Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 zibidileri ve onların uşağı olan birkaç kulübü dışarda bırakmak şartıyla; diğer kulüpler yönetici ve t.direktörleri ortak bir basın toplantısı,ortak bir bildirinin altına imza atmalılar.Ligden ortak bir şekilde çekilme dahil tüm kozlarını oynamalılar.
    Artık yeter ! Bu işi organize etmek Anadolu beyi Trabzonspor'a yakışır.
    Hakem hataları-doğrusu takım kayırmaları- ayyuka çıkmış,TFF ve kurullarının aldığı absürt kararlar futbolu çığrından çıkartmış.Gerçekten yeter hangi namuslu insan,3 Temmuz 2011'den beri yaşadıklarımızı normal karşılar ?
    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bu erteleme sacmaligi bir tek türkiyede var.
      -terimin cezasi ertelendi
      -pektemekin ertelendi
      biri daha vardi galiba ismi aklima gelmiyor.

peki ertelenen ceza ne zaman cekilecek bunu kimse demiyor.
      nede olsa unutulur diyor sike tff'si

Yorum

• şike davasındaki kararlar uygulanmadıgı icin
        şu anda yunanistanda ortaya cıkan,yunan futbol federasyonu baskanı ve bır kac kulübün baskanınında icinde bulundugu büyük şike sorusturmasının bir benzeride şu anda ülkemizde yasanıyor.

bundan sonra bir şike operasyonu yapılırsa işin icinde tff,pfdk,tahkim,şikebahcede olacak.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu erteleme sacmaligi bir tek türkiyede var.
          -terimin cezasi ertelendi
          -pektemekin ertelendi
          biri daha vardi galiba ismi aklima gelmiyor.

peki ertelenen ceza ne zaman cekilecek bunu kimse demiyor.
          nede olsa unutulur diyor sike tff'si
          Gökhan Töre.

Daha birkaç tane var diye hatirliyorum.
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Yunanistandaki bir önceki soruşturmada Olympiakos kulübü ve başkanı nüfuzları sayesinde ceza almaktan kurtulmuşlardı. Bakalım bu sefer ne olacak?
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 zibidileri ve onların uşağı olan birkaç kulübü dışarda bırakmak şartıyla; diğer kulüpler yönetici ve t.direktörleri ortak bir basın toplantısı,ortak bir bildirinin altına imza atmalılar.Ligden ortak bir şekilde çekilme dahil tüm kozlarını oynamalılar.
              Artık yeter ! Bu işi organize etmek Anadolu beyi Trabzonspor'a yakışır.
              Hakem hataları-doğrusu takım kayırmaları- ayyuka çıkmış,TFF ve kurullarının aldığı absürt kararlar futbolu çığrından çıkartmış.Gerçekten yeter hangi namuslu insan,3 Temmuz 2011'den beri yaşadıklarımızı normal karşılar ?
              abi işin özünü biliyorsun, işin temeli siyasete gidiyor, o bahsettiğin kesim(sporun içindekilerden bahsediyorum) koyun olduktan sonra ve o koyunun önüne saman konuldukça akıbetini asla düşünmez diyelim. Bal tuttuğun sürece parmak tatlı geliyorsa, yani tapelerde olduğu gibi mamalandıkları sürece sorun yok. o diğer kulüpleri sağ duyulu, bu işe canı sıkılan olarak düşünüyoruz, biz öyle büyütüldük, öylesini gördük ama yanlış öğrenmişiz.
              tff-tahkim-pfdk ve bunların başındaki profesörlere kadar hepsi dümenin bir çarkı, motorun bir dişlisiymiş ve maalesef biz o düzenin çomağıyız. gururla söylemek gerek iyi ki Trabzonsporluyum. ve bizim yerimizde başka bir takıma böyle zulüm edilseydi şimdiye kadar tarih olmuştu o kadar da büyük ve güçlüyüz.
              bjk başkanı ne demişti, bizde basarız, bilic ne demişti adaletsizlikler var, ahlak dersi veren bu iki insan bu akşam çok mutlular, ben bir tek pektemek olayına takılmıyorum, senaryosu yazılmış ve sergilenen tiyatroda elimizden birşey gelmiyor ona üzülüyorum.
              Şike davası bu ülkede barcelona gibi takım olsan sonucu belli sürecin belgelenmiş hali olmadı mı? adalet yerine gelmediği sürece de böyle olacak. mail atacakmısınız kaç kişi atacak?
              neyse çok doluyum, argo kelimeler yazmadan bu kadarını toparlayabildim yoksa ağız dolusu yazmayı o kadar çok isterdim ki.

Yorum

• artık o kadar rahatlar ki geniş geniş oturup herkesin gözünün içine baka baka istedikleri her haltı yiyorlar ve bu işin temelinde siyaset yatıyor zira arkalarında ki güç kendini iyice belli ettiği onları koruduğu adaletsizliğe çanak tuttuğu için bu kadar rahatlar
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ya bu erteleme olayi varsa neden sirf istanbul takimlarina uygulaniyor diger bizim dişimizdaki Anadolu takimlara uygulanmiyor bu kadar şerefsizler nasil bir arada toplandi bu cezayi verdi
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• onlar emek hırsızı,şikeci,arkalarında,koç holding,ülker holding,dogus holding,mılyonlarca liralık servetleriyle zenginler,cumhurbaskanı,basbakan,hükümet var...biz bir avuc insanız,ama inanıyorum bizim sırtımız onlardan daha saglam,bizim arkamızdaki parası olanlara PARAYI VEREN,şu anda cumhurbaskanına ve basbakana MEVKİSİNİ VEREN ALLAH C.C. VAR
                    yaradan her zaman dogrunun yanındadır,biz kazanacagız.

Yorum

• Pisliklerinin üstünü yeni pisliklerle örte örte yakında pislik bulamayacaklar örtmeye.
                      İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Şike itirafı resmen açıklamaya bakın
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=42693
                          Şike itirafı resmen açıklamaya bakın
                          Yani 3 temmuzdan sonra yapmadık ama ondan önce
                          Bu kaçıncı itiraf oldu ben unuttum.
                          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                          Hz. Ömer.

Yorum

• Yeri gelmişken şunu da koyalım. http://inciswf.com/4tit388h.swf
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• Ya itirafmış, şüphe imiş bunları konuşmaya gerek yok hala şikeyi konuşmak yerine cezaları konuşmamız gerekir. Sonuç lazım bize sonuç.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya itirafmış, şüphe imiş bunları konuşmaya gerek yok hala şikeyi konuşmak yerine cezaları konuşmamız gerekir. Sonuç lazım bize sonuç.
                                Aynen...

Her platformda bunu söylemekten gurur duyuyorum. Artık şike var-yok tartismasi bitmistir. Şike kesindir, cezalari verilmis ve onanmistir.

Kimin ne dediginin artik bir onemi yok. Onemli olan cezanin verilmis ve onaylanmis olmasi.

Bizim itirazimiz, cezalarin infaz edilmedigine, ettirilmedigine...

O günlerde yakindir kardeşler, o günler de yakin...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X