Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi
    Degerli forum üyeleri;

- Sadece parali diye biri Trabzonspor baskani olabilir mi?

- Baskan adaylarinin daha önce Trabzonspor'a ne gibi hizmetleri ya da zararlari olmustur?

- Daha önce Trabzonspor'a yaptigi hiç bir sey bilmedigim (bilen varsa açiklasin) birisi nasil olur da en çok destek gören aday durumundadir?

Bu sorulari cevaplarsaniz sevinirim.

Habu sorularina ben cevap vereyim...

- Sadece parali olmasi yetmez, planlari ve ekibi de önemlidir.

- Durum öyle bir noktaya geldi ki artik birakin yarari dokunan adayi seçmeyi millet zarari dokunmayan kim var ona bakiyor. Bu yüzden Albayrak bir adim önde görünüyor...

Mevcut adaylar içerisinde Özkan Sümer benim görüsüme göre zarar oglu zarar, Iskerder Önal biraz pisirik ürkek duruyor, Trabzonspor'a misafirlige geliyor sanki. Nuri Albayrak digerlerine göre önde planlarini ve projelerini açiklamasi digerlerini zora soktu çünkü digerlerinin böyle bir plan ve projeleri yok. Dertleri Trabzonspor mu o da süpheli. Özkan Sümer aday oldu iyi güzelde yaptigi açiklamalardan ben bir sey anlamadim. Istifamdan ders aldim, simdi daha iyi olacagim Trabzonspor'u ileri götürecegim, ama adaylar arasinda birlesme olursa ben de varim. Kisaca laf olsun diye aday oldu birilerinin gönlü olsun... Insallah birlesme felan olmaz, insallah Nuri Albayrak açik ara seçilir de Özkan Sümer bey ve çetesi gerçekleri görmek zorunda kalir....
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ÖzKaN SüMeR

Yorum

• İlk olarak spor tarafından gönderildi
        aman allahim inanamiyorum.yine özkan sümer...

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Hayalet görmüs gibi valla [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• @metehan

İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Özkan Sümer de aday..

Hep ilerleyen, saglam basan, güven veren, iç ve dis sayginligi büyüyen bir Trabzonspor vaat edebilecegini ifade eden Sümer, ''Trabzonspor'un hayrina, yararina olabilecek her seye açik oldugumuzu beyan ediyorum. Eger bir uzlasma zemini yaratilabilir ise bu uzlasma zeminine Trabzonspor'un daha güçlü bir yönetim kurulu olusturmasi dogrultusunda katki yapariz. Söz konusu kisiler degil, Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un, yararina olabilecek her seye evet demeye, yakinlik göstermeye katki yapmaya haziriz.'' diye konustu.

ajansspor.com

Özkan sümer'in bu açiklamasinda kuracagi yönetim güclü bir yönetimmidir. Nuri Albayrak'in basin Açiklmasinda ismi geçen kisilerve basinda yer alan diger açiklamalarina göre Özkan Sümerve yönetim kurulugüçlü bir yönetimmidir.

durumun olagan kongre ile Olaganüstü kongre olmasi önemli degildir. önemli olan burada özkan Sümer'in kuracagi yönetimmidir.

Nuri Albayrak'in aday olacagini tahmin edemeyen ve tahmin edipte açiklamayan bir baskan Adayi camiasina Güven teskil edebilir mi sizce.

Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• özkan sümerde aday oldu, kurt özkan 3-5 yattara bulup getirecekse olsun baskan.

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
              özkan sümerde aday oldu, kurt özkan 3-5 yattara bulup getirecekse olsun baskan.

Gelecek yil Fenerbahçe'nin 100.yili. herhalde simdiden herkes Fenerbahçe'nin Sampiyonlugunu kabullensin mi. Lütfen herkes bunun bilincinde olsun.

bu mesajim genel bir mesajdir.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi
                Degerli forum üyeleri;

- Baskan adaylarinin daha önce Trabzonspor'a ne gibi hizmetleri ya da zararlari olmustur?

- Daha önce Trabzonspor'a yaptigi hiç bir sey bilmedigim (bilen varsa açiklasin) birisi nasil olur da en çok destek gören aday durumundadir?

Habu sorularina ben cevap vereyim...

- Sadece parali olmasi yetmez, planlari ve ekibi de önemlidir.

- Durum öyle bir noktaya geldi ki artik birakin yarari dokunan adayi seçmeyi millet zarari dokunmayan kim var ona bakiyor. Bu yüzden Albayrak bir adim önde görünüyor...

Mevcut adaylar içerisinde Özkan Sümer benim görüsüme göre zarar oglu zarar, Iskerder Önal biraz pisirik ürkek duruyor, Trabzonspor'a misafirlige geliyor sanki. Nuri Albayrak digerlerine göre önde planlarini ve projelerini açiklamasi digerlerini zora soktu çünkü digerlerinin böyle bir plan ve projeleri yok. Dertleri Trabzonspor mu o da süpheli. Özkan Sümer aday oldu iyi güzelde yaptigi açiklamalardan ben bir sey anlamadim. Istifamdan ders aldim, simdi daha iyi olacagim Trabzonspor'u ileri götürecegim, ama adaylar arasinda birlesme olursa ben de varim. Kisaca laf olsun diye aday oldu birilerinin gönlü olsun... Insallah birlesme felan olmaz, insallah Nuri Albayrak açik ara seçilir de Özkan Sümer bey ve çetesi gerçekleri görmek zorunda kalir....

abi o is yalan zaten özkan hoca unutsun o isi,,
                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Bu konununn basligi "Sizce baskanimiz kim olmali"dan,

"Sizce baskanimiz kim OLMAMALI"ya dönmeye baslamistir.

Kötünün iyisini seçme yarışında olduğumuzu isteseniz de, istemeseniz de kabullenmiş oluyoruz.

Hani foruma siyaseti, Trabzonspor'a siyaseti bulaştırmayalım diyorsunuz ya; bu kongre CHP kongrelerini geçti. Herkes kendi adayının yapabilirliklerini değil de, başkasının neyi yapamayacağını düşünüyor, yazıyor.

Kolay gelsin.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
                    İlk olarak Badaloglu tarafından gönderildi

Haaa...Bu arada Ahmet Agaoglu'nun yaptigi ya da yapacagi projeleri kitapciktan ve Internet sayfasindan yazdi yazmasina da, o seçimlere katilmaktan son anda vazgeçmisti.Yani seçimi kaybetti derken biraz el-insaf...

Badaloglu, vazgeçtigi seçimden bahsetmiyorum. Özkan Sümer ile birlikte girdigi ve su listelerin çizilerek herseyin karmakarisik oldugu seçimden bahsediyorum. Bu kitapçik olayi o seçimden önce yasandi, iptal olan seçimden önce degil. Ama son yillarda o kadar çok kongre yaptik ki, karistirmakta son derece haklisin.

Özkan Sümer isine gelince. Ben Özkan Sümer'in iyi isler yapacaginiiddia etmiyorumzaten. Yukarida bahsettigim kongreden önce çekilip koltugu Agaoglu'na birakmaliydi bana göre. Ama öyle yapmadi, simdi de aday. Demek ki birseyler yapabilecegine inaniyor. Ama geçmiste TS'a sahip çikmis ve baskilara ragmen yilmamis bir adamdan bahsediyoruz. Bu kadarasagilanmayi da haketmiyor.

Mete kardesim, bir önceki seçim olsun ne degisir?O seçimde bile bu adamdan igrenmistim.Hani diyordularya Mehmet Ali'nin karsisina aslan gibi bir adam çikti, hemde yol arkadasi Agaoglu ile birlikte, 2 sene sonra tekrardan seçime gidince özkan yapisti birakmiyor, oysa o zaman herkes demistiki Özkan Sümer simdi sirayi Agaogluna verecek, öyle konusulmustu ama ne oldu?Agaogluna rakip olmustu.Bu insandan korkulur, bir önceki dönem Agaogluyla birlikte çalistin ve sonraki seçimlerde Agaoglu adayligini açikladi, be kardesim sen bu adami tanimiyormuydun?yani onun Trabzonspora yapacagi hizmetlerden kuskunmu vardida karsisina aday oluverdiydin? 2 senede beraber çalistiniz birde...Açsana adamin önünü...Kulübü karanliga itmenin alemi ne?Seni ben nasil affedecegim?Sen Agaoglunun önünü kestin sonrada bir Fener maçindan sonra kaçtin gittin...Seninle daha ne isimiz olur?

Valla kendisi eger bundan sonra asagilanmayacagini düsünüyorsa yaniliyor.Çünkü en küçük basarisizlikta artik bizim sabrimiz kalmadi, tribünler olarak elimizden ne geliyorsa onu yapacagiz.Süleyman Sebayi tribünler indirmistir.Yanlis,dogru tartismiyorum ama kendiside bu sekilde hakaretlere maruz kalmak istemiyorsa gider birinin listesine tam destek verir.Yeter bizim kaybedecek zamanimiz yok...Rakip olarak onu görmek istemiyorum, destek olsun adaylara,önlerini açsin...

Galatasaray borç içinde yüzerken, Besiktas kendi derdindeyken, Fenerbahçe yürüyüp gider onu kimse tutamaz bu sartlarda çünkü senden de hayir olmayacak...Biz bu sartlarda sampiyon olmayacaksak ne zaman olacagiz?Rakiplerimizin durumu ortada...Gerçi özkan Sümer'in rakibi Siirt Köy Hizmetleri,Kocaeli v.s.Bir nesil büyüdü,devir degisti,Özkan Sümer devride tarihin tozlu raflarinda yerini aldi.Bunu neden kabul etmiyor?

Hani futbolcularin yasi 32 olunca herkes agzindageveler ya ''artik jübile yapma zamani geldi'' diye, bu baskanlarin neden jübile yasi yok?deli olacagim yahu!...Demireli geçti mübarek...Düs yakamizdan da...
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• TS ile ilgili baska bir forumda bir arkadasin ilginç tespitini asagiya ekledim. Tekrar söylüyorum Amacim Özkan Sümer'i savunmak falan degil. Sadece ÖS adini duyunca kendini kaybeden bazi arkadaslar için olaya farkli bir bakis açisi getirebilir diye düsündüm. Arkadaslar, olaylari bu kadar uç noktalara tasimayalim. ÖS veya baskasi, beginiriz begenmeyiz. "ÖS, geçmiste sunlari dogru bunlari yanlis yapti, bence yanlislari fazladir, o nedenle tekrar baskan olmamalidir." demek baska, "ÖS seçilirse üyeligimi dondururum, sunu yaparim bunu yaparim" demek baska. Herseyi bu kadar uç noktalarda görmenin bize yarari nedir? ÖS veya baska bir aday TS düsmani midir? Siz TS'a baskan adayi olmanin ne demek oldugunu tahmin edebiliyor musunuz? Kim buna hesapsiz kitapsiz girebilir? Bu o kadar kolay bir is midir? Lütfen daha sakin ve yapici olalim. Begenmiyorsak da bunu makul ve nedenleri ile belirtelim. Bir insan aday oluyor, biz TS'u birakiyoruz, olacak is mi?

bu arada sümer zamanindaki bazi transferleri yazmak istiyorum

aurelio
                      yattara
                      fatih
                      hüseyin
                      maxim
                      petkoviç
                      lee
                      augustine
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                        İlk olarak hamsi28 tarafından gönderildi

Degerli forum üyeleri;

1- Amaci TS yi her anlamda basariya ulastirmaksa elbette olabilir illaki birinin akrabasi tanisi yada siyasi partisinden olmasi mi gerekiyor[img]smileys/smiley7.gif[/img] (sampiyonluk, tesislesme,sirket olarak deger itibar kazanma, reklam gelirlerini arttirma, altyapi, stad, amatör branslar ... yapacagim diyorsa ve kendi parasini nasil kullandigi ortadaysa elbette gelebilir)

2-Zarar yada yararlar ortadadir bu soruna cevap gerekmiyor

3- Daha önce TS ye bisay yapmadi dedigin insanin avukati degilim ama mantikli düsündügüm zaman söyle bir sonuca ulasiyorum, istifa eden partizan yönetimin geçmisten beri icraatlerini tavir ve davranislarini olumlu bulmadigindan destek vermek istememistir güven duymuyorsa neden?! sorusunu sormaya hakkimiz olamaz! ozaman ben baskan olayim bütün zengin TS sevdalilari destek versin yada sen baskan ol bu destegi bekle, destek görmeyincede TS liliginden süphe et!!?

adam baskan adayi olarak zaten büyük bir sorumlulugun altina girmeyi kabul ediyor bunca baski ve enkaz altinda bu cesareti varsa sevgisi ilgisi ve amaçlarida elbette vardir.

Kugu kardes cevaplarin için sagol. Ama ben hiç bir siyasi görüs, akraba, tanis iliskileriortaya atmadan sorulari sordum. Sadece merak ettigimden ve gerçekten ögrenmek istedigimden. EMORFO Arkadasim da cevap vermis ama senin tarzinda degil. Gerginlik olmadan Trabzonspor için en iyisini konusmaya çalisalim.

Ilk soruma verdigin cevap soruyla pek alakali degil. Ben anlatamamisim galiba. Parasi olsa da bu paranin Trabzonspor'a faydasi olacak mi? Gerçekten cebinden bir yildiz alacak bir baskan olabilir mi? Açikcasi süphelerim var.

Ikinci soruma cevap vermeye tenezzül etmemissin. Benim gerçekten ögrenmek istedigim konu buydu. Artilar ve eksiler.

Üçüncü soruma verdigin cevaba sasirdim. Eski yönetimin partizan oldugu bu yüzden destek vermedigi gibi bi anlam çikardim. Trabzonspor'a destek vermeli herkes yönetimlere degil.

Ayrica pazar günü bir bölge gazetesinde söyle bir haber vardi: Sayin Albayrak zannedersem Hacisalihogluyla tam emin degilim görüsmesinde, konustugu kisi konuyu Kartaldaki petrol istasyonuna getiriyor ve bunu çözmesini istiyor. Yanindakilerde Albayrak için bunun çok kolay bir konu oldugunu söylüyor. Madem çok kolaydi çözümü için illa baskan olman mi gerekiyordu?
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi

bu arada sümer zamanindaki bazi transferleri yazmak istiyorum

aurelio
                          yattara
                          fatih
                          hüseyin
                          maxim
                          petkoviç
                          lee
                          augustine

salazar,eduardo,jarro,da silva,markov,augustine,villars,bushi,van de paar,sommers

sayarsak bitmezEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Özkan Sümer neden ligin 2. haftasindaistifa etmisti???????????????????

3 büyükler kollandigi bir ligde baskanlik yapmak istemiyordu dimi?? yoksa yaniliyormuyum??

eh simdi neden aday???
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ö.Sümer geldiginde yeni Yattara'lar bulmak için degil.Olsa olsa onu ve onun gibileri fenere kaptirmakla mesgul olur.(Bkz.:Aurelio)
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

salazar,eduardo,jarro,da silva,markov,augustine,villars,bushi,van de paar,sommers

sayarsak bitmez

Diyorum ya bakis açisi. Sen, olumsuz tarafindan bakmak istiyorsun. TS'a her dönemde oyuncular alinmistir ve fayda saglamadan geri gönderilmistir. Bu sadece bir döneme özgü bir olay degildir. Bu listede sadece Augustine olmamali. Bekleneni veremedi ama ilk alindiginda iyi bir transfer görüntüsü vardi. Yani o zaman iyi bir transfer olarak bakiyorduk ama istenildigi gibi çikmadi. Ayni sekilde Bushi de öyle. Edited by: metehan
                                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim