Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
koordinatör gökhan saral mı ?
bu bilgiden sonra umutsuzluğa kapılmadıysam daha hiç kapılmam.
birde bu açıklamanın zamanına bak sen. infa. kelinin gelişi ile ilgili değil bu. ne hikmetse lise öğrencisine sarma muhabbetinden sonra bir anda can damarı şikeden bahsediyor vatandaş.
fifa futbol zirvesi olayını ist.te yapmış infa. keli bu yüzden Türkiye'de.
fifa'nın şike olayında ceza vermeme gibi bir lüksü yok.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İsteseniz de istemeseniz de o kupayı söke söke Trabzonspor müzesine getireceğiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDosyayı fifa geri iade edecek diye bir laf dolaşmaya başladı. Ne yazık ki doğru olduğunu düşünüyorum.
Yeniden CAS a gidecez sanırım.
Bu haberler boşa çıkmaz.
1 milyon euro ya topçu almayıp pr yapsaydık tüm dünya duymuştu sesimizi.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 24.11.2017, 22:51.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDosyayı fifa geri iade edecek diye bir laf dolaşmaya başladı. Ne yazık ki doğru olduğunu düşünüyorum.
Bu haberler boşa çıkmaz.
1 milyon euro ya topçu almayıp pr yapsaydık tüm dünya duymuştu sesimizi.
Ayrıca bu son ziyaret bence durumu en üst düzeye bildirme toplantısı,herkesin haberi var artık.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR (UEFA ve CAS tescilli)
Şemsiye er geç açılacak ve o kupa Trabzon şehrine görkemli bir biçimde girecek.
Yorum
-
Bu haberler boşa çıkmaz.
1 milyon euro ya topçu almayıp pr yapsaydık tüm dünya duymuştu sesimizi.
benim bildiğim bi tek halil özer diye bir kuş söylemiş onunda gerekçesi fifa'nın yetki alanına girmiyor muş bu bizim iç işlerimiz mişyani içi boş bi muhabbet.
onunla ilgili mert yaşar twitter'da teşhisi koymuş zaten;
dunning kruger sendromu
ayrıca Türkiye'ye gelen fifa heyetine pr. çalışması kapsamında cas kararı dosya halinde verildi. mevzuda ordan açılmış zatensadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam nerden duydun onu ?
benim bildiğim bi tek halil özer diye bir kuş söylemiş onunda gerekçesi fifa'nın yetki alanına girmiyor muş bu bizim iç işlerimiz mişyani içi boş bi muhabbet.
onunla ilgili mert yaşar twitter'da teşhisi koymuş zaten;
dunning kruger sendromu
ayrıca Türkiye'ye gelen fifa heyetine pr. çalışması kapsamında cas kararı dosya halinde verildi. mevzuda ordan açılmış zaten
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan 1 ay önce başka biri daha yazdı twitter. Mantığım kesinlikle düşecekler diyor ama yaşadıklarımız psikolojimizi bozdu.
ama kimden duyduğun önemli zira ülke artık doğru ile yanlışı konuşmayı bıraktı her şey benden, benden olmayan üzerinden gidiyor o yüzden konuşanın rengi önemli.
dosyayı iade etme gibi bir lüksleri yok o konuda rahat ol. ceza vermeme gibi bir lüksleride yok o konuda da rahat ol. bütün hengame aslında cezanın şiddeti ile ilgili.
uefa içinde aynı muhabbet dönüyordu ama şemsiyeyi açmışlardı gerçi cezayı az vermişti o hıyarlarda.
ceza çıkması kesin yani şuan yaptıkları pazarlık şiddeti ile alakalı.sadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum