Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cnn türk yazıklar olsun sizde mi yalakaydınız lan
    doğan medya grup olarak tıpkı doğuş medya grubu gibi fbtvnin ulusal sesi olmaya devam ediyorlar, tepki koyulmalı.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ya ben mi rastlamadım hiç yoksa gerçekten de hiç bir yerde İnfantino-TFF haberi yapılmadı mı bizim medyada?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Ne zaman şike ile ilgili bir haber çıksa umutla birlikte bir üzüntüde basıyor beni. Ne hakkımızı alabiliyoruz ne derdimizi anlatabiliyoruz. 6 sene geçti ve hala daha hakkımızı bekliyoruz. Adalet gecikir ama yerini bulur dedik bulmadı. Tahammülümüz de kalmadı ancak elimizden gelen bir şeyde yok.

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR taraftarı olarak çok üzüldük. Bizi ve çocuklarımızı üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktu ama üzdüler. Lanet olsun tüm şikecilere.
        Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• hak hukuk tanımayan, güçlünün yanında saf tutan, gerçekleri menfaatine göre eğip büken, göz yuman, susan, tırsan içimizdeki hain karaktersizler de olmak üzere tüm siyasetçilerin, tüm medya organlarının, tüm spor yöneticilerinin,talimatla algı yapan bağımsızlığını yitirmiş tüm hukukçuların Allah belalarını versin.

şu güzel ülkeden insanı tiksindirmek için herşeyi yapıyorlar ancak vazgeçmek yok. haykıracağız hakkı ve gerçekleri.
          There is no spoon...

Yorum

• Infantino ile TFF arasındaki dünden beri tüm dünyada gündem olan yazışmaları o günlerde okumuştuk.Bu topiğin o dönemki geçmiş sayfalarında bile mevcut olduğuna eminim.Niye herkes,özellikle Trabzonsporlular,bu kadar şaşırdı anlamadım?Ya çok unutkanız,ya da iyi takip etmiyoruz.Biz biliyorduk bu yazışmaları ve Fenerbahçe için ne tür pazarlıklar yapıldığını,şimdi tekrar dünyada gündem oldu,umarım ses getirir bu sefer.

Yorum

• ....
              Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                doğan medya grup olarak tıpkı doğuş medya grubu gibi fbtvnin ulusal sesi olmaya devam ediyorlar, tepki koyulmalı.

ülkede muhalefet yok işte al en büyük kanıtı yazık harbiden
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Infantino ile TFF arasındaki dünden beri tüm dünyada gündem olan yazışmaları o günlerde okumuştuk.Bu topiğin o dönemki geçmiş sayfalarında bile mevcut olduğuna eminim.Niye herkes,özellikle Trabzonsporlular,bu kadar şaşırdı anlamadım?Ya çok unutkanız,ya da iyi takip etmiyoruz.Biz biliyorduk bu yazışmaları ve Fenerbahçe için ne tür pazarlıklar yapıldığını,şimdi tekrar dünyada gündem oldu,umarım ses getirir bu sefer.
                  Hayir ya o yazismalar yoktu, yanlisiniz var âbi söylenti vardi, ama bu ortaya çikanlarla taslar daha iyi yerine oturdu
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Karadeniz6116 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devlet Bahçeli meclis konuşmasında Ridvan Dilmen'e fena giydirmiş.
                    Böyle şarlatan, şeytanların tüm Türkiye tarafından bilinmesi ve yüksek sesle dile getirilmesi her zaman yararımıza olur.
                    Ne afkurdi ayni fikirde degil miymis, ilginç...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya ben mi rastlamadım hiç yoksa gerçekten de hiç bir yerde İnfantino-TFF haberi yapılmadı mı bizim medyada?
                      3 5 internet haber sitesinde yapildi son dakika da bunlardan birisi..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• bugün bu hakem özellikle kötü yönetti çünkü gündemimizi şikeden hakemlere çevirmek istiyorlar. muharrem usta'dan iki konuda da ezici konuşmalar bekliyorum. en iyi yaptığı iş bu. başkan göreve kurduğunuz bu güzel takımı masada yedirmeyin.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Güzel.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşlar başım döndü yahu ! şu bir kaç gündür olanlar özetle nedir ?
                              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                              Milton Friedman

Yorum

• Videoyu muhakkak izleyin. Özellikle Trabzon'daki arkadaşlar. fb maçı için anıtın stada getirilmesiyle ve destek videosu.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X