Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu erdoğan arıkan ne sahtekar bir adamış..adam ağır fenerli çıktı..muhtemelen bir renktaşımızın attığı twite nasıl atarlandı..ve ağzından kaçırdı : fenerbahçe türkiyenin en büyük klübüdür..! şaşkınlıkla izliyorum..
    izleyenlerden birisi "Ne demek fb Türkiye'nin en büyük kulübüdür" demek diye sorunca kıvırttı. Kendisinin ağzından çıkmamış gibi "fb Türkiye'nin en büyük kulüplerinder biridir" diye düzeltti. İnsanlar bu kafayı nasıl yapıyor veya bu kafayla hayatta nasıl ilerliyorlar acaba ?

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya ben kupayı alacağım ya da kupa beni

çok güldüm bu cümleye liseli ergen cümlesi bildiğin
      Ya da soyle deseydi: O kupa ya benim olacak, ya kara topragin (o esnada arkasinda Toprak adli zebellah gibi siyahi bir vatandasimiz durmaktadir)

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kişilerin yaptıkları kurumları lekeler de bağlar da...
        Bak sevgili GENÇ kardeşim işte demin bunu demeye çalıştım düşman herhaliyle çalışıyor en çok sevilen spor yazarları bile nasıl köpekleşiyor görüyorsun değil mi?Bizim başkan çaba sarfetmedği sürece işte o köpekler ordusu bu olayı 1 aya unutturlar bir bakmışsın sen bile unutmuş sıradan bir olay olsada olur olmasada olur gözüyle bakmaya başlamışsın hemde hiç anlamadan sağlıcakla kal.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başkanın doğru sölediklerine en ufak lafım yok görevi söylemeli abcak; sen Trabzonsporun bizim başkanımızsın ben mahalle arasında evet fenerin taraftarı benden çok derim konuşurum ama sen ulusal kanalda Şikebahçe taraftarına imreniyorum diyemezsin ben 5 yaşındaki çocuğu Trabzonsporlu yapmak için on takla atarken buna senin hakkın yok bazen insan bin düşünüp bir söylemeli benim ağrıma gitti arkadaş...

Yorum

• Bmn olarak bu adama odulmu verildi..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ne dedi Erdoğan izleyemedim de? Benim bildiğim mantıklı konuşan nadir spor yorumcularrındandır.
              "Neden fenerbahçe şike yapmıştır" diyemiyorsunuz dendiğinde biraz yuvarlak cümleler kurdu. Ben desem ne fark eder önemli olan hukukun söylemesi vs dedi...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• ulan NTV spor düzgün bir yayın yap yaaaa

Yorum

• Çok seviyoruz bir olayla adam karalamayı veya yüceltmeyi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Erdoğan'ın ŞB'li olması için çok iyi rol yapıyor olması lazım o kadar iyi tiyatro yeteneği varmıymış ki
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Ne dedi Erdoğan izleyemedim de? Benim bildiğim mantıklı konuşan nadir spor yorumcularrındandır.
                      çok severdim kendisini..gecelere kadar bekleyip izlerdim programı ama hiç bu kadar yanılmamıştım..
                      spor hukukcusuna sorular sorup duruyordu 2011 şampiyonluğunun el değiştirme ihtimalini sordu..hukukcu çok güzel cevap verdi..kupa trabzona gelir dedi..erdoğan bu sürecinde uzun olabileceğinden bahsetti hukukçu hayır hemen karar verebilir demesine rağmen..sonra bir renktaşımız kızmış olacak ki niye fb şike yaptı demiyosun diye twit atmış..veee erdoğan başladı bağırmaya :
                      Trabzonlular sürekli fenerbahçenin ve kupanın peşinden koşuyorsunuz ama ben şike yaptı desem ne olacak...bu arada düşünmediğiniz bişey var fenerbahçe türkiyenin EN BÜYÜK KLÜBÜ..iki üç yönetici bunu değiştiremez dedi..!!!

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece iyi niyet. Aciklamasi bu. Iyi niyetli olarak örttükleri pisligi temizlemeleri icin sans dogdu.

Itiraz da yapabilirsin ama zaten bir sey yapmayacak olan kurum, itiraz edince mi yapacak?

O itiraz etme olayi sadece kagit üzerinde olan bir sey. Bu CAS kararindan sonra temel hukuki bir sorun cikti ortaya. Itiraz etsen de etmesen de bu pislik böyle kalamaz. Bir celiski var ortada. Itiraz olayina fazla anlam yüklemeyelim. Itiraz edince her sey yoluna girecek diye bir sey yok yani.
                        Sadece kagit üzerinde bir sey.

Bu CAS kararinin büyüklügünü anlamak lazim.
                        UEFA'yi biz CAS'a bile verebiliriz artik, kapi gibi bir kararimiz var.

Is UEFA ve FIFA'da bitiyor.

Sikiysa yapmasinlar, görecegiz onlari.
                        Aynısını diyorum bende. Kaldıramayacakları yükün altına gir-mez-ler!

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece iyi niyet. Aciklamasi bu. Iyi niyetli olarak örttükleri pisligi temizlemeleri icin sans dogdu.

Itiraz da yapabilirsin ama zaten bir sey yapmayacak olan kurum, itiraz edince mi yapacak?

O itiraz etme olayi sadece kagit üzerinde olan bir sey. Bu CAS kararindan sonra temel hukuki bir sorun cikti ortaya. Itiraz etsen de etmesen de bu pislik böyle kalamaz. Bir celiski var ortada. Itiraz olayina fazla anlam yüklemeyelim. Itiraz edince her sey yoluna girecek diye bir sey yok yani.

Bana gore hakikaten adalet pesinde olan bir insan su durumda sunu der: "Ilgili mercilere su kadar sure veriyoruz. Bu sure icersinde bir ilerleme, iyiniyet goremezsek mumkun olan her turlu basvuruyu yapacagiz, vs." Onun yerine baskanin "Kupa dedigin nedir ki? (bu soylemi ilk cikaran kulube tekrar geri cagrilan U. Karaman'dir, kaynamasin arada), Basvuru yapmayacagiz" turu laflarini suphe ile karsiliyorum. Ayakta uyutmaya calisiyor milleti gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Pardon da ''zaten bir sey yapmayacak olan'', ''itiraz edince mi yapacak'' olan kuruma mı ''örttükleri pisligi temizlemeleri icin şans'' tanıyoruz? Bunca olandan sonra hala neyin iyi niyeti? İyi niyet falan değil bunun nedeni, birileriyle bu konuda anlaşıldığını düşünüyorum ben ve bu anlaşmanın tamamen bizim yararımıza olmayacağı, fenerbahçe'nin de çıkarlarını göz önünde bulundurduğu aşikar.

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çok severdim kendisini..gecelere kadar bekleyip izlerdim programı ama hiç bu kadar yanılmamıştım..
                              spor hukukcusuna sorular sorup duruyordu 2011 şampiyonluğunun el değiştirme ihtimalini sordu..hukukcu çok güzel cevap verdi..kupa trabzona gelir dedi..erdoğan bu sürecinde uzun olabileceğinden bahsetti hukukçu hayır hemen karar verebilir demesine rağmen..sonra bir renktaşımız kızmış olacak ki niye fb şike yaptı demiyosun diye twit atmış..veee erdoğan başladı bağırmaya :
                              Trabzonlular sürekli fenerbahçenin ve kupanın peşinden koşuyorsunuz ama ben şike yaptı desem ne olacak...bu arada düşünmediğiniz bişey var fenerbahçe türkiyenin EN BÜYÜK KLÜBÜ..iki üç yönetici bunu değiştiremez dedi..!!!
                              vay haysiyetsiz.kıvırma bölümüne yetiştim gerçi en büyük kulüplerindendir diyince anladım fb yi en büyük gösterdiğini
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• olaylara tipik trabzonlu bakışıyla bakmamak lazım.. bi adam iyi bir laf ettimi en kral adam ilan ediyoruz söylediği işimize gelmeyince de sahtekar ilan ediyoruz.. fenerbahçe türkiyenin en büyük kulübü diye bizim başkanımız bile söylüyor, adam söylemiş çok mu?
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X