Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 yıllık taahhütüm bu ay bitiyordu şimdi arayıp lig tv yi iptal ettiriyorum benim takımımda şike yaptıysa düşsün kardeşim kim yaptıysa düşsün bu ligte tiyatro izlemek istemiyorum topunuzun canı cehenneme

Yorum

• Haydi tivitıra: #turkiyedesikeserbest #UEFAbanTurkey
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Artik Avrupa kupalarinda herhangi bir lig takimini, "milli" takimini destekleyen BIZDEN DEGILDIR!
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ey yönetimden gidenler,bizim adımıza neyi savundunuz orda?
          Boyun mu eğdiniz?
          Bunları duyup masaya vurmadınız mı elinizi?
          Vuramadıysanız terketseydiniz orayı!
          Kulüp acil açıklama yapsın,bir şey desin.

Yorum

• DÜnyada Esi GÖrülmemis bi Protesto Yürüysü yapalim MAA yi Dogduna Pisman edelim

Yorum

• Böyle bişey yok ya cinayet sebebi resmen...Sıralamaya göre uefa ya bildirdik diyor. Allah hepinizin belasını versin özellikle fenerin köpeği olan MAA(L)
              181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener eninde sonunda küme düşecek, -alırsa- süper kupa da elinden alınacak.

Endişe etmeyin.
                Abi sana yemin ediyorum bunlar Aziz'i milletvekli adayı yapıp Meclise bile sokabilirler.Benim bu ülkede adalete dair en ufak bir beklentim kalmamıştır artık.
                Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• eğerki fenere dokunmazlarda lig aynen devam ederse lig tvsini iptal ettirmeyende bu suça ortak olmuş demektir.neden mi ? enmiyet ne diyor biz son 5 meçın sonucunu biliyorduk. bu ne demek biz tiyatro izlemişiz meğer. sonuç olarak lig tv'ye gerek yok. onlarki para ve göt korkusuna fenere dokunamıyorlar gerek yok artık futbol branşına buz hokeyi falan takılalım.
                  Zuğaşi Berepe
                  Çoban Express

Yorum

• Aydınlar yazıklar olsun sana.
                    Soy isimlerimizin benzemesinden dolayı utanıyorum.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• birisi kötülük yaptigi zaman arkadaslari beli olur mus tüm lig fb sike yaptigini biliyor ve savunuyor. Herkez üstünü örtmeye gayret ediyor Ankaraspora yazik oldu!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler suçlu tff değil adamlar bize ulaşmış delil yok diyor

benim tek kafamı kurcalayan şey deliller ulaşınca ne olacak ?

LİGİN ortasında nasıl karar alacaklar? Bizim şampiyonlar ligine direk gitme hakkımız ne olacak ? Örneğin şampiyonluğuı bize verirseler?

Bunun cevabı varmı ?
                        o zamana kadar delil melil kalmaz merak etme. Hersey istedikleri gibi gidiyor. Tek sorun su anda metrisde olan yöneticileri ve deliller. Onlarida yok eder isin icinden siyrilirlar. Hayaldi gercek oldu deriz sonra bizde.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Beyler bana garip gelen bir şey var.M.A.Aydınlar "Uefa ile sürekli bağlantı halindeyiz" dedi.Tezatlık yok mu bu işte??

(UEFA)

Yorum

• takımın asbaşkanı başkanı yöneticisi içerde ama yine de şampiyon ilan ediliyor ancak biz de olur bu durum yazıklar olsun herkese...

Yorum

• Artık yapılacak birşey yok.Takımı en iyi şekilde lige hazırlanmasını sağlamaktan başka.
                              Adalete güveneceğiz.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sunu demek istiyorum;

Az cok biliyorduk TFF'nin ne yapacagini. Maalesef yine yanilmadik.

Sistem "adaletsizlik" üzerine kurulmussa ben ne yapayim?
                                sunu de o zaman her sayfada. ben dedim ayaklarını bırak lütfen . biz seni biliriz sen bizi kardeşim ama her sayfada ben zaten böyle böyle dedim diyip durma lütfen
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim