Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar,

Başka forumdan alıntı yapmak yasaktır.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Allah aşkına arkadaşlar..Bu fenevlilerin ruh hali nedir? kendilerini kutsal bir topluluğa tapan üstün yaratıklar olarak görüyorlar.Haşa neredeyse şirke girecekler.takımlarını ne zannediyorlar,bir tür vahiyle gelen kutsal bir ayetle inen insanlığın var oluş nedeni falan mı? Hele yazdıklarına bakın!! azize kızıyorlar ama inanın hepsi aynı kafadan yuh artık.Bu fenevbahçe inanın lanetli bir takım.onu tutan insanlıktan çıkıyor.teyzemin oğlu dahil.. manyak bunlar..
      Antu comdan...
      yeri oynatacaksan havuzdan cikasaksin vereceksin maclarini ntvye biz her turlu 3 kati aliriz paramizi.sonra bizi hergun sikayet edenler dusunsun. alsinlar babayi digiturkden‚ zaten yakinda satiliga cikacak digiturk bizsiz havuz nasil olur gorsunler
      Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar,

Başka forumdan alıntı yapmak yasaktır.
        görmeyiverin birazcıkya nolur
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi birde şemsiye koysaydık durumu nasıl izah edecektik gelen geçene

Dün bayrağı astım formamıda giydim oturdum kapının önüne 1 saat içinde 3 tane şikeci geldi neden bayrak astınız falan diye kupayı vermeyiz tarzında şakavari zoruna gitmeler 1 tanesi de bayandı sorsaydı şemsiye nedir diye ben ne diyecektim
          Madem kapının önünde oturudun şemsiyeni açsaydın. Şikeciler sorduğunda ''malum mevsim yaz, güneş çarpmasına karşı tedbir'' derdin
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Madem kapının önünde oturudun şemsiyeni açsaydın. Şikeciler sorduğunda ''malum mevsim yaz, güneş çarpmasına karşı tedbir'' derdin
            Abi akşam saat 8 di
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Havuza tek başına gireceklermiş kendi havuzlarını oluşturacaklarmışş..mış... ben o havuza .şerimmmm esansı eksik kalmasın diye.. uefa .ıçar artık..
              Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

Abi akşam saat 8 di
                meteoroloji yağmur gelecek tedbir alın dedi bende tedbirmi aldım derdin

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• EDİT : yasakmış pardon.
                  En son Arrive tarafından düzenlendi; 27.06.2013, 11:32.
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

Abi akşam saat 8 di
                    Olsun, bu aralar ay'ın görüntüsü de, dolunayın üstündeymiş. Hatta bilim çevreleri bu duruma ay'ın süper hali diyorlar. Ay çarpmasına karşı tedbir diyebilirdin
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ha şimdi ne giderdi şu tezahürat: ne olur gitmeyin biraz ..şak geçelim....

Yorum

• İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Havuza tek başına gireceklermiş kendi havuzlarını oluşturacaklarmışş..mış... ben o havuza .şerimmmm esansı eksik kalmasın diye.. uefa .ıçar artık..
                        niye havuzdan çıkarız diye tehditler savuruyorlar anlamadım. zaten en iyi ihtimalle maçları trt de yayınlanacak. üstelik bedava

Yorum

Havuza tek başına gireceklermiş kendi havuzlarını oluşturacaklarmışş..mış... ben o havuza .şerimmmm esansı eksik kalmasın diye.. uefa .ıçar artık..
                          Havuza tek basina girmeleri imkansiz bi olay.
                          Fb bahcenin deplasmanda oynadigi maclari nasil cekecekler.
                          Lig tv baska yayinciyi kendi stadina sokmaz boylede bir hakki var.
                          Sadece kadikoydeki maclari cekebilirler ama oda imkansiz bnce cunku digiturkle yapilmis bi anlasmalari var. Anlasmayi uygulamazsa buyuk ihtimal agir tazminatlari vardir.

Yorum

ha şimdi ne giderdi şu tezahürat: ne olur gitmeyin biraz ..şak geçelim....
                            istifa kararı çıkarsa ( inşallah çıkmaz ) tezahurat çok

Yorum

• aizi çıldırımın sıkıntısı büyükmüş.. vahhh vahhh... ha sikinti yavvv

Yorum

• Trabzonla kimse başa çıkamaz... şike şike şampiyonuz, şike şike ceza aldırdık, şike şike çok mutluyum
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X