Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu durumdan olumlu bişeyler çıkarmak saçmalık. Kulüp zaten açıklamasında şikeci infantino olduğundan şaşırmadık bu duruma diyor.

Benim asıl anlamadığım medya neden kullanmadı bunu, genelde "fifa ts yi reddetti" "fifa şike yok dedi" gibisinden olayla ilgisi olmayan haberler yaparlardı. Pek yok bu açıklamanın haberi medyada.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam medyada bıktı. işi sulandirmiyorlar.biz karimiza da olsa fb yede olsa medya bu saatten sonra hiç bir şey yazma ..

şikeyi feto ile kapattılar. yani kisacasi işi feto ya bağladılar
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Duyumcu_‏ @Duyumcu_
      Önümüzde çok kısa bir süre kaldı. Var gücümüzle TS Kulübünün atmadığı adımları atarak bu işi Dünyada dillendirmeli ve FIFA yı baskı altına almalıyız. FIFA Süreci uzatmak için uğraş veriyor

Kısaca yazayım size TS Kulubüne gelen yazının içeriğini ki FİFA nın nasıl süreci uzatmak için çabaladığını anlayın.

FIFA TS ye bana başvuru yaptın Şike ile ilgili ama benim karışmam için neden yok. TFF Şikeye ceza vermiş. Talimatnamelerimede aykırı bir durum yok.

FIFA bu yazıyı gönderirkenbir taraftan Şikeyi kabul ediyor ama 2 şeyi bile bile gözardı ediyor 1-Kendi talimatnamesinde Şikenin cezası Küme düşmek ve Şikenin ağırlığına göre kulup ve Şike yapan kişilere ceza vermek 2-Bağlı olduğu CAS ın TFF Taraflıdır kararını görmezden geliyor

TS ye böyle bir yazı göndererek nabzını ölçüyor. Adam olan Kulüp bu yazıyı ,FIFA nın atıf yaptığı bu maddeyi, CAS kararını gazetelere ,Federasyonlara gönderir. Sonra direk İFM den tutun ,İnterpolune kadar suç duyurusuna bulunur Siyasetin ******** fırsat bulabilirse tabii

Evet durum bu. Şimdi taraftarın yapacağı iş kısıtlı. Bu işi 15 gün içinde bitirmesi gereken yönetim. Usta Korkmasın. Ne İstinye Üniversitesinin arazisini geri isterler ne de Borsaya açılma işlemini iptal ederler. Zaten bunlara karşılık gelmedin mi ?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Bu iş için acil olarak organize olup kulübü başkanı yöneticleri baskı altına almalıyız. Yoksa 7 yıllık uğraşımızı sessiz sessiz kaybedicez. BMN olarak ta başkanı ve kulübü uyaran bir bildiri yayınlayıp, twitterdan facebooktan kulüp telefonlarından mailler vs. gerekli uyarıları yapmalıyız. Bunun için de BMN yönetiminin aktif bu işin içinde olup yönlendirmesi gerekir. Yani bir bildiri yayınlayıp kenara çekilmekten ziyade BMN yönetimi ilkin harekete geçecek ki arkasından millet gelsin.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Birsey anlamadim gerçekten.
          Fifa'mi müdahil olmuyor yoksa siz olmayin mi diyor.
          Tam bir bilgi verebilecek yok mu.
          Avukatimiz niye bir açiklama yapmaz?

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FIFA’nın yazısını tekrar tekrar okudum, şimdi buraya not düşmüş olayım, Atilla Dilâver’in yazdıklarına rağmen bu notu açık net düşüyorum: Göreceksiniz karar bizden yana çıkacak. Hemen hemen emin durumdayım. Öyle mi böyle mi diye tartışmaya girmeyeceğim, zaman tahminim de en geç 15-20 gün içinde karar açıklanır. Hatta daha da erken açıklanması daha kuvvetli ihtimal. Bir daha yazıyorum: Karar bizden yana çıkacak...
            Bu yazı iptâl. FIFA müdâhil olmayacağım diyor.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Duyumcu_‏ @Duyumcu_
              Önümüzde çok kısa bir süre kaldı. Var gücümüzle TS Kulübünün atmadığı adımları atarak bu işi Dünyada dillendirmeli ve FIFA yı baskı altına almalıyız. FIFA Süreci uzatmak için uğraş veriyor

Kısaca yazayım size TS Kulubüne gelen yazının içeriğini ki FİFA nın nasıl süreci uzatmak için çabaladığını anlayın.

FIFA TS ye bana başvuru yaptın Şike ile ilgili ama benim karışmam için neden yok. TFF Şikeye ceza vermiş. Talimatnamelerimede aykırı bir durum yok.

FIFA bu yazıyı gönderirkenbir taraftan Şikeyi kabul ediyor ama 2 şeyi bile bile gözardı ediyor 1-Kendi talimatnamesinde Şikenin cezası Küme düşmek ve Şikenin ağırlığına göre kulup ve Şike yapan kişilere ceza vermek 2-Bağlı olduğu CAS ın TFF Taraflıdır kararını görmezden geliyor

TS ye böyle bir yazı göndererek nabzını ölçüyor. Adam olan Kulüp bu yazıyı ,FIFA nın atıf yaptığı bu maddeyi, CAS kararını gazetelere ,Federasyonlara gönderir. Sonra direk İFM den tutun ,İnterpolune kadar suç duyurusuna bulunur Siyasetin ******** fırsat bulabilirse tabii

Evet durum bu. Şimdi taraftarın yapacağı iş kısıtlı. Bu işi 15 gün içinde bitirmesi gereken yönetim. Usta Korkmasın. Ne İstinye Üniversitesinin arazisini geri isterler ne de Borsaya açılma işlemini iptal ederler. Zaten bunlara karşılık gelmedin mi ?
              FIFA kulübümüzle alenen dalga geçiyor. Belki de dediğiniz gibi nabız yokluyor.

Ne Fenerbahçeymiş be, şike/teşvik yapmış bu takımı tüm dünya bir araya gelmiş, düşürmemek için uğraşıyor.

Allah seni kahretsin Aziz Yıldırım

Ne istedin bu camiadan, sevinçlerimizi, ümitlerimizi, en önemlisi geleceğimizi çaldın.

Bi de çıkmış utanmadan sıkılmadan 2010-2011 şike değil Fetö operasyosnudur masalıyla suçunu örtmeye uğraşıyor ya esas bu duruma deli oluyorum.

Yazıklar olsun bu kirli düzeni kuranlar, işletenler ve onları koruyup kollayanlara

PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI DAHA BİTMEDİ
              BAŞLIK KAPANSIN DİYEN KARDEŞLERİM KENDİNİZE GELİN
              SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM
              TA Kİ HAKKIMIZI VERECEKLERİ ANA KADAR
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Duyumcu_‏ @Duyumcu_

bu kısa süre hic bitmiyor bir isi beceremediler atilla efendi çıkıyor her açıklama sonrası eskiden bu muhabbet vardı senin almanya işi olmuş der gibi umut dagıtıyor.su davada bizi adam akıllı birileri çıksaydı biz çoktan hakettigimiz haklarımızı almıstık.

Yorum

• Hiç kulübe gidip hayrola diyen var mı?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2013 den itibaren fetullah iti devletle dalaşmasaydı kupa bizdeydi şimdi. aslına bakarsanız bizde fetö mağduruyız.
                    En son celaledtin tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 09:42.

Yorum

• Açıkcası FIFA'nın teknik kıvırmasını bekliyordum. Şundan dolayı şöyle olduğu için şu maddeye istinâden falan filan... Doğrudan biz bu işle ilgilenmiyoruz demesi çok garip. Dünyâ kupasının hangi ülkede oynanacağıyla ilgilenmiyoruz demek gibi bir şey. Futbolun kurallarıyla ilgilenmiyoruz demek gibi bir şey. Futbolun şikesiyle FIFA değil de FIBA mı ilgileniyor.

Hiç korkmadan, hiç çekinmeden böyle rezâlet bir yazı gönderebilmeleri çok şaşırtıcı.

Bu durum TS yönetiminden zerre çekinmediklerinin de göstergesi.

2013 Yılında seçime gitmekle zokayı yuttuk.
                      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 10:30.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• FIFA, kendi kuralları kendisini bağlarken böyle bir yazı gönderemez. Gönderirse bu işin içinde bir iş vardır
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FIFA kulübümüzle alenen dalga geçiyor. Belki de dediğiniz gibi nabız yokluyor.
                          Size DM göndermiştim. Maça gelecektiniz , Şehir ve stat hakkında bilgiler istediniz. Acaba mesaj ulaşmadı mı ?
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bir yorum da burayı okuyan mâlum takım taraftarlarına...

Berbat bir sınav verdiniz, haklının yanında değil güçlünün yanında oldunuz. Kendi aklınıza güvenmeyi değil, Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu gibi kişilerin sözlerine inanmayı tercih ettiniz.

Sınavı geçemediniz, sınıfta kaldınız!
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 10:58.
                            7

Yorum

• Ben aksini düsünüyorum.
                              Verilecek karar varsa niye müdahil olmuyor FIFA?
                              Bence bizim davaya müdahil olmamamizi istiyor ki.
                              Bu bizi taraf olarak görmedigi anlamina geliyor.
                              Yani söyle söyleyeyim kupa yok diyor bir baska degisle.
                              Birde su var ben karismiyorum benim yetki alanim disinda derse bu karar yazili olarak bildirilmek zorunda.
                              Sonra CAS yolu tekrar açilir FIFA kendi talimat namesini uygulamazsa isler karisir.

Tekrar ediyoruz sürekli ama ihanette olabilir isin içinde.

BMN artk harekete geçip yönetimi en sert sekilde uyarmali diger gruplarla beraber bir bildiri yayimlanabilir.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Futbol izlemenin, yorumlamanın bir anlamı kalmadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X