Arkadaşalr erman toroğlunu yanlış anlıyorsunuz, adam ironi yapıyor, bu adamalr bunlara rağmen serbest kalabiliyorsa şike yoktur diyip o da kızıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bizim taraftar kafayı yedi valla.İlk olarak delimavi_1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleermana bu akşamki konuşması için tşk etmemiz lazım siz küfür ediyorsunuz
Bu arada elemanın saydığı maçlar fotosporda verilmişti dün.İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN
Yorum
-
Eeee abi yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.Emre'nin de yalanı böylece ortaya çıktı bide çocuğunun büyük yemin etmişti.İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar da yüz var mı ki canım kardeşim.. Şerefi olmayanın yüzü mü olur? sanki mesajları atan Kemalettin Göktaş'tı. Adamı suçlu çıkaracaklardı neredeyse..
Yorum
-
Top artık TFF ' DEİlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefaya gönderilecek hazır bir metin var mı beyler? bir de mail adresi tabi? biz vatandaşlık görevimizi yapalım....
Mustafa KARA
Trabzon ÇayKARA
Yorum
-
Aynen. Ben de anlayamadım burda ki tepkiyi.İlk olarak delimavi_1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleermana bu akşamki konuşması için tşk etmemiz lazım siz küfür ediyorsunuz
Yorum
-
MaHMuT_61 tarafından yazılanİlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirşey demedim kardeş,Erman hocanın söylediklerinin aklıma yattığını söylemek istedim.
Çok az yazıu yazarım ancak çok okurum kardeşim senin 1 kere de olumlu yazdğını görmek istiyorum benim için bizim için çalınan Şampiyonluk sahibine iade edilecek ve Trabzonspor şampiyon olacak de.. 1 kere olumlu olsun lütfen..
Halen söylemedin
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum