yakında eto'yuda hapse atarlar isim benzerliğinden dolayı afrika ayağı diye veya sorumlusu diye FETO değil ETO yaptı kumpas yalanını uyduranlar tam kuş beyinli ve kötüsü buna inananlar onlardan da daha kuş beyinli veya herhalde beyin yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakında eto'yuda hapse atarlar isim benzerliğinden dolayı afrika ayağı diye veya sorumlusu diye FETO değil ETO yaptı kumpas yalanını uyduranlar tam kuş beyinli ve kötüsü buna inananlar onlardan da daha kuş beyinli veya herhalde beyin yok...
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Millet bu kanka her sey beklenir.Para birimimiz dis gücler yüzünden sürünüyormus mus falan A Haber,Ertugrul..... millet tabiki epic fail olur.
Yorum
-
Ben size kumpas nedir söyliyim. Tribünleri terörize adamlar hükümetin koruması altındayken Erdoğan 2011’de Trabzon’da geldiğinde hakkını aramak isteyen taraftar sebebsizce Varlıbaş-Belediye alanı önündeki miting alanında tanjantla sahili bağlayan araba alt geçidinin korkuluklarına yola düşmeye zorlanana kadar joplarla sürükleniyorsa, tribün teröristleri paralandırılıp kalkındırılıyorsa, mitingde ön saflara sadece kadınlar yığılınıyorsa kumpas o’dur. Futbolun bütün kirli yüzleri tek bir safta toplanmışken kumpasa nasıl maruz kalınıyor? Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak TrabzonVictory tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakında eto'yuda hapse atarlar isim benzerliğinden dolayı afrika ayağı diye veya sorumlusu diye FETO değil ETO yaptı kumpas yalanını uyduranlar tam kuş beyinli ve kötüsü buna inananlar onlardan da daha kuş beyinli veya herhalde beyin yok...
bence kumpas yok, kumpasa tesebbüs olmus olabilir, ama sahaya yansimadi, yansisa fb de yanardi azziz de... keske sahaya da yansisaydiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç mevzuyu sulandırmayalım Tekfur abi. Kimse de müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkmasın. Mevzu çok basit. Bunu anlamamak için ileri derecede saf olmak lazım.
Baştan beri yazıyorum. Tavuk mu yumurtadan çıkmış yumurta mı tavuktan bizi hiç bağlamıyor. Biz horozuz. Şike var mı? Var. Bitti. İşin adli kısmının anasını bir şekilde bellediler. Siyasi mevzulara girersek bu işin içinden çıkamayız. Niye oldu nasıl oldu Trabzonspor formunu ilginlendirmez. Ama adli kısmı artık işin içinden çıkılmaz hale soktular. Ceket başlarken yanlış iliklenmiş artık ilik tutmaz. fenerin davaya dahlinde bir haltlar dönmüş olabilir (ki bu fener/aziz vs. FETÖ'nün yargı imamını felan zaten kendi sokmuş TFF'ye yani pislik adamların pisliği ve ellerinde patladı, bize ne kardeşim!). Ama feneri davadan, kendi battığı pisliğinden çıkartmak için dönen haltların dönen dolapların yanında kafayı taktığn mevzu devede kulak bile değil. Adamlar resmen kendi pisliklerinde boğuldular. Kulüp FETÖ'cü kaynıyor. Sen bırak kardeşim bu arap saçına dönmüş pisliklerini sen Trabzonspor'a bak. Adamları zaten sağcısı solcusu savunuyor bir de seni burda kumpas kumpas diye gördükçe benim gibi kim bilir kaç kşinin tüyleri diken diken oluyor
Bir de ben ilkokulda, ortaokulda, lisede sınıfın tek Trabzonsporlusuydum, tüyleri diken diken etmeye alışığım.Şunu da belirteyim ilkokula başlama tarihim 1973, diken işi öyle böyle değil yâni.
En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 10.05.2018, 21:17.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Yazanın doğruluğuna değil, yazılanın doğruluğuna-gerçekliğine bakmak lazım!
Tarafını açıklasın da rahatlasın bazı şahsiyetler bence!
Bunları aklamaya çalışanlar da fetoden içerde ama bunu yazmadan diğerlerine direkt atlıyor nedense, bu artniyetli bir yaklaşım olmuyor mu sizce de(?)Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Mehmet Berk'in Trabzonspor'u kenar süsü yapma amacıyla dinleme kararı aldırması kumpasın delili.
2. Şikebahçe'nin bu işe tesâdüfen dâhil olduğu iddaası karşısında nutkum tutuldu, konuşamayacağım.
3. Kumpas, soruşturmada adı geçen - cezâ alsın almasın - bütün kulüpleri kapsıyor.
4. Yargıtay'ın kararı kesindir, değiştirilemez deniliyor. Yâni kumpas kurulan subaylar hakkında yargıtaydan karar çıkaydı olayın kumpas olduğu ortaya çıktığında yargıtay kararı var diye adamlar mecburen hapiste yatmaya devâm edeceklerdi ve biz bu durumu hak adına adâlet adına kabûl edecektik öyle mi... Yazılanlara göre öyle !
Emri veren abiler fetöcü, polis fetöcü, savcı fetöcü, avukat fetöcü, hakim fetöcü ama kumpas yok, fetönün futbolu temizleme çalışması var!
Ben artık kumpas konusunda tek kelime yazmayacağım, bu kadar yeter. Yazarsam eşekler kovalasın.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
@Tekfur kardesim/dostum’ un yazdiklarini az once okudum ve buyuk bir hayal kirikligi oldu bende.
Bukadar saygili ve akli selim yazilari olan bir arkadasimizin bu yazdiklarini gorunce, bize hersey mustahak diye dusundum.
Yaziklar olsun bize,Trabzonlulara ve Trabzonspor taraftarina.
Hayal kirikligi resmen yasadim.
Hayirlisi...TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazanın doğruluğuna değil, yazılanın doğruluğuna-gerçekliğine bakmak lazım!
Bunları aklamaya çalışanlar da fetoden içerde ama bunu yazmadan diğerlerine direkt atlıyor nedense, bu artniyetli bir yaklaşım olmuyor mu sizce de(?)
Bu girizgâhtan sonra soruna kendimi muhatap kılıp cevap vereyim:
1. Öncelikle suçlayan da aklayan da fetö olunca bir değeri kalmıyor. Sen diyorsun ki bunları aklamaya çalışanlar fetöden içerde, şikebahçeliler de diyor ki bizi suçlamaya çalışanlar fetöden içerde. Mantıkla düşündüğünde senin dediğinin de şikebahçelilerin dediği de anlamsız, fetönün işleri - ne suçlama ne de aklama - veri olarak alınıp kullanılamaz.
2. İkinci olarak, süreci tâkip etmişsindir, aziz bir dönem fetöcülerle anlaştı, bu işi cemaat yapmadı dedi, Erdoğan'a yüklendi. Rıdvan o dönem azize isyân etti, Erdoğan'ı savundu, Erdoğan'ın şikebahçeyi kurtarmak için yaptıklarına ben şâhidim dedi. Aralarında ne alış verişi yapıldıysa fetö- aziz anlaşması sonucu beraat kararı çıktı. Ne zaman fetö güç kaybına uğradı aziz tekrar fetö karşıtı oldu, Erdoğan'a yanaştı.
Süreci kendi aklımda bu şekilde görüyorum, yanlış yazdığım, yaşananlara aykırı olan bir nokta varsa sen de yaz lütfen.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan kardeşim işleyen demir ışıldar. Ukâlalık gibi olmasın ama ben aklımı çok kullanan biriyim. Özgür düşüncenin değerine inanırım, kim olursa olsun birinin lâfıyla iş yapmam, kendim düşünür doğruyu bulmaya çalışırım, doğru hak adâlet benim için çok önemlidir.
1. Öncelikle suçlayan da aklayan da fetö olunca bir değeri kalmıyor. Sen diyorsun ki bunları aklamaya çalışanlar fetöden içerde, şikebahçeliler de diyor ki bizi suçlamaya çalışanlar fetöden içerde. Mantıkla düşündüğünde senin dediğinin de şikebahçelilerin dediği de anlamsız, fetönün işleri - ne suçlama ne de aklama - veri olarak alınıp kullanılamaz.
2. İkinci olarak, süreci tâkip etmişsindir, aziz bir dönem fetöcülerle anlaştı, bu işi cemaat yapmadı dedi, Erdoğan'a yüklendi. Rıdvan o dönem azize isyân etti, Erdoğan'ı savundu, Erdoğan'ın şikebahçeyi kurtarmak için yaptıklarına ben şâhidim dedi. Aralarında ne alış verişi yapıldıysa fetö- aziz anlaşması sonucu beraat kararı çıktı. Ne zaman fetö güç kaybına uğradı aziz tekrar fetö karşıtı oldu, Erdoğan'a yanaştı.
Süreci kendi aklımda bu şekilde görüyorum, yanlış yazdığım, yaşananlara aykırı olan bir nokta varsa sen de yaz lütfen.
Kim, kime, neden kumpas yapıyor? Olmayan şeyleri olmuş gibi gösteren mi var? Olanların düzmece ya da kurmaca olmadığı herkes tarafından malum ve ilgililerince kabul edilmişken siz burada neyi, niçin devamlı kısır bir döngü şeklinde tartışıp, saçma ve anlamsızca, hakkımızı çalan emek hırsızlarını aklama gafletine düşüyorsunuz?
Bu konudaki gereksiz ısrar ve inadınız neden ileri geliyor? Yeterince uzun ve gereksiz bir hâl almadı mı bu, her olayı kumpasa bağlayarak ucuzca yırtma numaraları?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazanın doğruluğuna değil, yazılanın doğruluğuna-gerçekliğine bakmak lazım!
Bunları aklamaya çalışanlar da fetoden içerde ama bunu yazmadan diğerlerine direkt atlıyor nedense, bu artniyetli bir yaklaşım olmuyor mu sizce de(?)İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan kardeşim işleyen demir ışıldar. Ukâlalık gibi olmasın ama ben aklımı çok kullanan biriyim. Özgür düşüncenin değerine inanırım, kim olursa olsun birinin lâfıyla iş yapmam, kendim düşünür doğruyu bulmaya çalışırım, doğru hak adâlet benim için çok önemlidir.
Süreci kendi aklımda bu şekilde görüyorum, yanlış yazdığım, yaşananlara aykırı olan bir nokta varsa sen de yaz lütfen.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum