Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslinda bu seçimler bir milad neden mi.

Amet Agaoglu'nun baslattigi planli projeli büyük hedefli baskan adayligi Nuri Albayrak'la devam ediyor. Eger seçilirse ve vaadlerini gerçeklestirirse bundan sonra Trabzonspor'a baskan olacak insanlar daha iyisini vaad etmek zorundadir. Ayrica yeni üyelerin oy kullanmaya baslamasi ile birlikte Özkan SÜmer gibi hiç bir sey vaad etmeyen küçük hedeflerina adamlari bu kulübe bir daha baskan felan olamaz. Bu durumdan kazanan insallah Trabzonspor olacak.

Bu kongre milad olacak artik hiç bir sey eskisi gibi olmayacak, Nuri Albayrak baskan olur vaadlerini gerçeklestirirse Trabzonspor büyük atilim yapacaktir. Özellikle stadla ilgili projeleri herkesi heycanlandiriyor.Çok daha güzel günler görecegiz....
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bence hiç biri olmasin atay aktug ile devam derim ama malesef oda olmayacak yazik oldu bu yonetime oysaki 2 sene iyi hamleler yapmislkardi,futbolciulara iyilsetirme yapacakalrina avni akeri modern hale getirseler çimlere iyi baksalar daha iyi olurdu,

ama olmadi ,kulupü sahlandiracak her alanda hakkini savunacak biri lazim bize,

@zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• her aday iyi niyetlidir. her aday özveriyle çalisir

Ama Iskender Önal'in Açiklamalarinda hep bildigimiz, hep bilinen bir açiklamalar. yillardir duyuyoruz. Iskender Önal'in Trabzonspor sevgisi sorgulanamaz. Fakat bu açiklamalari Taraftara güven vermiyor.

her sey iyi olacak diyebilirisinizama bazen is isten geçtikten sonra biz nerede hata yaptik diyebilirsiniz

Nuri AlbayrakStad, transfer ve diger gelir arttirici unsurlarda büyümeden bahseden biraday.

Nuri Albayrak ve yönetici adaylarinin Trabzonspor'a katksini istemek çok dogru. açibir soruamaO zaman Iskender önal'in mevcut listesinde bulunanlar Zurawski'nin Teminat mektubu sorunu çiktiginda neredeydiler.

Her seye ragmen Nuri Albayrak Trabzonspor baskanlik koltuguna oturmali.

Trabzonspor'a Sifir maliyetle iki yildiz kazandirmayi taahhüt ediyor.Edited by: gerçekefsane
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• beyler hala sümer diyorsunuz ya artik.... nuri bey gelsin isi dünyasini taniyor yildiz alabilir..... vaat etttiklerini yapmazsa biz gs taraftarina benzemeyiz onu söyliyeyim... hemen aliriz baskanliktan..
          ABANT IZZET BAYSAL ÜNIVERSITESIN\'DEN HI-LAZ

Yorum

• Baskan adaylarimizdan ÖNAL beni seçin çünkü demis ama bi türlü çünküyü söyleyememis.Baslii ilk okuduumda oh be dedim, aha biri daha çikti yapacaklarini edeceklerini anlatacak. Oku Allah oku, oku Allah oku...! Baslarda ya ben baskan adayi oldum ama valla benim bi hatam yok HACISALIHOGLU, bi yanlis anlama var ortada diye baslamis. Sonrasinda siradan bi röportaj. Bi yerde - Trabzonlular, her baskan adayindan somut seyler bekliyorlar. Mesajiniz ne olacak? diye sorulmus ama verilen cevap ise (bence) bombos, politikacilara tas çikartacak cinsten. Aslinda mesaj bile yok. Transfer sormuslar, çok ilginçtir, oda ALBAYRAK'tan medet umuyor. Saolsun seçilemese bile bizeinsallahayni özveriyi gösteririrdiyor [img]smileys/smiley11.gif[/img]

ALBAYRAK'a bakiyorum, stad diyor, yildizlardan (!)bahsediyor, Kartal tesislerinden, TS Club'dan bahsediyor. Trabzonspor'un Trabzonlu futbolculardan kurulu olmasindan (ben buradan altyapiyi kastettiini düsünüyorum), gelmesiyle birlikte Trabzonlu isadamlarindan 20.000.000 dolardan bahsediyor vs... Özkan SÜMER'in açiklamalari ise sadece ben adayimdan ibaret. ALBAYRAK'tan sonra ÖNALve SÜMER'in de, bizlerde sunu yapicaz diyekarsi ataa geçerler diye düsündüm ama maalesef hayal kiriklii.

Adaylara bakiyorum, açiklamalara bakiyorum, her ne kadar ALBAYRAK'in vaatleri, isminin tartisilmasi ve sebepleri beni korkutsa da bana umut veriyor. Insallah bizim hayallerimizle oynamiyordur.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Trabzonspor'a sifir maliyetli iki yildiz futbolcu kazandirmayi vaad eden bir baskan adayi duydunuz mu son zamanlarda, bahseden Nuri Albayrak

Stad konusunda taraftarlara umut verecek baska bir aday çikti mi son zamanlarda, bahseden Nuri Albayrak

Vahid Halilhodzic Transfer edilecek oyuncularin yüksek maliyetlerinden bahsederken, Transfer konusunda Nuri Albayrak'tan yardim isteyen, Transfer konusunda yildiz oyuncu kazandirmaktan bahsetmeyen bir Iskender Önal

Yorum

• Zaten ÖNAL kendiside itiraf diyor '' Benim böyle bir niyetim olsa hazirlik yapardim. Inanin o ana kadar çalismam olmamisti. Ama neyse ki Trabzonspor olarak biz dar zamanlarda kongre hazirliklarina aliskin oldugumuz için önemli mesafeler aldik. '' diyor. Baskanlik için hazirlik bile yapmamis. HAZCISALIHOGLU'u varsa ben baskan adayi diilim demesinin ardina nasil bir yanlis anlamaysa bir anda baskan adayi olmayi düsünmesi, daha da vahimikonustuuyla, açiklamalariyla daha bastan çelismesi beniçok sasirtti. Sanki çocuk oyuncaa...ÖNAL'in açiklamalari beni büyük hayal kirikliina uuratti doorusu.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Gölge Oyunu

benim simdi kafam karisti

Hayrettin Hacisalihoglu adaysa ben baskan adayi degilim diyen birIskender Önal

Hayrettin Hacisalihoglu Iskender Önal ismi yüzünden baskan adayligindan çekilmedi mi ?

Trabzonspor baskanlik koltuguna böyle yönetici modelinin oturmasi dogru mu sizce.

ne günlere kaldikEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Listeler belirlendi
                    Trabzonspor Kulübü?nün 17-18 Aralik tarihlerinde yapilacak Seçimli Olagan Gene Kurulu öncesinde baskan adaylarinin listeleri netlesti.

Bugün saat 10.00?da Divan Baskanlik Kurulu Baskanligi?na sunulan yönetim kurulu aday listeleri su isimlerden olustu:

ÖZKAN SÜMER

Ihsan Alioglu
                    Temel Kazancioglu
                    Mahmut Aksu
                    Mehmet Aydin Fettahoglu
                    Hüseyin Ates
                    Ünal Ekinci
                    Yusuf Reha Alp
                    Mehmet Akif Karslioglu
                    Ali Karahasan
                    Mehmet Emin Özer
                    Süleyman Aydogdu
                    Ömer Sagir
                    Levent Erkuloglu
                    Hüseyin Köksal

NURI ALBAYRAK

Hasim Sayitoglu
                    Ibrahim Haciosmanoglu
                    Emin Kahraman
                    Kahraman Altintas
                    Faruk Kanca
                    Yusuf Simsek
                    Köksal Güney
                    Ibrahim Baturoglu
                    Zeyyat Kafkas
                    Aydin Pisiren
                    Ahmet Ugur Zihni
                    Zekai Firat Dülger
                    Serhat Akçay
                    Cemal Saglam

ISKENDER ÖNAL

Önder Karaduman
                    Mehmet Öksüzoglu
                    Necmettin Aytekin
                    Mehmet Hasançebi
                    Tevfik Öz
                    Hasan Yener
                    Hüseyin Tütüncü
                    Ali Sefik Abdioglu
                    Ekrem Imamoglu
                    Yusuf Bahadir
                    Ömer Yalçin Atalar
                    Mustafa Beyazli
                    Hüseyin Balaban
                    Ahmet Sükrü Ipek

trabzonspor.org.tr

Yorum

• Illede Özkan Sümer diyen arkadaslara;Iskender Önal'in listesi bile Sümer'inkinden daha iyi görünüyor.Fakat daha önceki yönetimlerde yer alan bazi isimlerin icraatlarini bildigim için pek umut vaad eden bir liste gibi görünmüyor.Zaten seçimden sonrasi için rakibinden destek bekleyen birinin kadrosuda ancak bu kadar olur.Ama israrla söylüyorum,Sümer'in listesinden yinede iyi.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Nuri Albayrak'in listesinde Trabzona yildiz vaad eden mütahit Ali Agaoglunu göremedim...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Nuri Albayrak'in listesinde Trabzona yildiz vaad eden mütahit Ali Agaoglunu göremedim...

Trabzonspor üyesi olmadigini, disaridan destek verilecegi belirtilmisti, bir yönetici adayi tarafindan.

Yakisani yapti

YÖNETIME GIREMIYOR
                          Baskan adayi Nuri Albayrak'in listesinde yer alan is adami Ibrahim Haciosmanoglu, göreve gelmeleri halinde Trabzonspor'a bir yildiz hibe edecegini söyleyen Ali Agaoglu'nun kendisine yakisani yaptigini söyledi. Haciosmanoglu, Agaoglu'nun Trabzonspor üyesi olmadigi için yönetemlerine giremeyecegini belirtirken, "Ancak kendisi sayin Albayrak'in oldugu her yerde kendisinin de yer alacagini söyledi. Yönetimde bulunmasa da Trabzonspor'a her zaman hizmet edecegini belirtti. Bize de bu anlamda bir yildiz hibe edeceginin sözünü verdi. Agaoglu, yönetimde olmasa da yönetimde gibi fahri olarak çalisacak" dedi.

karadenizgazete.com
                          Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Nasil yani? daha kulübe üye degilmiymis!!!??? yanlismi anladim? tamam kulübe üye degil, ama kaç gündür ismi yayinlaniyordu...Disardan destek olacaksa ne diye listelerde adi dolasiyordu?Çok garip!...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Valla gerçekefsane kardesim,

sadece senin kafan diil karisan. Daha baslamadan birbirlerine girdiler. En garibime giden nasil birbirlerini yanlis anlayabiliyorlar! Telefonda ayak üstü konusurken Iskender, sen mi adaysin ben mi diye sorarken Hayrettin sen ol istersen yoksa ben mi olayim derkenÖNAL'in dedii gibi bi yanlis anlasilma olmusta ÖNAL'mi aday olmus!?Sonada ya bak yanlis anlama oldu Hayrettin, ben yanlis anlamisim artikin kusura kalma mi olmus!?Bu kadar basit mi ya! Birbirlerini desteklerken desteklerken bide bakiverdikbirlerine düsmüsler Bilmiyorum, belkide ben abartiyorum ama bana çok samimiyetsiz geldi. Edited by: Gölge Oyunu
                              Murat

Yorum

• özkan sümer kulubun ayaklarini yere saglam basmasi konusunda gereken hizmetleri yapmistir. kulubu m.ali yilmaz hegemonyasindan ve bir anlamda kirli iliskilerden kurtarmistir. lakin zaman atilim zamanidir. trabzonspor siyasetin üstündedir. trabzonspor söz konusu oldugunda kisiler siyasi düsünmeyi birakip trabzonsporun iyiligi için gerekeni yapmalidir. maddi olarak katki saglayacagi düsünülen nuri albayrak'a sans verilmelidir. özkan sümer hoca kulupte kirlenme yasanirsa ileride tekrar girer ve her zaman da kazanir. lakin bu seçim de nuri albayrak diyoruz..

Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim