Türylerim diken diken oldu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Biz Sanal ve Kötüler
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu kadar kötünün içinde nasıl durduk yaa kötüsünüz sizz!!BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Sn.Misafirler hoşgeldiniz.
Burası bir sanal platformdur.
Burda ''kötü'' olma çabası verilir.
Kötü olmak parayla,sanal olmak bedavadır.
Seçeceğiniz 2 seçenekten biri *sanal,diğeri *kötü'dür.
Sizleri her iki şıkta buluşmaya davet ediyorum.
JOker hakkınız yoktur.
Yorum
-
Sanalım ve kötüyüm
yaşasın sanallıkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
yahu arkadaşım benim fotoğrafımı nereden buldunuz da, fotomontaj yaptınız?... ne kadan sanal, ne kadaaaan kötüsünüz siz ya?...
Allah bizimle uğraşan her kim varsa, inşallah hepsinin planlarını başlarına yıkar... ki zaten yıkıyor da..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
evet tüm fotoğraflara baktım. yazılanları okudum.... fotoğraflarda sevgi var, aşk var, muhabbet var, özgürlük var, milliyetçilik var,ihtiras var, tutku var... trabzon var, trabzonspor var... yazılanlarda ise az biraz isyan var.. ... devlet, ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir baba gibidir. en sevddiği oğluna sevmiyormuş gibi davranırki diğer evlatları kıskanmasın..
bence devletinde trabzona yaptığı bundan ibaret...devlet trabzonu seviyo fakat belli etmiyo... herkes bilir trabzonu ve trabzon halkını... kimi kıskanır, kimi sever, kimi sevmez.... ben kötü olmayacam.. ben gayret edecem çifte standartı ortadan kaldırmak için savaşacam..
ama bunu yaparken kötü olmayacam... mücadeleye devam...mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....
Yorum
-
Kötüyüm Kötüyüz Kötüsünüz ! :meşale1:En son Canberk tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:44.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
uzun bir aradan sonra tekrar üye olalı, daha bir saat oldu. ilk mesajım kendimi tanıtmak içindi. 2. mesajımıda buraya yazıyorum. benim uzun zaman uzak kalmamın en büyük sebebi ve tekrarda şu ana kadar girmememin,forumdaki gerkesiz didişmeler.tüm kutsal değerlere özelden söven dinsiz imansızıda var iyilerin arasında. kötü yada iyi. yapılanla övünmek ve başkasına laf sokmak,ilk bakışta içime sinmedi. bu zamanada kadar tribünde çekişme gruplar arasında bitmedi.aynı hatalara bakıyorumda bmn de girmiş gibi geldi bana .sıkıntı nedir.sorun nedir hiç bilmiyorum. çok faal değilim belki senede 1 kere maça gidiyorum gitmiyorum.
söylemek istediğim,, ben bmn de aktif olduğum dönemde 10 seneye yakındır belki fazla bilmiyorum. 4-5 kişi on-line olduğunda çok iyi diyuoduk. o dönemde çakır a demiştim. bmn nin önü açık, antu gibi, grup değil ama bunların dışında çatı bir oluşum olmalı diye fikrimi paylaşmıştım. büyüdü ,gelişti antu yuda yakaladı. kısır çekişmelere hiç gerek yok. trabzonspor için kim emek veriyorsa alkışlanmalı,saygı duyulmalı. istenmeyen durumlar olduğunu tahmin edebiliyorum ama yersiz çekişmelere girmek fayda sağlamaz. bu bmn yi büyütmez .. eleştiri olarakta almayın, ilk bakıştaki ( bu başlık için) gözlemim ve içimden geçenleri paylaşmak istedim gecenin 3 ünde
Yorum
-
Trabzonspor'a kim emek veriyorsa alkışlanmalı, saygı duyulmalı, yersiz çekişmelere girilmemeli. Madalyonun bir de öteki yüzü var. BMN mi? Tukaka. E BMN'nin Trabzonspor'un kötülüğüne yaptığı bir iş var mı? Eeöö. Trabzonspor taraftarı olarak çizdiği kötü bir imaj var mı? Kem küm. Ama onlar rantçı, reklamcı. Ben memur halimle boğazımdan kesip BMN'nin sunucu ödemesi için para gönderiyorum. Sonra birileri gelip bana rantçı diyor. Evet rantçıyım, Trabzonspor için yapılan her güzel işten dolayı manevi rant kazanıyorum. Bunu anlamak istemeyen insanlaradır bu başlık.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a kim emek veriyorsa alkışlanmalı, saygı duyulmalı, yersiz çekişmelere girilmemeli. Madalyonun bir de öteki yüzü var. BMN mi? Tukaka. E BMN'nin Trabzonspor'un kötülüğüne yaptığı bir iş var mı? Eeöö. Trabzonspor taraftarı olarak çizdiği kötü bir imaj var mı? Kem küm. Ama onlar rantçı, reklamcı. Ben memur halimle boğazımdan kesip BMN'nin sunucu ödemesi için para gönderiyorum. Sonra birileri gelip bana rantçı diyor. Evet rantçıyım, Trabzonspor için yapılan her güzel işten dolayı manevi rant kazanıyorum. Bunu anlamak istemeyen insanlaradır bu başlık.
Fakat bizimkisi gönül şikesi, sanal olduğumuz için gönlümüzde Fenerbahçe'yi lig şampiyonluğundan indirdik...En son bkandil tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 09:38.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum