Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam iste adam sorulan bir soruya cevap vermis, deseydi benim siyasetle alakamyok çok komik olurdu, e sorulmus, sorudan kaçmakta olmaz, ama dusuncesini belirtmis, ama benim demek istedigim Trabzonspora yariyacaksa , hani eger Tayyibi sevsin trabzon halki diye basari gelecekse varsin gelsin, yeterki basari gelsin.

Liman konusunda tamamiyla bizim sesimizi cikaramamizin kurbani olduk, yaptigimiz tek sey aglamak yakarmak, ama kalkipta albayrak trabzonspor baskanligi yapmis birisini elestirseydi bu saygisizligin en buyugu olurdu.

Emorfoyu savundugumdan degil, fakat bana sanki bazi yorumlara kastederek "akilsiz" kelimesini kullandi, yoksa "benim gibi dusunmeyen akilsizdir" diyecegini sanmiyorum, sadece faruk için demiyorum, bu forumda kimse boyle bisey demez bence.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
      İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi

Liman konusundaki yorumuma anlam verememene de ben anlam veremiyorum...Simdi Trabzonspor 4. oldu diye limani Trabzonspor'un elinden almis olmam söz konusu degil diyor bu adam...E 2. olsaydi limani TS'un elinden alma amaciyla mi girmis olacakti...Önceden biliyor muydu Trabzonspor'un kaçinci sirada yer alacagini ihalede...Trabzonspor'un siralamadaki yeri mi önemli yoksa orada bulunup bulunmamasi mi?

Trabzon limani konusu tartismasi bitmez, Ihale sürecini bilmeden, ihalede verilen teklifleri bilmeden,kimin açik arttrima bölümünde ihaleden çekildigini bilmeden,

yaz yaz, yazmaklabitmez mesajlar

Trabzon limani konusundaki hukusal boyuttan da haberim var ki bu konuda daha önceki eksiklerden dolayi ihale 3 kez iptal edildi..Senin bahsettigin süreç bu 3 ihalede söz konusuydu...Ki bunlari Albayrak'da dile getirdi...

Son ihalede teklif veren her kurulus gereken islemleri yerine getirmistir...

Teklifleride bizzat albayrak verilen miktarlarla açikladi ayni televizyon programda...Trabzonsporun girmemesi gibi bi durum söz konusu degil...

Sirket isimleri aklimda yok ama Albayrak'in sirketi en yüksek teklifi vermis 23 milyon usd sanirim, 2. olan sirket 21 3. olan 20 ve Trabzonspor'da 19 milyon usd lik teklif vermis...Senin bahsettigin süreç islememistir...Daha önceki açiklamalarini okudugumdan "bahsettigin süreç" seklinde bir ifade kullandim...Ayrica bu söylediklerim bizzat Albayrak'in agzindan da çikti bu aksam Zigana Tv'dekatildigi programda...Edited by: BordoMavim

Yorum

• @agantha

"Basari gelsin de nasil gelirse gelsin" diyorsun...Saygi duyarim...Ama benim benimseyecegim bir yol degil bu...

Ki o zaman bugün fenerbahçenin haksiz sampiyonluklarini da, hakem hatalarini da hos görmek lazim...30.000 kisi yollara düsmemek lazim!Edited by: BordoMavim

Yorum

• Trabzonspor'un ihaleye girdigini, ihalede açik arttirma bölümünde ihaleden çekildigini söylüyorum. bu demek oluyormu Trabzonspor ihaleye girmedi ? isterseniz özellestirme yüksek kurulunun kararini ekleyeyim.

Trabzon Limani Albayrak?a gitti
          Trabzon Limani?nin isletme hakkinin devri için açilan ihalede en yüksek teklifi 22.4 milyon dolarla Albayrak verdi.
          Ankara
          CNBC-E

7 Agustos 2003? Isletme hakkinin 30 yilligina özel sektöre devri için ihaleye çikarilan Türkiye Denizcilik Isletmeleri?ne ait Trabzon limaninin bugün yapilan nihai pazarlik görüsmelerinde en yüksek teklifi 22.4 milyon dolar ile Albayrak Turizm A.S. verdi. Hükümet, IMF destekli ekonomik program kapsaminda bu yil 4 milyar dolarlik özellestirme uygulama hedefi öngörülüyor. ÖIB Baskan Yardimcisi Hasan Köktas baskanliginda yapilan ihaleye alti yatirimci katildi. Elemeli turlarda 2 yatirimci elendi ve liman 21.3 milyon dolardan açik artirmaya çikarildi. Açik artirma sonucunda en yüksek teklif 22.4 milyon dolara çikti.

Ihale sonucu komisyon tarafindan degerlendirilip uygun bulunmasi halinde onay için Özellestirme Yüksek Kurulu?na sunulacak. Limanin bedelinin pesin ödenmesi halinde yüzde 10 indirim yapilacak vadeli ödemede ise yüzde 40?i pesin kalani 3 esit taksitte ödenecek. Vadeye baglanan kisma Libor ya da TEFE faizi uygulanacak. Trabzon limanina en yüksek teklifi veren Albayrak A.S. daha önce de Özellestirme Idaresi?nden SEKA Balikesir Isletmesi ile Sümer Holding?in Eregli Tekstil Fabrikasi?ni satin almislardi.
          Daha önce 5 kez satisa çikarilan Trabzon limaninin bu sene Mart ayindaki ihalesinde ise en yüksek teklif 15.850 milyon dolar olarak belirlenmisti. Ancak daha sonra ihale ÖYK tarafindan iptal edilmisti.
          Basinda ihalenin Trabzonspor?un hükümet nezdindeki siyasi girisimleri sonucunda iptal edildigi ileri sürülmüstü. Trabzonspor Ortak Girisim Grubu ile bu ihaleye de katildi, ancak açik artirma bölümünde ihaleden çekildi.

ntvmsnbc.comEdited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Trabzonspor'un ihaleye girdigini, ihalede açik arttirma bölümünde ihaleden çekildigini söylüyorum. bu demek oluyormu Trabzonspor ihaleye girmedi ?

bende sana diyorum ki böyle bsey söz konusu degil...Yani Albayrak bizzat kendi ihale sonuçlarini kimin ne kadar fiyat verdigini belirterek açikladi...Ve bunun soncunda en yüksek teklifi kendi sirketinin yaptigini, 2.sirada baska bir sirket, 3.sirada baska bir sirket 4.sirada daTrabzonsporun teklifinin yer aldigini söyledi...Bunun ardindan da "eger Trabzonspor 2. olsaydi Trabzonsporun elinden limani almis olmam söz konusu olurdu, o zaman konusurduk" seklinde hala anlayamadigim bir açiklama yapti...Sanki daha önceden Trabzonsorun teklifinin 1. veya 2. olmayacagini biliyormus gibi...Edited by: BordoMavim

Yorum

• Trabzon kazanacak

Divan Kurulu'na listesini veren baskan adaylarindan Albayrak, "700 üyenin imzasiyla aday oldum. Hedefimiz Trabzonspor'u yükseklere tasimak, sampiyonluk hasretine son vermek" dedi.

Trabzonspor'da genel kurul öncesinde baskan adaylari yönetim kurulu listelerini Divan Baskanlik Kurulu'na sundular. Baskan adaylarindan Iskender Önal ile Nuri Albayrak, Sadri Sener Sosyal Tesisleri'nde Divan Kurulu Baskani Nizamettin Algan'a listelerini verdiler. Diger baskan adayi Özkan Sümer'in listesini ise Aydin Fettahoglu ile Yusuf Reha Alp teslim etti. Sümer, daha sonradan Nizamettin Algan ile bir görüsme yapti..

DESTEK BÜYÜYOR

Nuri Albayrak Trabzon insanina güvenerek yola çiktigini ve 700 üyenin imzasiyla genel kurulda baskanliga aday oldugunu söyledi. Trabzonspor'u daha yüksek yerlere tasima gayreti içinde olacaklarini belirten Albayrak, "Bundan sonra olaganüstü genel kurullarin olmamasini istiyoruz. Trabzonspor'u daha ileriye tasiyacak bir yönetimin olacagina inaniyorum. Seçim çalismalari güzel bir atmosferde geçti. Bu güzellikleri seçim sonrasina tasiyacagiz. Kazanan Trabzonspor olacaktir" diye konustu.

ARTIK SABREDEMEYIZ

Seçim yarisinda kendisini sansli gördügünü anlatan Albayrak, "Bize çok büyük destek var. Delegeler bizim göreve gelmemizi istiyor" dedi. Albayrak, Trabzonspor'un 22 yillik sampiyonluk özlemine son verecek kadro kuracaklarini ifade etti.
            • Kamil ANAHAR

Önal: Kadroda revizyon sart

Baskan adayi Iskender Önal, seçimi kazanmasi halinde öncelikli olarak transfer konusuna agirlik vereceklerini söyledi. Nuri Albayrak ve Özkan Sümer'le yarisacak olan Önal, amacinin seçimi kazanmaktan çok Trabzon'a hizmet oldugunu belirtti. Diger iki baskan adayiyla biraraya geldigini kaydeden Önal, seçimi kazanmalari halinde Halilhodzic ile yapacaklari görüsme dogrultusunda kadroda revizyona gideceklerini kaydetti. Önal, listesini, seçim almaya yönelik degil, en iyi hizmet için hazirladigini belirtti

• yenisafak.com.tr
            • Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Ben sanaAlbayrak'in "kendi agzindan çikan açiklamalr haricinde tek bir kelime yazmadim sevgili gerçekefsane......Yazdiklarimi tekrar oku istersen...Ben haber sitesinden link vermiyorum...Bizzat Albayrak'In kendi agzini kaynak olarak gösteriyorum...Oldu mu?

Yorum

• Trabzon'da yaris basladi

Ömür AVCI / TRABZON, (DHA)

Bordo mavili kulüpte baskanlik seçimi için basvurular dün sona erdi. Üç baskan adayi, listelerini açikladi.

TRABZONSPOR?da 18 Aralik Pazar günü yapilacak baskanlik seçimi için basvurular dün saat 10.00?da sona erdi. Üç baskan adayi listeleriyle birlikte basvurularini yapti. Pazar günkü olagan kongrede baskanlik için Özkan Sümer, Iskender Önal ve Nuri Albayrak çekisecek.

Sadri Sener Merkez Binasi?ndaki Divan Baskanlik Kurulu?na önce Nuri Albayrak geldi. Yönetim Kurulu?ndaki arkadaslariyla birlikte Divan Baskanlik Kurulu Baskani Dr. Nizamettin Algan?a 700 imzali dilekçesini ve yönetim kurulu listesini teslim eden Albayrak?i ilk tebrik eden rakibi Iskender Önal oldu. Nuri Albayrak, adayliklarin Trabzonspor?a hayirli olmasini dileyerek, ?Herkesin ortak hedefi Trabzonspor?u daha yüksege tasimaktir. Temennim, bir daha bu kulüpte olaganüstü sartlarin ve kongrelerin olmamasidir? dedi.

hurriyet.com.trEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Peki gerçekefsane...karsilikli bir yanlis anlama söz konusu sanirim...

Diger taraftan söylediklerin dogru olsa bile hangi turdan ne sekilde elendigimiz çokta önemli olmadigini düsünüyorum...Önemli olan ihalede kimlerin ne sekilde var oldugu...

Ve anlayamadigim Albayrak'in "Ts ihalede 2. olsaydi limani Ts'un elinden almis olmam söz konusu olurdu, ama 4. oldu...bu yüzden bunu konusmanin anlami yok" seklindeki açiklamasi...Ihalenin diger boyutlariyla pekte ilgilenmiyorum..Bilgi sahibi de degilim açikçasi...Alayrak'in agzindan duyduklarimi buraya yazdim...

Yorum

• Geçtigimiz haftalarda Erdemir 'in özellestirilmesi yapildi

isadamlarinin olusturdugu ortak girisim grubu ihaleyi alan grub ile katilan grublar arasindan son ikiye kaldilar.

Isadamlarinin olusturdugu ortak girisim grubu, ihaleyi kazan grup adina ihaleden çekildiler.

isadamlarinin olusturdugu grub, erdemir'in yabancilara gitmesin diye ihaleye girmistir

yani bu özellestirmedeki gibi olsaydi demek istedi.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• aslinda özkan hocanin kazanmasini istiyorum ama o kazanirsa bütünlük
                      olmaz büsbütün bölünürüz.albayrak trabzonsporu borclandirmayacaklarinin
                      garantisini versin.hatta senet imzalasin klüb borclanirsa bile hic bir
                      alacak talip etmeyeceklerine dair.madem dedigi kadar iyi
                      niyetli..borclanirsak bagimli oluruz..

ya insanin kafasi acayip karisiyor.

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• özkan sümer farkli profildeki bi takima yöneticilik yapabilir..samet aybaba,yilmaz vural gibi teknik direktörlerin yönetici versiyonu diyebilirim onun için..trabzonsporun suandaki durumu farkli..3-4 yil öncesi gibi degiliz..kadronun kalitesi belli..düzenlemeyle ve kaliteli transferlerle(genis kadro sartliligiyla)bu takimin kafaya oynamasi gerekiyo suanda..ayrica..baskanken trabzonsporun parasini belçikada veya baska yerlerde futbolcu arayisinda kendi masraflari için kullanildigi söylenen birisi var karsimizda...
                        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• olacaklari söyleyiim nuri albayrak baskan seçilecek Trabzon sampiyon yapilacak tayyip trabzona gelecek nuri albayrak el pençe divan durup Trabzon halkiyla barisilacak ve kaybedilen %15 oy geri alinacak!! böyle bir oyun iste amaç Trabzonsporu kullanip siyaset yapmak!...

liman ihalesini elimizden alan adam degilmi nuri albayrak!! [img]smileys/smiley7.gif[/img]insanlar nasil bu kadar sazan oluyor anlamiyorum yoksa denize düsen yilana sarilir edebiyatimi bu yasananlar...
                          Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Akilsiz derken sunun için dedim. baskani neye göre seçiyoruz plan ve projelerine göre dimi. En güzel seyleri kim vaad ediyor Nuri Albayrak normal sartlar açik ara baskan olmasi lazim. Madem projelerin yaristigi bir kongre istiyoruz sonuç böyle olmali. Bu güzel projeleri görmemezlikten gelmek akilsizliktir Trabzonspor'un yararini düsünmemektir.

Özkan Sümer aday olduktan sonra seçim siyasallasmistir. Özkan Sümer solcular ve komünistler tarafindan desteklenmektedir daha çok. Daha önce yazdigim Trabzonspor kongreleri herkesin hür iradeyle arastirip oy verdigi bir seçim olmuyor ne yazikki. Özellikle Trabzon'daki gruplar blok oy kullanarak alakasiz bir adami baskanliga getirebiliyorlar. Çizilen listelerle daha bir çok garip olaylarla Trabzonspor'u zor durumda birakan genel kurul üyeleridir. Mehmet Ali Yilmaz için denedik gördük diyenler Özkan Sümer'i deneyip görmediler mi.Trabzonspor kimsenin mali degildir ve kulüpteki bu örümcek kafali moruklardan kurtulamadigimiz sürece Trabzonspor ileriye gidemez. Trabzon merkez eskiden beri solcularin bol oldugu bir sehir ve hep disardan diger ilçelerden baskan çikmasini istemediler. Hele hele istanbul'dan hiç istemiyorlar. Malesef Trabzonspor bu solcularin elinde yok olup gidiyor. Görünen köy klavuz istemiyor, gerçekleri açiklamanin da kimseye zarari dokunmaz. Durum böyle. Trabzonspor bu ise yaramaz moronlardan kurtulmalidir. Trabzonspor'da icraat görmek istiyoruz, sahadada masada da güçlü Trabzonspor görmek istiyoruz. Trabzonsporlular için 4. olmak basari degildir bunu kabul etmiyoruz. Bu yüzden tarihimizin en kara günlerini yasatan Özkan Sümer ve çetesinin aday olus seklini tasvip etmiyoruz, tek korkumuz deneyip gördügümüz Özkan Sümer'in kulübü yine o karanlik günlere sokmasidir. Trabzonspor'un menfaatlerini düsünüyoruz, bazilari gibi siyasi düsüncelerimizle hareket etmiyoruz. Özkan Sümer bu gün Nuri Albayrak'in vaadlerini versin listesi saglam olsun onu destekleriz. Ancak dert Trabzonspor derdi degil dert siyasi bir dert dert Trabzonspor'u kendi çikarlarina alet etme derdi dert masa olma derdi dert Trabzonspor'un sirtinda para kazanma derdi... Bütün tepkimiz buna...
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• supermann yazdi:

''olacaklari söyleyiim nuri albayrak baskan seçilecek Trabzon sampiyon yapilacak tayyip trabzona gelecek nuri albayrak el pençe divan durup Trabzon halkiyla barisilacak ve kaybedilen %15 oy geri alinacak!! böyle bir oyun iste amaç Trabzonsporu kullanip siyaset yapmak!... ''

Trabzon halkinin zekasi hakkinda bir fikrin oldugunu sanmiyorum sevgili kardesim.Trabzonspor ne kadar önemli olursa olsun halkimizi kendini asagilayan milletvekilini ve basbakanin yaklasimini hiçbir zaman unutmayacaktir.Gerekli cevabi seçim sandiginda verecektir.Ama bu sandik Trabzonspor genel kurul sandigi degildir.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim