Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baskanin halen ne sebeple alindigini bilmiyoruz degil mi? Oysaki fenerliler alindiginda basina baya biseyler sizmisti...
    Bence yine sızan birseyler vardır da açıklamak islerine gelmiyor
    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Fener'in kurtulması imkansız. Ona destek verenler itibarlarını sıfırlıyorlar. Bizim yönetim ne diyor, ne yapıyor o belli değil. Can sıkıcı bir sessizlikleri var.

Ne demek tüm takımlar aynı fikirde? Biz değiliz ve asla şikeyi hoş görmeyeceğiz. Düşsek de farketmez...

Yorum

• Neden içeri aldılar neyle suçlanıyor 12 saat oldu ve bekliyoruz,hangi yüzyılda yaşıyoruz.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• arkadaşlar,fedrasyon,klupler birliği,basın ve hatta adalet mekanizması ne kadar uğraşırsa uğraşsın.,fenerbahçe küme düşürülecektir.bundan geri dönüş olamaz.artık mızrak çuvala sığmaz.

bundan böyle önemli olan''şampiyonluk kime verilecek?'' sorusunun yanıtıdır.izleyebildiğim kadarıyla bu sorunun yanıtının trabzonspor olması nerdeyse kesin gibidir.ancak kafalarda herhangibir soru işareti kalmaması için mevcut operasyon klubümüze yöneltilmiştir.fakat ortada elle tutulur hiçbirşey yok.hatta dedikodu maiyetinde bile birşeyler yok.şüpheli tek bir maçtan bile bahsedilemiyor.bu yüzden herkes biraz daha rahat olabilirmi?

Yorum

• Herkes kendisini düsünüyor.
            Kimse fenerin yapdigi ile ilgilenmiyor, fener giderse kaybimiz ne olurun derdinde.
            Bosver yahu fener bizi si... ama yeterki cebimizde para olsunun derdindeler!
            Birde Türk Futboluymus, ilerliyormus vs.

Yemisim Türk Futbolunu!
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ya yazıyorum gecen haftadan beri.
              şampiyonluk olayı artık mahkeme sonuna bırakılacak. ŞL ine Trabzon ve
              Bursa gidecek. federasyon açısından en rahat çözüm budur
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence burda başka bir durum var. Başkan alındığından beri hiçbir haber sızmadı. Oysaki şuana kadar göz altına alınan herkesten iyi kötü emniyet ve savcılıktan haber geliyordu. Göz altına alınıp en uzun süre haber alınamayan kişi oldu bizim başkan. İlginç
                Başkan'ın hangi konuşmalarının ciddi hangilerinin espri olduğunu ayırt etmeye çalışıyorlardır. Başkan 128bit şifreli konuşuyor bu şifrelerin bu şike işleri ile alakası olup olmadığını çözmeye çalışıyorlardır sabahtan beri
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• bizimkiler hakkında en ufak birşey olsa medya linç ederdi, şimdi bi halt yedikleri yok, demek ki durum iyi

Yorum

• Arkadaşlar bizimle ilgili hiçbirşey yok. İspatım şu: Bu konuda en ufak bir belge duyum sızdırma olsaydı şimdi başta NTV gibi taraflı güruhlar olmak üzere boy boy haberlerimizi yaparlardı. Merak etmeyin yarın bu saatlerde Sadri Şener'in serbest brakıldıktan sonraki gazetecilere verdiği esprili yanıtlar avatarlarımızda yer almış oluyor olacak.
                    Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emin ol hemen istifa eder ve bir daha Türkiye'de is yapmaz
                      Evet işte beni de şimdiye kadar rahtlatan tek şey bu bu olandan bitenden yani bugünkülerden bahsediyorum haberi yok mudur ? Bence vardır, ondan bir hareket gelmedikçe ben rahat olacağım

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sn. Şakar KKTC de tatildemiymiş...ula biz de transfer çalışmaları yapıyorlar sanıyorduk adam güneşleniyormuş
                        İyiki T.Bekiroğlu var heryere adam koşuyor yahu
                        Şu dedikoduya bak o koşturuyo o yatıyo ne alemiz ya
                        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          feneri ligde tutsalar bile bizi düşürsünler(sucluysak) ben bu lekeyle destekleyemem
                          Budur! Bütün pisliklerin üstü örtülecekse yeni sezonda spor yazarları ne yazacak, yorumcular ne yorumlayacak? Hiçbir şey olmamış gibi futbol üzerine konuşabilecekler mi?

Yorum

• Sorgunun bu kadar uzaması inşallah kötü birşeylere işaret değildir

Yorum

• bir adam gibi medya kurulusumuz yok ki, hepsi eziklerin elinde. Istediklerini yaziyorlar.

Baskanin ifadesine basvurulacagini baskan biliyordu muhtemelen. Celutska tranferinde ligtv ye tranferi anlatan baskan senol hoca baska transfer istiyor mu diye sormustu. Baskanda suan icin yok, benim kampa katilmami istiyor ama burda islerim var diyordu.

Yorum

• Bu aksam baskanimiz gülerek adliyeden cikacak bizde yine sampiyonluk havasina gireriz
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim