Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

kimse net olarak anlamadı ne olacağını bi kaç gün geçsin tam olarak anlarız
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Kesin olarak Uefa'nın, TFF'ye karısma yetkisi var mı ? Bu soru üzerinden gitmeliyiz aslında.

Yorum

• Aklıma azizin bizim kupayla kongresinde verdiği pozlar geliyor Alıyor beni bir gülme, müzeye koyalım o fotoları
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• uefa biz cezamızı verdik diyecek
          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aklıma azizin bizim kupayla kongresinde verdiği pozlar geliyor Alıyor beni bir gülme, müzeye koyalım o fotoları
            Müzeye yakın bir lavaboya konulabilir. Ama sadece aziz.
            Altına da "Temizlik imandandır" yazılır. Her yere gider.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesin olarak Uefa'nın, TFF'ye karısma yetkisi var mı ? Bu soru üzerinden gitmeliyiz aslında.
              Bunu yazmaktan, söylemekten bıktık artık.. Kesin ve net UEFA'nın TFF'ye karışma yetkisi var. UEFA, Kazakistan'da yaptığı toplantı da bunu beyan etmişti. sadece TFF değil, Avrupa'nın diğer ülke federasyonları içinde bu geçerlidir.

Yorum

• Hala daha kendine eziyet çektiren taraftarlar var. İşin aslı şu; fb ye kaydı, rahat olun.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Müzeye yakın bir lavaboya konulabilir. Ama sadece aziz.
                  Altına da "Temizlik imandandır" yazılır. Her yere gider.
                  Olabilir
                  StopMatchFixing.Com

Yorum

Kesin olarak Uefa'nın, TFF'ye karısma yetkisi var mı ? Bu soru üzerinden gitmeliyiz aslında.
                    Şöyle düşünebiliriz. Uefa Anayasadır TFF kanun.
                    Kanunlar anayasaya aykırı olamaz.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hala daha kendine eziyet çektiren taraftarlar var. İşin aslı şu; fb ye kaydı, rahat olun.
                      100 kere kaydı diyip bir türlü kaymadığından bu eziyet..

Yorum

• Anasayfadan "her başvuruya bu yapılıyor" yazmışlar. 3. başvurumuz olduğunu söyledim. Şimdi de "3. başvuruda kabul edilmek zorunda" diyorlar. Aslında şikeli sezonun hemen sonundaki başvuruyla bu 4. ama söylemeye korkuyorum kaldıramayacağım bir yalanla karşılaşıcam diye )))
                        StopMatchFixing.Com

Yorum

• Benim anlamadığım şu an Uefa neyi inceleyecek?

Yorum

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu yazmaktan, söylemekten bıktık artık.. Kesin ve net UEFA'nın TFF'ye karışma yetkisi var. UEFA, Kazakistan'da yaptığı toplantı da bunu beyan etmişti. sadece TFF değil, Avrupa'nın diğer ülke federasyonları içinde bu geçerlidir.
                            Bu yetki Kazakistandan öncede varmis, ama malum bizim medyamiz salaga yatinca. UEFA biz anlayalim diye martta Astana da toplandi ve 11. maddelik bildiri yayinladi.

Atilla Dilaver abi belgesini de yayinladi, hani fenerliler Uefa Genevrede dernek deyipte ic islerimize karisamaz diyordu ya.

$ike davasi esas olarak 2008 ve usül olarak 2013 disiplin talimatlarina göre uygulanmaktadir. Buna $ike örgütüde itiraz etmemisti.
                            En son Cangele tarafından düzenlendi; 30.05.2014, 22:07.
                            "her halk hak ettiği şekilde yönetilir"

Yorum

• İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Anasayfadan "her başvuruya bu yapılıyor" yazmışlar. 3. başvurumuz olduğunu söyledim. Şimdi de "3. başvuruda kabul edilmek zorunda" diyorlar. Aslında şikeli sezonun hemen sonundaki başvuruyla bu 4. ama söylemeye korkuyorum kaldıramayacağım bir yalanla karşılaşıcam diye )))
                              sonuç ne olur hocam ne diyosun ? Öncekiler gibi fason çıkmasın..

Yorum

• ne zaman şike gündem olsa, ntvspor diğer spor dallarına yöneliyor bu desteğinden ötürü tebrik etmek lazım onları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X