İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Alinti angut'dan mi?İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıntı
Federasyon P.tesi 2. lige düştüğümüzü açıklayacakmış...
Kaynak : Federasyonda görevli bir arkadaş....#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
teşekkür ederim. benim hatam olmuş. demek ki her aklımıza geleni araştırmadan yazmamak lazım.İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih Tuna Trabzonspor yazarı değil çünkü. Trabzonsporla alakalı yalnızca 2 yazısı var. Normalde siyaset yazıyor. İyi bir Trabzonsporlu olsa da bu dalda aday göstermemiz abes olurdu."Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
Mustafa Reşit Akçay
Yorum
-
vay be ne çevre varmış sende daha federasyon toplanmadan karar verilmiş. saçma saçma konuşma.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıntı
Kaynak : Federasyonda görevli bir arkadaş....Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Biz değil fener için yazılmış bu sakin olunİlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok amatöre düşecez zk. o federasyona deki seni konfederasyon yapacağım
Yorum
-
başkanım ben yaaaİlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ciddi söylüyovum bişey yapmadım bıvakın beni yaa

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yorum
-
Yahu ben şunların psikolojilerini harbiden anlamaya çalışıyorum ama ne kadar zorlasam da olmuyor.
Adam tanıdığım var federasyonda düşürecekler diye duyum aldım diyor arkasından 50 kişi kalayı basıyor.
Neyine güveniyorlar,düşürlmemek için ne gibi bir bahaneleri var birisi açıklasa ikna olacağım.Forumu ziyaretçilere kapatsalar içerde gerizekalılıktan zehirlenecekler.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Hangi konuşmayı seyrettin ya da tamamını gördün mü bilmiyorum ama o konuşmada Aziz Yıldırım Türk sporunun üzerine bir güneş gibi doğabilir diyorduİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKEMALBELGİN...UĞUR DÜNDAR NEREDE DEMİŞ AMA...BELLİ Kİ önceki günkü 12 dakikalıl videosunu izlememiş adam canlı yayında , resmen aziz yıldırımı suçlamış ,hatta Ali Koç'u başkan olarak gösterdi, bilemiyorum ya gerçekten dürüst davrandı yada bunların niyeti aziz yıldırım'ı suçlu gösterip fb'yi aklamak...çok mu kötümserim
Yorum
-
Bunu okuduğuma sevindim renkdaşİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz değil fener için yazılmış bu sakin olun
Az daha "korku flimi" izliyordum sayende..
Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
fenerli kıskanç bir arkadaş olmasın?İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıntı
Kaynak : Federasyonda görevli bir arkadaş....
Yorum
-
Ulan yalaka satilmus basin adamlarin şike yapnadigi mac kalmamis yok dusmesinmis filan tutturdunuz Trabzonspor a gelince bir iki kisinin dedikodusuna gore ki sadece bir macta tesvik dusunmusler yapmamislar hemen yok sampiyonluk
Verilmeyebilir yok ida kume dussun vs
TURK MEDYASİ SİNAVDAN BİR KERE DAHA KALİYOR SATİLMİS KOPEKLER
Yorum
-
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum

Yorum