Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kamil helal be kamil su anda durum öyle....

Yorum

• İlk olarak LaZZkoPaT tarafından gönderildi
      bordomavim'den bekliyoruz dogru haberleri...

bi insana yalanci muamelesi yapmak pek sik bi davranis diil bence. ha inanmayabilirsin ama o ayri
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Arkadaslar oy sayimi halen baslamis degil...

dosteyevski böyle ciddi bir ortamda bilgi verirken çok daha dikkatli olman gerekir...

Tekrar ediyorum arkadaslar henüz açilan tek bir zarf yok...Yapilan sayim sadece içinde oy listelerinin bulundugu zarflarin sayimi...Yani kongreye katilimin tespiti...

..............Edited by: BordoMavim

Yorum

• suan önemli olan tekk sey kimin önde oldugu arkadaslar

yanlis anlasiliyosam özür dilerim

ama inannin yerimde duramiyorummm
          karadenizin en hirçin delikanlisi

Yorum

• amacin ne kardes?bizle kafa bulmak çok mu hosuna gidiyo?Bordomavim ne diyo sen ne diyon?Ayiptir yaaa oynama bizimle kardes ayip oluyo ayipppppEdited by: lazutlarlivera
            MİMOZA

Yorum

• heyecan dorukta desene ...
              Trabzonspor rule the world.

Yorum

• İlk olarak lazkopirana tarafından gönderildi

suan önemli olan tekk sey kimin önde oldugu arkadaslar

yanlis anlasiliyosam özür dilerim

ama inannin yerimde duramiyorummm

bizde diyoruz ki daha oy sayimi baslamadan kimin önde oldugu hakkinda bir bilgi alamazsin...Oy sayimi baslamadi arkadaslar henüz!!!!!!!

Yorum

• yine yagmurlu bi gündür, yine karsi aday güçlüydü, yine sessiz di özkan, yine ben içiodum we yine içim böyle sikintili idi...Arada ki tek fark o zaman rahmetli Gürkan Özmen oy kullaniodu...O zaman özkanb gelmisti, simdi bu fark kendini gösterir we özkan gelmez...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  karl...

Yorum

• iyide arkadaslar ben basladi demedim ki sadece basbasa gidiyor dedim herkez stresli bu saatlerde biraz dikkatli konusalim nedemek sen kongredemisin evet kongredeyim ve oyumu verdim kim kime oy vermis biliyorum burada muhabbetlere girdim arkadaslarim var...izlenim aliyorum gazeteci arkadaslarim var daha ne olacak ben burada ne denirse yaziyorum size sadece size degil msn de herkeze yaziyorum ....

Yorum

• bence Baris ÖZKARABEKIR(dosteyevski) özkan sümer önde diyerek bize korkulu anlar yasatiyor.eger albayrak kazanirsa iki kat sevinecegim.bu arada dostum sana kizmiyorum ama biraz dikkat et göndedigin mesajlara lütfen.sayim baslamadan sonuç gönderme bir daha....
                      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• dosteyevski

sen o zaman sonuçlari açiklada bos yere sayimla zaman kaybetmesinler.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• İlk olarak dosteyevski tarafından gönderildi
                          iyide arkadaslar ben basladi demedim ki sadece basbasa gidiyor dedim herkez stresli bu saatlerde biraz dikkatli konusalim nedemek sen kongredemisin evet kongredeyim ve oyumu verdim kim kime oy vermis biliyorum burada muhabbetlere girdim arkadaslarim var...izlenim aliyorum gazeteci arkadaslarim var daha ne olacak ben burada ne denirse yaziyorum size sadece size degil msn de herkeze yaziyorum ....

daha önceki mesajlarinda oy sayimina baslandigindan, liste renklerinin divan masasinin üzerinde oldugundan, seçimin basbasa gittiginden bahsediyorsun simdide gelmis; "ben basladi demedim ki" diyorsun...Kardesim kusura bakma ama tam olarak ne yapmaya çalisiyorsun? Heyecanlisin anladikta nerden uyduruyorsun tüm bunlari..

Yorum

• Sayin arkadaslar gerginliginizi birbirinize tas atarak dindirmeye çalismayin.Gerginiz ama sabirli olmayi bileceksiniz.Bu olay bizim için Anortisis maçindan daha önemli degil.Biz ona bile sabretmesini bildik.Ama yinede Sümeri istemiyorum.........

kamil28

Yorum

• irfanköse276 arkadasim kimseye yalanci dedigim yok sadece 2 mesaj arasindaki celiskiye bakin dedim..Biraz daha dkkatli okursan yazilanlari sevinicem..
                              Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

• yazma artik yaa istemiyorum senden gelen bilgiyi falan yeter yaa kesiyorsun bizi valla

iyide arkadaslar ben basladi demedim ki sadece basbasa gidiyor dedim

bu laf ne demek simdi neye göre basbasa kavgami ediyorlar bular...bilgi milgi verme mümkünse bildikleri,n sende kalsin tamammi... gazeteci arkadaslarinada söle paparazziler gibi yalan haber söliyip durmasinlar...
                                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim