İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ne zaman şike ile ilgili bir haber çıksa umutla birlikte bir üzüntüde basıyor beni. Ne hakkımızı alabiliyoruz ne derdimizi anlatabiliyoruz. 6 sene geçti ve hala daha hakkımızı bekliyoruz. Adalet gecikir ama yerini bulur dedik bulmadı. Tahammülümüz de kalmadı ancak elimizden gelen bir şeyde yok.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR taraftarı olarak çok üzüldük. Bizi ve çocuklarımızı üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktu ama üzdüler. Lanet olsun tüm şikecilere.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
hak hukuk tanımayan, güçlünün yanında saf tutan, gerçekleri menfaatine göre eğip büken, göz yuman, susan, tırsan içimizdeki hain karaktersizler de olmak üzere tüm siyasetçilerin, tüm medya organlarının, tüm spor yöneticilerinin,talimatla algı yapan bağımsızlığını yitirmiş tüm hukukçuların Allah belalarını versin.
şu güzel ülkeden insanı tiksindirmek için herşeyi yapıyorlar ancak vazgeçmek yok. haykıracağız hakkı ve gerçekleri.There is no spoon...
Yorum
-
Infantino ile TFF arasındaki dünden beri tüm dünyada gündem olan yazışmaları o günlerde okumuştuk.Bu topiğin o dönemki geçmiş sayfalarında bile mevcut olduğuna eminim.Niye herkes,özellikle Trabzonsporlular,bu kadar şaşırdı anlamadım?Ya çok unutkanız,ya da iyi takip etmiyoruz.Biz biliyorduk bu yazışmaları ve Fenerbahçe için ne tür pazarlıklar yapıldığını,şimdi tekrar dünyada gündem oldu,umarım ses getirir bu sefer.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğan medya grup olarak tıpkı doğuş medya grubu gibi fbtvnin ulusal sesi olmaya devam ediyorlar, tepki koyulmalı.
ülkede muhalefet yok işte al en büyük kanıtı yazık harbiden
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInfantino ile TFF arasındaki dünden beri tüm dünyada gündem olan yazışmaları o günlerde okumuştuk.Bu topiğin o dönemki geçmiş sayfalarında bile mevcut olduğuna eminim.Niye herkes,özellikle Trabzonsporlular,bu kadar şaşırdı anlamadım?Ya çok unutkanız,ya da iyi takip etmiyoruz.Biz biliyorduk bu yazışmaları ve Fenerbahçe için ne tür pazarlıklar yapıldığını,şimdi tekrar dünyada gündem oldu,umarım ses getirir bu sefer.söylenti vardi, ama bu ortaya çikanlarla taslar daha iyi yerine oturdu
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevlet Bahçeli meclis konuşmasında Ridvan Dilmen'e fena giydirmiş.
Böyle şarlatan, şeytanların tüm Türkiye tarafından bilinmesi ve yüksek sesle dile getirilmesi her zaman yararımıza olur.ayni fikirde degil miymis, ilginç...
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ben mi rastlamadım hiç yoksa gerçekten de hiç bir yerde İnfantino-TFF haberi yapılmadı mı bizim medyada?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar başım döndü yahu ! şu bir kaç gündür olanlar özetle nedir ?If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Videoyu muhakkak izleyin. Özellikle Trabzon'daki arkadaşlar. fb maçı için anıtın stada getirilmesiyle ve destek videosu.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum