Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayrettin Hacisalihoglu Adayligini açikladi.

Kulübümüzün 17-18 Aralik tarihlerinde yapilacak Seçimli Olagan Genel Kurul?u öncesi baskanliga adayligini açiklayan isim, Hayrettin Hacisalihoglu oldu.

Bugün bir yazili açiklama yapan Hacisalihoglu, ''Çok degerli baskanlarla yöneticilik yapma onurunu tasidigim kuruma bundan sonra baskan olarak hizmet etmek amacindayim'' dedi. Camianin içinden gelen biri olarak bu yeterlilige sahip oldugunu düsündügünü ifade eden Hayrettin Hacisalihoglu, açiklamasinda, ?Bugünkü bütçe yapisi ve hitap ettigi kitle açisindan kurumun geldigi nokta ve tarihin ona yükledigi misyon göreve gelecek yönetimlerin dikkat etmeleri gereken birçok unsurun varligini gözler önüne sermektedir? ifadesini kullandi.
    01.12.2005 14:13:00

Bu Haber Resmi Sitemizden ve Ajanslarda da geçiyor.

En azindan bir aday bir adaydir.En azindan adam aday olacagim deyip oldu.En azindan aday çikarabildik.Bundan sonrasina bakalim.
    Edited by: smertkan
    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• ben bu adami tanimiyorum

bilgisi olan lütfen[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• evt bilgilendirin parasi var mi? ne is yapar? parasi varsa ts ye hiybe eder mi parasini?

Yorum

• İlk olarak mercanli tarafından gönderildi

ben bu adami tanimiyorum

Kuzey ekspresi diye bir gazete Resmi siteden gazete bölümünden ulasabilirsin.Orada bir kösede Hayrettinmi diye bir yazi var.

Bütün bilinen gazete yazarlari yorumlari hepsi o.

Yorum

• hayrettin hacisalihoglunun parasi war mi acaba?

Yorum

• bu kulübe gelecek olan baskanin parasi ve baglantilarinin cok iyi olmasi lazim yoksa gelmesinler yeter çektigimiz sikintilar ya kulübümüz hakkini koruyacak masaya yumrugunu vuracak bir adam lazim basimiza yoksa gene eskisi gibi ezilen hep biz oluruz biz artik sahada ve saha disinda ezen bir trabzonspor istiyorum
              pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• 2. aktug
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• Bu Lobi isi dillere destan olarak anlatiliyor.Masada güçlü olmaktan bahsediliyor.

Lobicilik Türk futbolunu ele geçirmis durumdaki en çok bundan biz muzdaripiz.Vede hakli olarak sikayetçiyiz.

Ama bizimLobici zihniyetIsviçre Türkiye olayinda Ve 2012 Avrupa futbol sampiyonasi adayliginda Lobilerden çektigimize agliyor. Bizde iste lobicilerin sonu deyip hep beraber çok çalisip basarmaliyiz demiyor hala Lobicilikten ve Lobicilerden medet umuyoruz.

Bu nasil is anlayabilmis degilim.

Evet TS masa basindan köstekleniyor.Ancak sagolsun bizim Futbolcular ve Yönetim öyle isler yapiyorlarki adamlarin ekmeklerine yag sürüyorlar.

Arkadastopçular adam gibi top oynayip masa basi yenilseler o zaman is kolay.Dün Trabzonda 20000 yürüdügü gibi Türkiyenin Her ilinde binlerce insani yürütürüz.Bu taraftar bunu yapar.Bu iside çözer, bu TFF yideyalakamiz yapariz.

Fakato hakkimizi kullanamiyoruz niye çünkü her bakimdan dökülüyoruz.

Dogrudur adamlar üzerimize geliyorlarancak bizde onlara izin veriyoruz.

Peki bu izin nasil çikiyor yada nasil olupta kendi kendimize çelme atiyoruz. Çünkü herkesin destekledigi uyumlu bir yönetim çikaramiyoruz.Bunu üstüste bir çok kez yapincada bu uyumsuz bölük pörçük hareket etme durumunun tüm camia için geçerli oldugu gerçegi ile karsi karsiya kaliyoruz.Peki Bu döngüden nasil kurtulacagiz?

Eger Taraftarinizin Katilimini saglayabilirsek, Birlik beraberligive de bütünlesmeyi gerçeklestirebilirsek, Kulübü amatörce ve keyfi yönetmezde bilimsel ve profesyonelce yönetirsek, artik güçlüyüzdür.O güçte birilerinin degil hepimizin gücüdür.Iste ozaman Dimdik ayakta dururuz ve birilerini korkutmaya gölgemiz yeter, Lobiye ve Lobicilerede gerek kalmaz.Edited by: smertkan

Yorum

• Beyler

Agaoglu neden geçmistebaskan adayligindan vazgeçti,

neden simdibaskan adayi olmuyor,

onu tehdit edenler kimler,

Trabzon belli kesimlerin rant kapisimi

bu sorulara cevap verebiliyor muyuz ve verdigimiz cevaplar vahim bir

sonuca mi götürüyor bizi bilen varsa yazmasini rica ediyorum

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi
                      İlk olarak mercanli tarafından gönderildi

ben bu adami tanimiyorum

Kuzey ekspresi diye bir gazete Resmi siteden gazete bölümünden ulasabilirsin.Orada bir kösede Hayrettinmi diye bir yazi var.

Bütün bilinen gazete yazarlari yorumlari hepsi o.

yani bende hiç tanimiyorum kim bu adam

Yorum

• HALUK ULUSOY... Edited by: tigin

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi
                          HALUK ULUSOY...

tescilli gsliEdited by: tigin

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

Ilginç[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Edited by: Berat Tekke
                            keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi
                              HALUK ULUSOY...

Allah korusun.Trabzonspor'un baskani Trabzonsporlu olurEdited by: tigin
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Iste taslak liste

Trabzonspor'u genis tabana yayacagini açiklayan ve grup yok bütünlük var diyen Hayrettin Hacisalihoglu'nun, 14 kisilik yönetim kurulu için olusturdugu havuzda ilginç isimler var
                                3 YÖNLÜ YÖNETIM
                                Trabzonspor Baskan adayligi konusunda önemli ve ciddi girisimleri bulunan Hayrettin Hacisalihoglu'nun kafasinda sekillendirdigi yönetimin çatisi da belirlenmek üzüre. Yönetimi üç temel direk üzerinde sekillendirmeyi planlayan Hacisalihoglu; mali, temsil ve lobi olarak sekillendirecegi yönetimi bu çerçevede isimlendirecek.
                                HAVUZ OLUSTU
                                Hayrettin Hacisalihoglu, istisarede bulundugu, görüs aldigi, destegini istedigi çevelerle yaptigi görüsmelerin ardindan bir havuz olusturuyor. Bu havuzdan baskanligindaki 14 kisilik yönetimi seçecek. Hacisalihoglu, yaptigi görüsmelerden edindigi izlenimlerle kafasinda sekillenen yönetimini isimlendirecegi uygulamanin "Havuz" olarak tanimlanmasini kabul etmedigini özellikle belirtti.
                                GENIS TABAN
                                Göreve talip olurken ve çesitli görüsmelerini sürdürürken ana prensibinin 'ben yok, biz var' biçiminde sekillendirdigini belirten Hacisalihoglu, "Bütünlük açisindan grupçuluk anliyisindan uzagim. Herkesi kucaklayacak ama sandik birliktenligi olmayacak fikir ve üretim birliktenligini saglayacak bir yönetim olusturmak en büyük hedefimdir" dedi.

14 kisi bu isimlerden seçilecek..

Sadi Sener, Mehmet Öksüzoglu, Hüsnü Hayali, Metin Atasoy, Özkan Sümer, Ömer Eyüpoglu, Bekir Bülbüloglu, Haluk Sahin, Yusuf Reha Alp, Asim Örem, Yusuf Hayirlioglu, Yusuf Bahadir, Bahri Köse, Rasim Yilmaz, Fikret Yavuz, Kenan Atalay, Mehmet Ongan, Ismail Yavuz, Levent Erkuloglu, Mahmut Ören, Coskun Kahraman, Serdar Bali, Suat Gürkök, Serdar Eren.

karadenizgazete.comEdited by: gerçekefsane
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim