucunu biliyorduk. bu ne demek biz tiyatro izlemişiz meğer. sonuç olarak lig tv'ye gerek yok. onlarki para ve göt korkusuna fenere dokunamıyorlar gerek yok artık futbol branşına buz hokeyi falan takılalım.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
o zamana kadar delil melil kalmaz merak etme. Hersey istedikleri gibi gidiyor. Tek sorun su anda metrisde olan yöneticileri ve deliller. Onlarida yok eder isin icinden siyrilirlar. Hayaldi gercek oldu deriz sonra bizde.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler suçlu tff değil adamlar bize ulaşmış delil yok diyor
benim tek kafamı kurcalayan şey deliller ulaşınca ne olacak ?
LİGİN ortasında nasıl karar alacaklar? Bizim şampiyonlar ligine direk gitme hakkımız ne olacak ? Örneğin şampiyonluğuı bize verirseler?
Bunun cevabı varmı ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Beyler bana garip gelen bir şey var.M.A.Aydınlar "Uefa ile sürekli bağlantı halindeyiz" dedi.Tezatlık yok mu bu işte??
Yorum
-
sunu de o zaman her sayfada. ben dedim ayaklarını bırak lütfen . biz seni biliriz sen bizi kardeşim ama her sayfada ben zaten böyle böyle dedim diyip durma lütfenİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSunu demek istiyorum;
Az cok biliyorduk TFF'nin ne yapacagini. Maalesef yine yanilmadik.
Sistem "adaletsizlik" üzerine kurulmussa ben ne yapayim?BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum