Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Sanal ve Kötüler

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık rüyada bile forumdayım
    O derece buralı oldum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Artık rüyada bile forumdayım
      O derece buralı oldum.
      Rüya da sanal
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ynt: Biz Sanal ve Kötüler

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rüya da sanal
        Sanal da rüya
        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu Yaz Cok Kötü Insanlarla tanisdim Berat Emre memedaga Oktay Muhammed Sinan AFS sakaoglu Fatih Niceleri
          Cok Sanaliz Ancak Burdan Konusup Burda Atip tutuyoruz Bak Adamlar Akcaabat daki Okula Forma Yardimi Yapmislar
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İyi ki varsın BordoMaviNet...

Yorum

• Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeye sebep oluyor. Demek ki BordoMavi.Net güzel bir şey...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeye sebep oluyor. Demek ki BordoMavi.Net güzel bir şey...
                Sadece onlaarın değil bizimde yüzümüzde güller açtırıyor

Yorum

• Miniklerimize TERTEMİZ Formalarını Ulaştırdık...

İstanbul takımlarının formalarıyla poz verdirilen öğrencilerimize, tertemiz Trabzonspor formalarını ulaştırdık.
                  Miniklerimize TERTEMİZ Formalarını Ulaştırdık... Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Metinkale Köyü'nün ilköğretim okulunda geçtiğimiz öğretim yılında yaşanan "forma rezaletinden" sonra BordoMavi.Net olarak bir forma kampanyası başlatmıştık. Üyelerimizin de desteğiyle Metinkale İlköğretim Okulu'ndaki minik kardeşlerimize formalarını bugün, öğretmenler gününde teslim etmiş olmanın hazzını yaşıyoruz.

Forum üyelerimizle birlikte büyük bir aile olarak, Trabzonsporlu'luk bilinciyle asla göz ardı edemeyeceğimiz bu durumu telafi ederken, minik kardeşlerimizin sevinci ise yüzlerinden okunuyordu.

Cumartesi akşamı kazanılan Galatasaray maçından sonra maçın kahramanlarından olan Özer Hurmacı "Ben küçüklüğümde galibiyetlerden sonra gurbette olmanın da vermiş olduğu yoğunlukla pazartesi günleri okula formamla giderdim. Bu galibiyetle birlikte Trabzonspor'a gönül veren kardeşlerimiz de okula giderken formalarını giysinler..." diyerek temennisini belirtmişti.

Bu şekilde Özer Hurmacı'nın da temennisine bir nevi katkı sağlanmış ve minik kardeşlerimiz haftanın ilk gününde okula formalarıyla gitmiş oldu.

Bizlere olan ilgi alakalarını eksik etmeyen okul müdürü Ömer Yazıcı ve öğretmenlerimizin bu davranışları karşısında teşekkürü borç bilir, öğretmenler gününü kutlarız...

Yönetim kurulu üyelerimizin, üyelerimizin ve şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın'ın da katılımı ile gerçekleşen organizasyondan kareler:

En son UğuR tarafından düzenlendi; 02.12.2014, 18:03.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bir dönem uzun süre boyunca hayatımızın büyük bir parçası olan kişiler, mekanlar, platformlar bir zaman geliyor, istemli ya da istemsiz geride kalmış birer hatıraya dönüşüveriyor. Geri döndüğünüzde hem her şey eskisi gibi, hem de hiçbir şey...

Zamanında saatlerce sohbet ya da kavga ettiğiniz arkadaşlarınızın profillerindeki yaş bölümünün 30’lara dayandığını ve geçtiğini görünce şaşırıyorsunuz. O kadar zamanın nasıl geçtiğini ve araya bu soğukluğun nasıl girdiğini merak ediyorsunuz. Hem hayatı, hem kendinizi suçluyorsunuz. Ama yaşananlar geride kalsa ve hatta unutulsa bile, hissettikleri unutulmuyor. Hani anlar vardır, ne olduğunu hatırlamazsınız olayın, ama bugün gibi aklınızdadır verdiği his... Öyle bir şey işte.

Bordomavi.net’e aylar sonra bile girsem, geçmişte kalmış güzel anıların silik hatıralarının yanında hiç eskimeyen hislerim ziyaret ediyor beni. Sanallık ve kötülük üzerine kurgulanmış bir sitenin kişide böyle duygular ve hatıralar bırakması enteresan tabii

Futboldan uzaklaşmak değil ama, buradan uzaklaşmak zor... Ama futbola yakınlaşmadan buralara uğramak daha zor... Bu yabancılık hissi tuhaf. Def etmek güç. Ama özledik be reyizler. Selam olsun dostlara..

Yorum

• Ayrıca BMN'deki 9. yılımın geride kaldığını görünce de bir tuhaf oldum şimdi.
                      Ömrümün üçte biri yahu...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir dönem uzun süre boyunca hayatımızın büyük bir parçası olan kişiler, mekanlar, platformlar bir zaman geliyor, istemli ya da istemsiz geride kalmış birer hatıraya dönüşüveriyor. Geri döndüğünüzde hem her şey eskisi gibi, hem de hiçbir şey...

Zamanında saatlerce sohbet ya da kavga ettiğiniz arkadaşlarınızın profillerindeki yaş bölümünün 30’lara dayandığını ve geçtiğini görünce şaşırıyorsunuz. O kadar zamanın nasıl geçtiğini ve araya bu soğukluğun nasıl girdiğini merak ediyorsunuz. Hem hayatı, hem kendinizi suçluyorsunuz. Ama yaşananlar geride kalsa ve hatta unutulsa bile, hissettikleri unutulmuyor. Hani anlar vardır, ne olduğunu hatırlamazsınız olayın, ama bugün gibi aklınızdadır verdiği his... Öyle bir şey işte.

Bordomavi.net’e aylar sonra bile girsem, geçmişte kalmış güzel anıların silik hatıralarının yanında hiç eskimeyen hislerim ziyaret ediyor beni. Sanallık ve kötülük üzerine kurgulanmış bir sitenin kişide böyle duygular ve hatıralar bırakması enteresan tabii

Futboldan uzaklaşmak değil ama, buradan uzaklaşmak zor... Ama futbola yakınlaşmadan buralara uğramak daha zor... Bu yabancılık hissi tuhaf. Def etmek güç. Ama özledik be reyizler. Selam olsun dostlara..
                        Tarif edemediğim şeylerin, tarif edilemezliğini tarif etmişsin Gamze.

Ara sıra gel he
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Gamze yazınca hayırdır hacklendi mi ne oldu dedim kendi kendime

Epey zaman geçmiş yahu.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Biz burdayız Gamze reis...

Hatıralar çok güzeldir ancak yeni hatıralar yaratmak elimizde...

30'lu yaşların verdiği sorumlulukla birlikte yine de elimizden geldiğince ve yeni nesil ile birlikte BMN hep ayakta kalacak inşallah...

Sahurdaki imamı kim unutturabilir...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Bizim "Sanal ve Kötüler" bugün de Tonya da piksel piksel mutluluk dağıttılar.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• S(B)izleri kiniyorum
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X