Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hıncal Uluç, şansal büyüka denen mayası bozuğa iyi ayar vermiş köşesinde,
    fbtv nin sunucusu gibisin diyor,
    60 senede şansal büyüka oldun kendi kendini bitirme diyor,
    kısaca adam ol,adam gibi yorumla şikebahçe bjk maçını diyor.
    link paylasirmisin abi

Yorum

• aklima gelmisken,

Hakemlerin maç içinde telsiz cihazıyla yaptıkları konuşmalar, bu sezon Galatasaray-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasiyla ilk kez kaydedildi.

Bu uygulamanın gelecek haftadan itibaren tüm maçlarda yapılacağı duyurulmustu.

SIKEBAHCE-SIKETAS MACININ EMENIKE POZISYONUNDAKI HAKEMLERIN KONUSMASINI TFF YAYINLASIN. HERKES NE OLDUGUNU ÖGRENSIN. YOKSA YINE KUMPAS VE MONTAJ MI OLDU KAYITLARDA

Yorum

• 1000 yıl sürecek diye yeminler edilen nice işlerin 10 yılda güneş görmüş kar gibi eriyip gittiğini gördü bu ülke. Şimdilik durum umutsuz görünmekle beraber sürecin avrupa tarafı ve Fifa bağlamında bu kadar çabuk ''rüşvet verildi sümenaltı edildi'' olarak kavranılmasını doğru bulmuyorum.

Şike yapan kulüplerin Avrupa kupalarına katılımının yasaklanması arifesinde de böyle bir hava mevcuttu. Kaldı ki o günlerde bizim kulüp olarak beklentimiz cezaların, yerel ligleri kapsayacak şekilde suçun karşılığı olan müeyyideler işletilerek verileceği yönündeydi. UEFA'ya müracaatımızı böyle yapmadığımız için belki de UEFA işin sadece kendi organizasyonunu ilgilendiren kısmını gözönünde tutarak sınırlı bir ceza ile yetindi.

Şimdi yerel lig ve federasyonlara şike cezasının karşılığı olan yaptırımların bir an önce başlatılması için hukuk kurulumuz nezdinde girişimlerimiz mevcut. Türkiye iç hukukunda ''yeniden yargılanma'' safsatası altında aklama operasyonunun sportif olarak kesin ve geri dönüşsüz olarak damgalanmış bir kulübü temizleme şansı olamaz.

Bu bizim en büyük kozumuzdur ve umudumuzu sürekli diri tutanda budur.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• BURADA BU DAVA KAPANDI DIYENLER LÜTFEN SUNLARA CEVAP VERSINLER DE BIZDE INANALIM DAVANIN KAPANDIGINA.

sikebahce savunucularina, kupa gelir sikebahce küme düsmez, kupa gelir sirf -puan cezasi alirlar diyenlere soruyorum.

- seneye avrupada oynayabilir, cezasini tamamladi deniyor. sike yapmadiysa neyin cezasini tamamladi ?
          - peki sike yapmayan kulübe hangi sebepten ceza verdiler?
          - sike yapmanin cezasi nedir?
          - hangi kuralda yaziyor, sike yapan -puan cezasi alir ve küme düsmez?
          - hangi kuralda yaziyor, sike yapan kupayi iade eder ve küme düsmez?
          - sike yapmayan kulüp, ceza aldigi halde neden UEFA, CAS vs. vs. gidip hakkini devam aramaz?

bunlarin cevabini verin verebiliyorsaniz.

Yorum

• ''Fifa, uefa'dan Türkiye'deki şike davası ile ilgili tüm dosyaları istedi'' haberinin geleceği günü iple çekiyorum.

Edit: 6222. mesajıma denk gelmiş
            En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 24.03.2015, 14:15.
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ''Fifa, uefa'dan Türkiye'deki şike davası ile ilgili tüm dosyaları istedi'' haberinin geleceği günü iple çekiyorum.

Edit: 6222. mesajıma denk gelmiş
              naptınya heyecan yaptım birden.
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA başkanı yine sansar Platini seçildi.
                .

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BURADA BU DAVA KAPANDI DIYENLER LÜTFEN SUNLARA CEVAP VERSINLER DE BIZDE INANALIM DAVANIN KAPANDIGINA.

sikebahce savunucularina, kupa gelir sikebahce küme düsmez, kupa gelir sirf -puan cezasi alirlar diyenlere soruyorum.

- seneye avrupada oynayabilir, cezasini tamamladi deniyor. sike yapmadiysa neyin cezasini tamamladi ?
                  - peki sike yapmayan kulübe hangi sebepten ceza verdiler?
                  - sike yapmanin cezasi nedir?
                  - hangi kuralda yaziyor, sike yapan -puan cezasi alir ve küme düsmez?
                  - hangi kuralda yaziyor, sike yapan kupayi iade eder ve küme düsmez?
                  - sike yapmayan kulüp, ceza aldigi halde neden UEFA, CAS vs. vs. gidip hakkini devam aramaz?

bunlarin cevabini verin verebiliyorsaniz.
                  Sanırım bu soruların cevaplarıda herkeste aynı . Ama suçun karşılığı olan yaptırımların hayata geçirilmeyeceği gerekirse kanunlarında yeniden düzenleneceği ve siyasi iradenin bütün gücüyle (muhalefette dahil) bu kollamanın arkasında duracağı yönünde kaygı var. Haksız değil son derece haklı üstelik.

Ama es geçilen yer işin FIFA ve UEFA boyutu. Ben rüşvetle ,tehditle bilmem neyle o kadar çabucak olayı örtbas edilebileceğini aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Şike suçu dünyada birçok kere işlenip yargılandı ,dosyaları bugün rüşvet yiyerek sustu denilen merciilerin önüne geldi. O kulüplerin aklı yada parası yada lobisi hiç yok muydu?
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    link paylasirmisin abi
                    Renktaş yeni girdim foruma,yeni gördüm kusura bakma.

Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, Kavak ilçesine ulaştı.

Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Trabzon'dan başlattığı yürüyüşü Ankara'ya kadar sürdürmek istiyor.

On günde 383 kilometre yol yürüyerek Kavak ilçesine ulaşan ve geceyi Kavak Öğretmenevi'nde geçiren Çelik, yürüyüş programının aksamaması için Havza'ya ulaşmak üzere günün erken saatinde yolla çıktı.

Trabzonsporlu traftar Çelik, ilçeden ayrılmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada "Türkiye'de temiz futbol, temiz adalet" için yürüdüğünü söyledi.

Futbolun çok kirletildiğini öne süren Çelik, şunları dile getirdi:

"Artık insanlar maça gitmek istemiyor. Hiçbir şeyden haz almıyorlar. Biz de diyoruz ki eşimi çocuğumuzu alıp el ele, kol kola maça gidelim. Heyecan alalım. Artık futbol bitti. Futbolu kirlettiler. Bunu herkes anlıyor. Buna 'dur' demenin zamanı geldi. Kupamız verildikten sonra inanıyorum ki eski günlere döneceğiz. Başka bu mümkün değil."

Trabzon'un Tonya ilçesinden yaya olarak Ankara'ya gitmek üzere 13 Mart'ta yürüyüş başlattığını söyleyen Çelik, "Kısmet olursa 10 gün sonra Ankara'ya ulaşacağım. Burada geniş katılımlı taraftar topluluğuyla Cumhurbaşkanlığına gideceğiz. Kupamızı isteyeceğiz" diye konuştu.
                      Bi kaç gün önce aradım Muhammet abiyi,
                      yolun açık olsun,kendine dikkat et dedim,
                      gönlümüz de dualarımız da seninle dedim,
                      menmun oldu,tanışalım bir gün dedi,
                      inşallah hayırlarla Ankara'ya varır,
                      inşallah ar damarı çatlayan şerefsizlere de mesajını ulaştırmış olur.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• "Biri Yanal'a hatırlatsın"

Ersun Yanal'ın maç sonu söylediği sözler tepki çekmeye devam ediyor.

Teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın Akhisar maçından sonra yaptığı açıklamada, "30 yıldır şampiyonluğu göremediysek Trabzonspor camiası kendisini sorgulamalı" şeklindeki sözlerine büyük tepki geldi. Sosyal medya üzerinden Yanal'ı eleştiren taraftarlarımız, "Biri Ersun hocaya 2010-11'in şampiyonunun Trabzonspor olduğunu hatırlatsın" dediler. Bazı yöneticiler de Yanal'ın sözlerinden rahatsız oldu.

Kaynak: Fotomaç
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          rabzon'dan yola çıkan, "Adalet ve Temiz Futbol" sloganı ile Ankara'ya yürüyen Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, Kavak ilçesine ulaştı.

Trabzonsporlu taraftar Muhammet Çelik, 2010- 2011 sezonundaki lig şampiyonluğu kupasının Trabzonspor'a verilmemesine tepki amacıyla "Adalet ve Temiz Futbol" sloganıyla Trabzon'dan başlattığı yürüyüşü Ankara'ya kadar sürdürmek istiyor.

On günde 383 kilometre yol yürüyerek Kavak ilçesine ulaşan ve geceyi Kavak Öğretmenevi'nde geçiren Çelik, yürüyüş programının aksamaması için Havza'ya ulaşmak üzere günün erken saatinde yolla çıktı.

Trabzonsporlu traftar Çelik, ilçeden ayrılmadan önce gazetecilere yaptığı açıklamada "Türkiye'de temiz futbol, temiz adalet" için yürüdüğünü söyledi.

Futbolun çok kirletildiğini öne süren Çelik, şunları dile getirdi:

"Artık insanlar maça gitmek istemiyor. Hiçbir şeyden haz almıyorlar. Biz de diyoruz ki eşimi çocuğumuzu alıp el ele, kol kola maça gidelim. Heyecan alalım. Artık futbol bitti. Futbolu kirlettiler. Bunu herkes anlıyor. Buna 'dur' demenin zamanı geldi. Kupamız verildikten sonra inanıyorum ki eski günlere döneceğiz. Başka bu mümkün değil."

Trabzon'un Tonya ilçesinden yaya olarak Ankara'ya gitmek üzere 13 Mart'ta yürüyüş başlattığını söyleyen Çelik, "Kısmet olursa 10 gün sonra Ankara'ya ulaşacağım. Burada geniş katılımlı taraftar topluluğuyla Cumhurbaşkanlığına gideceğiz. Kupamızı isteyeceğiz" diye konuştu.
                          Cumhurbaşkanı zamanında kendisi şöyle demişti.

Kişilerin yaptığını kurumlara mal etmeyelim.
                          Kupanın geri verilmesi, şampiyonluğun tescili gibi konulara sıcak bakmıyorum.
                          Çocukluğumda fenerbahçeye çok sempati duyuyordum.

Bu sözleri söyleyen adam kupamızı verirse bu ülkede ihtilal olur.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Fanatik denen gazeteyi şiddetle kınıyorum.

Sanki şikebahçe yabancı takımla maç yapıyormuşcasına, BJK maçı öncesi attığa şu başlığa bakın (minibüste okuyan birinde gördüm, ben hayatta okumam)

BURASI KADIKÖY
                            BURADAN ÇIKIŞ YOK.

Fanatik dışarı
                            Avni Aker'e hiç gelme
                            Şikeci köpeği fanatik
                            4 sayfa şikecilere ayıran şerefsizler
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Muhammet ÇELİK kardeşimi KUTLUYORUM.

İsteyenin bir yüzü
                              vermeyenler şikeci olsun
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Şu Muhammet ÇELİK haberini neden medyada göremiyoruz?

Yazıklar olsun.
                                Emek hırsızlarının korunduğu, itibar gördüğü bir ülkede baştan ayağa her şey bozulmuş.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X