Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    uefa yı satın alan fifa yı da ayarlamıştır
    Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
    NORTHERNER
    RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa yı satın alan fifa yı da ayarlamıştır
      alsinlar hersey dönüp dolasip cas da sona erecek usuldende ifm

bosuna böyle yavas ilerlenmiyor
      bosuna her adim ivediklikle atilmiyor
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şikeci haberi olsa tamam ama raporun kopyası internette geziyor.
        La gezze ne olcak ayni raporda sikecilerin trabzonspor sike yapti diye yaptigi itiraz ve sonucu niye yok..Olay fifada bitcek uefa sponsorluklar karsiliginda topa girmedi oldugu bu zaten bekledigimiz biseydi..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bir çok taraftarımız son UEFA kararlarından sonra bu iş bitti demeye başladı. Cas kararını gördükten sonra Uefadan ne bekliyordunuz ki..
          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
          Hz. Ömer.

Yorum

• Bu dünyada adalet namına bir şey kalmamış gibi duruyor...

Yorum

• İlk olarak Cüneyt Canlıca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu dünyada adalet namına bir şey kalmamış gibi duruyor...
              Adalet namına bir kırıntının kalmadığı bir ülkede yaşıyoruz, çok zor zanaat be bu maalesef.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Başkan uzun süredir şike nin ş sini ağzına almiyor.Bu transferler falan nerden geldiği belli oldu.acaba borcunda nekadari silindi.

Yorum

• Bu başlığı da kapatın Allahını severseniz artık bundan sonrasina odaklanmak lazım bu sene şampiyonluk yarısında fb ile baş başa kalabiliriz son haftalarda artık lige odaklanalim gelmez o kupa gelmez

Yorum

• Atila dilaverin soylediklerine gore mufettis resmen uefadaki sureci uzatmak icin hukuk yonunden tartismali kararlar vermis amac olayin fifaya intikalini yavaslatmak..simdi trabzon bu karara itiraz ederseki atilanin soylediklerine gore edecek bende buna anlam veremedim onceleri fakat fifada uefadaki surec tamamlanmadan devereye girmiyor surec yeniden uzayacak..yani uefa resmen sikeciler icin zaman kazanip trabzon camiyasini pes ettirmek icin ugrasiyorki surdaki yorumlari okuyunca bmn gibi bu isin tek neferi olmus kurumda bile bu kadar umutsuzluga sebep oluyorsa amaclarina ulasiyorlar demektir ..size tavsiyem oyuna gelmeyin bu is biz bitti demeden bitmeyecek ve haklarimizi sonunda alacagiz..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlığı da kapatın Allahını severseniz artık bundan sonrasina odaklanmak lazım bu sene şampiyonluk yarısında fb ile baş başa kalabiliriz son haftalarda artık lige odaklanalim gelmez o kupa gelmez
                      Kapanmayacak la kapanmayacak golge yapmayin bilip bilmeden yeter timsaha gelmeye devam edin siz

Yorum

• bu başlık hakkımızı alana kadar kapanmayacak.umudumuz kırılsada,canımız sıkılsada,haksızlıga ugrasakda burada olacagım.
                        biz bitti demeden bitmeyecek

Yorum

• Şikeci diyeceksin,organizasyonuna almayacaksin,geçmişe dönük yetki kararı alacaksın ve sonra benim işim değil doyeceksin. HADİ LAN ORDAN !!! Biz bitti demeden bitmeyecek
                          İnanmayan gölge etmesin.
                          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Şike için karar veremeyen kurum gelip finansal fair play bilmem ne diyor bir de. Ulan siz önce asli görevinizi yapın ondan sonra milletin parasına karışın.

Yorum

• Cas'a gidip Uefa'yı mı şikayet edeceğiz ?
                              Bu olay kapandı malesef. 2010 'da doğan çocuklar anaokuluna gidecek önümüzde ki yıl

Yorum

• inanmayanlara kac kez en azindan gölge olmayin diye rica edildi

bu yolu sonuna kadar kovaliyacak insanlarin yolunda bari siz bi engel olmayin
                                inanmiyorsaniz inanmayin
                                sanki inanmayip stada gidiyorsunuz
                                sanki takimin bugünki yolunda destek oluyorsunuz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X