İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Aynen bende bunu cikardim. Aziz Yargitay diyor baska birsey demiyor.İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok net bir şey var yalnız, yargıtayı bağlamışlar...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Aha şimdi de Gürcan Bilgiçle devam.
Ne kadar irkildim şu suratı görünce birden (:
Yorum
-
son cümlede pot kırdı gerzek
bu sene içerde elimizden gelen başarıyı sürdüreceğiz dedihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
-" 'Sayın' deyince, birden başkasına söylüyorsun sandım."İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- sayin aziz yildirim size bir sorum olacakti
aziz: banami soruyorsun?
-.-
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
boşver abi kafaya takmaya bile değmez.. biz bütün suçlamalardan beraat ettik çok şükür...İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim kafamı bulandıramazlar sıkıntı yok..... ama rahatsız oldum mecnun itinden zaten gıcık kapıyorum...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
yalan söylememiş hepimiz gülmedikmiİlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım basın açıklamasına çıkmadan önce "herkes gülecek" demiş. Açık ve net. Amaç tamamen ayvayı yediğini belli etmemek.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum