Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akp Trabzonu ele geçirmek üzere! yazik harbi bi Trabzonlu çikipta aday olmuyor..ahmet agaoglu nerdesin be birader!!..
    Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi
      Özkan Sümer laflari dolasir oldu. Allah yazdiysa bozsun... Neden Öskan Sümer? Eger Özkan Sümer aday olursa iste o zaman kongreye siyaset bulasir CHP'lilerin destekledigi ayyas Özkan ile AKP'lilerin destledigi Nuri gelde çik simdi isin içinden...

Faruk;

Binbir alicengiz oyunlariyla ortaligi karistirip, esegi önce kaybettirip sonra bulduracak olan akp'nin hortumcu adayi Nuri Albayrak aday oldugunda klübe siyaset karismiyor da, bütün bunlarin farkinda olup klübü böyle bir maceraya sürüklemek istemeyenlerin ortaya aday olarak "ayyas" Özkan Sümer'idestekleme çalismalari mi klübe siyaset karistirmakoluyor?

AKP'nin neyi niçin yaptigini biliyoruz. Bu saaten sonra kimse kimseye aksini anlatamaz.

Bu zihniyeti kiniyorum. Ben Özkan Sümer'e ayyas diyorsam biliyorum ki adam ayyastir. Ancak Nuri Albayrak için hortumcu diyebilmek için bir dayanagin olmali. Ne gibi bir mahkeme karari var bu konuda. Böyle çamur atmamak lazim. Hiç yakismadi sana...

Nuri Albayrak dün yaptii açiklamlarla beni ikna etti. Her kesimden her insanla çalisirim dedi. Bizim için Trabzonspor'un çikarlari herseyden önce gelir dedi. Hala öküz altinda buzagi aramanin anlami yok. Söylemek istedigim Özkan Sümer'i aday göstermeye çalisanlar asil siyaseti kendileri yapiyor. Özkan Sümer aday olursa malesef iste o zaman bu zihniyete masa olur. Aslinda MAycilarla Özkancilar arasinda fazla bir fark yokmus dgeil mi )) Özkan baskan kurtar bizi.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bakalm Yarin Sn ALBAYRAK ve Sn Iskender ÖNAL gerekli sayiyi tamamlayip seçimi yapabileceklermi?

O kadar destekleri varsa zaten bir çokkisinin konusmasina firsat verdirmeyeceklerdir.

Bakalim görecegiz Nuri Albayrak gerçekten denilen kadar destegi almismidir.

Ama is 1 hafta sonraya kalirsa, bu adaylarla yeni çikacak adaylar arasinda adaylik olus biçimleri açisindan fark olacagini pek sanmiyorum.

Sn Mehmet Ali Yilmazi Adaylik konusunda elestirdigimiz dogrudur.Ama o Aday yoksa ben adayim diyordu.Yani Bu kulübü benden baskasi yönetemez diyordu. Yönetebilecek olan varsa buyursun demisti.Bu gün o kisiler buyuruyorlar.

Özkan SÜMER elestiriliyor, baskasi yokmu deniliyor.Sn Hacisalihoglu niye yok, Agaoglu niye yok? Bu son iki isimden birisi aday olsa zaten Özkan SÜMER aday olmayacak.

Tranzonspor kongreleri çok karisik ve degisken hale gelmeye basladi. Öyle gelismeler yasaniyor vede yasanacagi umuluyorki artik neyin dogru neyin yanlis oldugu bir kenara itiliyor.

Kimin yarisi önde götürecegini bilemem.Ama sunu biliyorumki yeni gelecek yönetim kurulu bir iki isim hariç pek yeni ismler olmayacak.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
          İlk olarak Gülsen tarafından gönderildi
          Özkan Sümer laflari dolasir oldu. Allah yazdiysa bozsun... Neden Öskan Sümer? Eger Özkan Sümer aday olursa iste o zaman kongreye siyaset bulasir CHP'lilerin destekledigi ayyas Özkan ile AKP'lilerin destledigi Nuri gelde çik simdi isin içinden...

Faruk;

Binbir alicengiz oyunlariyla ortaligi karistirip, esegi önce kaybettirip sonra bulduracak olan akp'nin hortumcu adayi Nuri Albayrak aday oldugunda klübe siyaset karismiyor da, bütün bunlarin farkinda olup klübü böyle bir maceraya sürüklemek istemeyenlerin ortaya aday olarak "ayyas" Özkan Sümer'idestekleme çalismalari mi klübe siyaset karistirmakoluyor?

AKP'nin neyi niçin yaptigini biliyoruz. Bu saaten sonra kimse kimseye aksini anlatamaz.

Bu zihniyeti kiniyorum. Ben Özkan Sümer'e ayyas diyorsam biliyorum ki adam ayyastir. Ancak Nuri Albayrak için hortumcu diyebilmek için bir dayanagin olmali. Ne gibi bir mahkeme karari var bu konuda. Böyle çamur atmamak lazim. Hiç yakismadi sana...

Nuri Albayrak dün yaptii açiklamlarla beni ikna etti. Her kesimden her insanla çalisirim dedi. Bizim için Trabzonspor'un çikarlari herseyden önce gelir dedi. Hala öküz altinda buzagi aramanin anlami yok. Söylemek istedigim Özkan Sümer'i aday göstermeye çalisanlar asil siyaseti kendileri yapiyor. Özkan Sümer aday olursa malesef iste o zaman bu zihniyete masa olur. Aslinda MAycilarla Özkancilar arasinda fazla bir fark yokmus dgeil mi )) Özkan baskan kurtar bizi.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Emorfo birincisi seni Özkan Sümer e ayyas diye hitap ettigin için siddetle kiniyorum.Isinize geldigi zaman TS hizmet etmis insanlara toz kondurmuyorsunuz tabiri caizze üfleyip oturtturuyorsunuz.Sunu unutmayin o begenmediginiz Özkan Sümer MAY in yikip yaktigini kendi çabalariyla kimseden destek görmeden toparlayip yinr hakli oldugu davada kimseden destek almadigi için istifa ederek 2 yil boyunca zirveye oynayan takimi ve kulübü Atay Aktug a hediye etmistir.

Albayrak alrinda kim olduklarini kim tarafindan hangi oyunlarla buraya getirildiklerini hepimiz biliyoruz.Basari için her yol mübahtir diyen bir taraftar kitlesi haline dönüstügümüz için Albayrak larin kim oldugunu , amaçlarini görmek isimize gelmiyor.

Inaniyorum ki TRABZON lular akp nin oyuna gelmeyecekler...

Yorum

• Hayrettin Hacisalihoglu, Ahmet Agaoglu veya bir baska adayinin neden adayliklarini açiklamadiklarini, çekildiklerini tartisabiliriz. fikirler ayrilabilir.

Fakat ortada yanlis olan Özkan Sümer'in Aday olus seklidir ( aday olursa ). çünkü 9 Aralik 2005 'e kadar Özkan Sümer Baskan Adayligini açiklasaydi. basarilar derdim. bu tarihten sonra aday olus seklini tasvip etmiyorum

1996 Sonrasi M.Ali Yilmaz'a baskanlik edilme teklifi nasildi, yanlis biliyorsam özür dilerim herkesten. bende aydinlanmis olurum.Edited by: gerçekefsane
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Trabzonspor'un Küme düsmeye oynadigi dönemde takimi olusturan, salazar, jarro, da silva gibi oyunculari kazandiran kimdi. Yada Sadi Tekelioglu'nun Trabzonspor teknik direktörlügünü yada özkan sümer zamaninda kimler geldigini, kimler gittiginin sayisini hatirlayamiyorum. Özkan Sümer'e destek verilmeyisinden bahsettiniz. Trabzonspor kulübü baskani destek göremediginden sikayeti olmamalidir. Oturdugu makam Trabzonspor baskanligidir.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Sevgi; Özkan Sümer'le anisi olan eski futbolcular ayyas diyordu kendisine idmanlara sarhos gelirdi... Ben uydurmuyorum bunlari merak etme...

Diyorsun ki Özkan Sümer Mehmet Ali Yilmaz'in yiktigi zarar verdigi Trabzonspor'u toparladi. Mehmet Ali Yilmaz baskanken Özkan Sümer'in Trabzonspor'da görevi neydi acaba. Mehmet Ali Yilmaz yikici Özkan Sümer yapici öyle mi. Mehmet Ali Yilmaz baskandi Özkan Sümer gibi adamlar ne diyorsa onu yapti. Ortada bir enkaz varsa Mehmet Ali Yilmaz kadar Özkan Sümer'in de inkazidir. Sonra ne oldu biliyor musun Mehmet Ali Yilmaz Sümer'e sen bu isi yapamiyorsun görevini yerine getiremiyorsun dedi isine son verdi, sonra o da bazilarinin masasi oldu. Kulübü düsme potasina soktu. Yani tam delilerin yapacagini yapti az daha koca Trabzon devriliyordu. Bu nedenle Özkan Sümer'i samimi bulmuyorum. Trabzonspor için iyi bir futbol adamidir ancak iyi bir baskan ve ya yönetici asla olmadi. O potansiyel ve kararlilik yok kendisinde. Trabzonspor taraftarini Trabzon tribünlerini bitiren insandir Özkan Sümer Avni Aker'i tiyatroya çeviren isimdir Özkan Sümer.

Simdi bir kurtarici diye sunulmaya çalisilmasi insanin sinirlerini bozuyor. Özkan Sümer gibi adamlar kulübün keneleridir. Külüb üzerinden geçinen adamlardir. Kulübün parasiyla gezen, takim küme derdine düsmüs kendisi teniz derdine böyle alakasiz bir adam. Trabzonspor'a verecegi bir sey oldugunu düsünmüyorum.

Hem parayi hemde akli bir araya getirecek bir yönetime ihtiyacimiz var. Parazitlere degil.
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi.Deneyip basaramayanlari tekrar tekrar basa getirsen ne olacak.

Delege bu seçimde suna karar verecek;Küçük olsun onun olsun mu ? Yoksa ileri dogru atilim mi ?

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Trabzonspor Kulubu baskani destek göremediginden sikayeti olmamalidir. oturdugu makam Trabzonspor baskanligidir. bundan sikayet ediyorsa özelestri yapacaktir.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                      İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Faruk;

Emorfo birincisi seni Özkan Sümer e ayyas diye hitap ettigin için siddetle kiniyorum.Isinize geldigi zaman TS hizmet etmis insanlara toz kondurmuyorsunuz tabiri caizze üfleyip oturtturuyorsunuz.Sunu unutmayin o begenmediginiz Özkan Sümer MAY in yikip yaktigini kendi çabalariyla kimseden destek görmeden toparlayip yinr hakli oldugu davada kimseden destek almadigi için istifa ederek 2 yil boyunca zirveye oynayan takimi ve kulübü Atay Aktug a hediye etmistir.

Albayrak alrinda kim olduklarini kim tarafindan hangi oyunlarla buraya getirildiklerini hepimiz biliyoruz.Basari için her yol mübahtir diyen bir taraftar kitlesi haline dönüstügümüz için Albayrak larin kim oldugunu , amaçlarini görmek isimize gelmiyor.

emorfo'nin özkan sümer'e hitap seklini bende tasnif etmiyorum,nuri albayrak çok basarili bir is adamidir kendisini bu yönüyle degerlendirmeliyiz,bu arada bu adamin AKPARTILI olusu bazi arkadaslari niye rahatsiz etti anlamis degilim,,

çok enteresandirki bir kardesimiz emorfo'yu özkan sümer!e ayyas dedigi için kinarken diger baskan adayimiza hiç çekinmedn hortumcu diyor nasil olucak??
                      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Sevgili Faruk kardesim bende çok iyi bildigim birseyi söylediklerine ekleyeyim.Ö.Sümer denilen o altyapi uzmani zannedilen zat sadece kendi egosunu tatmin etmek için altyapidaki gelismenin önüne set çeken kisidir.

Su anda altyapinin basinda çok faydali ugraslar veren koordinatörümüz Mustafa Akçay'i kisisel ihtiraslari ugruna uzaklastirmistir.Eger bunu o zaman yapmamis olsa su anda A takim kadromuzda belkide altyapidan çok daha fazla oyuncu yer alacakti.Simdi baskanliga aday olup seçilirse ilk icraati yine altyapiyi yok etmek belkide Vahid hocanin yerine T.D.bile soyunabilir.Baskan+T.D.hem maliyeti düsük hemde T.D.en verimli yasinda nede olsa!
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• sevgili halil ibo

bu son mesajini yazdiginda rahmetli Mehmet Tangeldi aklima.

The Londoner dün mesajinda belirtmisti.aklima geldi birden.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bazilari herhalde hala anlamak istemiyor. Nuri Albayrak sampiyonluk vaad ediyor bunun için gücümüzde var lobimiz de var diyor. Ben daha önce sampiyonluk vaad eden bir aday görmedim. Atay Aktug bile sampiyonluk vaad ediyorum diyemedi dünya kulübü olacaz diye uçuk kaçik laflar ediyordu. Sampiyon olmadan nasil dünya kulübü olacaksak o da ayri bir konu...

Nuri Albayrak adayligini açikliyor yapacaklarini siraliyor, Özkan Sümer'i aday olarak göstermek isteyenler Trabzonspor'u mu düsünüyorlar yoksa Nuri Albayrak kasisina bir deli daha çikaralim derdindemidirler. Bunlarin Trabzonspor'u felan düsündügü yok... Adamlarin derdi kulüp bizim tekelimizden çikmasin...

Trabzonspor agalayip gidenlerin cani sikiinca geri gelecegi bir kulüp degildir. Özkan Sümer aday olursa bütün güvenirligini kaybeder. Ruhsuz çapsiz bir baskani Trabzonspor'da görmek istemiyorum. Özkan Sümer iyi bir futbol adami olabilir ancak kulüp yönetmek kendisine 10 gömlek büyük geliyor. Trabzonspor'a kimse cebinden para vermeyecek kisilerin tekeline girmeyecek diye çapulcu çulsuzlara mi kalacak. Para yoksa transferde yok transfer yoksa basarida yok. Iki sene boyunca bunu görmedik mi hala.

Federasyon'da istifa karari aldi ve Mehmet Ali Yilmaz gelecek gibi yine bütün karar mekanizmalarini ele geçiriyoruz. Eger düsündügüm gibi olursa Trabzonspor bir iki sene içerisinde sampiyon olur. Ancak Özkan'larla Önal'lar la olacak is degil bu... Özkan'i çok seven varsa Sümer Balik Restorantinin adresini telefonunu veriyim oturun muhabbet edin Trabzonspor'a bulastirmayin artik bu adami.. Bir daha düsmemeye oynayan bir Trabzonspor görmek istemiyoruz.

Ayrica sabah Günebakis gazetesi aldim. Altug Atalay gazeteden ayrilinca Özkan Sümer köpegi Adnan Sungur spor servisine geldi. Yaptigi haberleri gözlemliyordum bir süre. Malesef bu gazete benim için bitmistir....

arkada$lar kidemli uyenin son cumlelerinde yazdigi kopek kelimesi serbesttir ustelik TRABZONSPORumuzla ilgilenen insanlarada kopek diyebilirsiniz
                            en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                              İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Faruk;

Yukarida kirmiziyla isaretledigim yerde bir soru isareti var kafamda.Acaba liman ihalesini Trabzonspor'a birakmadiklari zaman da Trabzonspor'un çikarlari herseyden önce mi geliyordu?

Biri bana açiklasin bunu lütfen...
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Kusura bakma Trabzonspor'un verdigi teklife ihalayi kimse vermezdi. O fiyata ihaliyi almak peskes çekildi gözüyle bakilirdi ve SPK'dan ihale onaylanmaz iptal edilirdi. Trabzonspor ihaleyi neden alamadi sorusunu Özkan Sümer ve Erol Tuna beylere sormak lazim...
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim