Oldukça iddiali açiklamalar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ayip, cirkin!!! Kendi secim malzemesi icin TS oyunuclarina FB oncesi 50 bin dolar galibiyet primi veriyor. Hangi sifatla. Iste kurumsallasmayi bunun icin savunuyoruz..Her isteyen istedigi gibi yapamsin, kuralsizlik, keyfiyet hakim olmasin diye. Futbolcularin patronu onlarin kulubudur. Maaslarini, primlerini onlardan alirlar..
Gelismeleri, adaylari gordukce tabii ki Atay Aktug'la devam diyorum. Trabzon'daki lobileri vs bilmiyorum, ama sayet 100 bin uye kampanyasinin sonuclari beklenseydi va katilimin yuksek oldugu bir secim olsaydi, sagduyu Atay Aktug'la devam derdi.
Yorum
-
[QUOTE=Gölge Oyunu]
Parasi ve akli olan gelsin
Trabzonspor'un Mehmet Ali Yilmaz'dan sonra iyi yönetilmedigini iddia eden Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un önünde kurtulus reçetesi hazir. Ya Türkiye'de bütün takimlarin basinda görmek istedigi Mehmet Ali Yilmaz'a gidilip ikna edilmeye çalisir. Ya da 'genç jenerasyon' deniliyorsa, bizim seçtigimiz hem spor adamligi, hem de isadamligi ile kendini kanitlayan Nuri Albayrak ismi etrafinda birlesilir" dedi.
burayi sonra okudum kusura bakmayin, bu adam ne diyor allahaskina. kulup MAY'dan sonra iyi yonetilmemis, en iyi baskan o olmus, o ikna edilemezse Albayrak..ekibi kurmuslar, bravoo 3'u birlikte baskan olsun, en iyisi bu!!!
Yorum
-
Bugunku fanatikte Ergun Atanin yazisindan bir bolum
Yorumsuz olarak aktariyorum.
"Camianin hemen her kesimindeki diyaloglarda söz ister istemez genel kurula gelirken, kurumun önümüzdeki iki yilini yönlendirecek ekibin kimlerden olusacagi ve bu ekibi kimin yönetecegine yönelik görüs ve öneri sunumu, tahminler ve de tartismalar gün geçtikçe yogunlasiyor. Su ana kadar ciddi çalisma içinde olan tek kisi konumundaki Hayrettin Hacisalihoglu?nun, kurumu çok iyi tanimasi, Mehmet Ali Yilmaz, Sadri Sener ve Mahzar Afacan gibi baskanlarla çalismasi, Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazici, Senol Günes, Giray Bulak, George Leekens, Urbaim Braems ve Metin Türel gibi teknik direktörlere genel kaptanlik yapmasi gibi avantajlarina ilk atagi yapan aday konumunu eklemesiyle önemli mesafe kat ettigi söylenebilir. Ayrica biz de Hayrettin Hacisalihoglu?nu, camianin önde gelenlerinin çogunun söyledigi gibi kurumu layikiyla yönetebilecek yeterlilige sahip bir spor adami olarak tanidigimizi belirtmek isteriz."
Yorum
-

Aktug Aday Olmali
Alinan saha sonuçlari ve bir kaç beceriksizin yaptigi transfer hatalari sonucu sayin Aktug olagan kongre?ye seçim maddesini koymak zorunda kaldi. Bu olayin üzerinden en az 10 gün geçmis olmasina ragmen daha dogru dürüst aday yok ortalikta. Aslinda bir kaç kisi aday olmak istedi ama kulübün siyasallasmasina engel olunacagi bilindigi için simdi geri çekildiler. Siyasi baglantilar ile baskan olmaya çalisani ve hangi parti ile iliskili oldugunu yazmaya gerek yok. Bunlari daha önce yazdim. Zaten herkes biliyor bu partinin ligimizdeki kaç takimi kontrol ettigini.
Neyse gelelim seçime. Benim kanim zaten bu yönetimin istifa etmemesi idi. Lig arasinda istifa eden yönetimlerden sonra Trabzonspor hep en az iki yil kaybetmistir. Bu yönetim bu sene hariç takima düzenli olarak iyi futbolcular kazandirdi ve son iki yil sampiyonlugu saha disi sebeplerle kaçirdilar. Yeni gelecek yönetimin su ankinden daha agirlikli yönetim olmasi gerekiyor. Yani saha disinda da takimin hakkini koruyabilecek birileri olmalilar. Bunu hakki ile becerek adam sayisi bir elin parmaklarini geçmez ve onlarda su anda aday falan degiller. Hal böyle iken sadece degistirmek için kulübü ehil olmayan insanlara birakamayiz. Bence olmasi gereken sayin Aktug?un listesini yenileyip çürük elmalari yönetimden temizleyerek yoluna devam etmesidir. Bu sene yapilan yanlislarin hepsini o gördü yasadi. Problemin nerede oldugunuda biliyor. Elini tasin altina koyup bir kere daha aday olmali ve en azindan bir kaç güçlü ismi yönetimine almalidir.
Hafizasi normal olanlar Aziz Yildirim?in ilk senelerinde ne kadar çok istifaya davet edildigini hatirlarlar. Ayrica ilk dönemlerinde yapilan transfer hatalarini (Ortega mesela) hatirlarlar. Aziz Yildirim yilmadi ve yönetimindeki çürük elmalari teker teker temizleyerek uyumlu ve basarili bir yönetim yaratti. Belki saha disinda asiri çalistilar ama bugünki Türkiye sartlarinda bunu çogu insan normal karsiliyor. Tabiki bizim yönetim de saha disi olaylari ile maç alsin demiyoruz ama haksiz olarakta maç kaybetmesin. Eger sayin Aktug transferde yanlis yapanlari daha sezonun basinda yönetimden atsaydi yada pasif hale getirseydi belkide seçime gitmek zorunda olmayacakti. Elinde basariya aç ve profesyonel bir teknik adam varken ve yeterince güçlü bir kadro varken giderek kulübü tekrar belli bir süre kaosa sürüklemenin bir yarari yok.
Aslinda sayin Aktug istifa etmedi sadece olagan genel kurula seçim maddesi ekletti. Isteyen aday olsun diye. Kesin olarak aday olmayacaginida açiklamadi. O gün geldiginde karsilarina çikacak adaylara göre hareket edecekler ama bugünden kendi kadrosunu kurmaya baslamali. Transferi sadece teknik adama ve bir yöneticiye yikmali. Mesela sayin Akbasoglu. Kendisi bir çok iyi transfere imza atti (Symek gibi). Zurawski?yide getiriyordu fakat engellendi. Eger transferden sorumlu kisi tam olarak belirlenir ve hoca ile çalisirsa yararli transferler yapmak çok zor degil. Geçmiste yapildi simdi niye yapilmasin.
Bütün bu sebepler incelendiginde sayin Aktug?un yeni bir yönetim kadrosu ile aday olmasi kulübün yararinadir çünki kendisi yönetici ve kisilik olarak iyi bir insandir. Trabzonspor?umuza yakisan kibar fakat elini masaya vurdugunda agirligi olan bir insandir. Simdi is Trabzonspor delegelerine düsüyor.
Trabzonspor için hayirli olan kazansin.
Sevgiyle..
------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------
Ilkin Atay AKTUG defol deniyordu simdi ise yavas yavas yahu aslinda adam bazilarinin kurbani oluyor denmeye baslandi.Defol git Atay diyenlerin bi çouortaya çikan yada çikmaya çalisan (!) adaylar karsisinda ya bunlar olacaana Atay AKTUG olsun demeye basladi. Gayetde rahatlar sankiAtay AKTUG'a hakaret yaadiranlar onlar diilmiscesine [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Lig baslamadan transfer konu baslii altinda bi yazi yazmistim. Transfer sebebine 96 senesi sonrasina geri dönmek istemiyorum diye ama korktuum kismen basima geldi. Ben hala ayni fikri savunuyorum. Atay AKTUG istesede istemesede seçim maddesini koymak zorundaydi çünkü kendisine karsi bariz bi sekilde baski ve suçlama vardi. Ya kendisinden sonra gelene yol vericekti yada güven tazeliyecekti. Edited by: Gölge Oyunu"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Haci sahiloglu bu kadar TS yi düsünüyordu bu kadar yanlisi biliyordu bu kadar ( fb maçinin kazanilmasi halinda 50 bin $ tahahüd ediyor)
Illa baskanliga adaymi olmasi lazm bu kadar TS li madem niyedisaridan destek vermedi.
SOruyorum size ben sahsen sirf destek olsun diye bardagimi bile TS cluptan aliyorum veya almaya çalisiyorum.
Biz kimiz dis kapinin açiz kullariyiz ama bu acizlik içinde klübümüze bütçelerimiz dahilinde destek oluyoruz veya olmaya çalisiyoruz
hiçbirimizin koltuk sevdasid a yok ama simdi bakiyorumda göz boyamaya çalisanlar islerini çok iyi yapiyorlar.
Bjk de kalkavanin dedigi gibi kendi sirketlerinde en fazla 3milyon $ lik is yapan adamlara verirsen 10milyon$ sapitir ne yapacagini bilemez bunlarda öyle.
Hacisalihoglunun Atag baskanda ne farki var.
Allah sonumuzu hayir etsin ki ben bu açidan baktimi hiç hayirli görmüyorum.[img]smileys/smiley19.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
[QUOTE=ozcilingir]İlk olarak smertkan tarafından gönderildi
Sn Atay Aktug durumu oldukça ilginç olmaya basladi.Daha düne kadar siddetle elestirilen ki benim gibi bir çok arkadas sadece yönetimin basarisiz oldugunu söyleyip konuyu yalnizca Atay Aktuga maletmemeye çalissakta.Birileri çikip doggrudan onu suçlamistir.Simdi Bakiyorum Kongre beklenen güçlü yönetimi çikaramayacagini gören herkes ATAY baskan kalsin diyor.Peki ne olduda ATAY baskan bu durumageldi.
Öncelikle Yönetim Kurulunu biraz inceleyelim;
1.Atay AKTUG her nekadar eski Topçu ve Kaptan olsada Daha önce TS yöntim kurulu üyeligi yapmadan baskanliktan basalamistir.
Sayin ; smerthan, Sayin ATAY AKTUG , SayinMUSTAFA GÜNAYDIN baskanliginda 1981-1982 yillari arasinda yönetim kurulu üyeligi yapmistir. Bilgi yanlisligi olmasin diyeyazmak durumda kaldim.
Su andada yönetim kurulu baskanligi yaptigi için daha fazla tecrübe kazanmis oldugu için tekrar baskan olmasinda bir sakinca olmayacaktir.
SAYGILARIMLA
Abi Tesekkür ederim.Benim gözümden kaçmis.Yaziyida düzelttim.Bu arada ben daha önce Yöneticilik yapmamis derken onun Yönetim tecrübesinden ziyade Trabzonspordaki yönetim Kurulllarina yabanci oldugunu söylemek istemisti.Yani Liste ile adam almanin basina neler açacagini göremedi gibime geliyor.Basina açilan islerden sonra her halde aday olmaz diye düsünüyorum.Bana göre oda bu çarpik düzenin magdurlarindandir.
Ben Atay Aktugun Baskanlik dönemi ile ilgili yazdiklarimda Atay Aktugun Baskan olmasindan ziyade nasil oluyorda kendi içinde uyumsuz bir Yönetim kurulu seçilebiliyor onu vurgulamak istedim.
Sorun burada önce gruplar teskil ediyor yada her zaman mevcut bu gruplar sonra is liste yapmaya geliyor.Oyhesabi ile yapilan listeye birbiriyle çelisen uyumsuz insanlar giriyor. Tabi parali adamlarda girince yönetim kurulu hepten senleniyor.
Sonuç ne oluyor Özkan Sümer Ahmet Agaoglu kesin yokuz diyorlar büyük olasilikla gidisat bu yönde olursa ATAY baskanda olmayacak, Artik Hayrettin Hacisalihoglu bu isi almaya hazir.Son olarak Ergun ATANIN yazisi da eklenince is iyiden iyiye ortaya çikiyor.
Buradan Bakinca Atay baskan içinde olsada olmasada gelecek yönetim bizim bekledigimiz en azindan benim umdugum Basariya ulasmasi zor gözüküyor.Edited by: smertkanAyrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
atay aktug sorunlari biliyormus da o yüzden çözermis mis..böyle bir sey var mi..ilk yil sorunlari görmedi mi?..ilk dönem yönetim de çatirdamalar oldu, istifalar oldu ondan sonra ikinci dönemde yönetimini buna göre kurmadi mi?ilk dönem sampiyonlar ligi niye kaçti?eksik ve feç transfer...ikinci dönemde niye kaçti?ayni...ikinci dönem sorunlari çözüp göremeyen adama niye üçüncü sans verilsin ki...oyuncak mi bu..olmadi bi daha....
hacisalihoglu'nun, atay aktug'dan yüz kat daha yönetim tecrübesi var...onlarca kisiyle çalismis, her sarti biliyor...bana göre su an için en iyisi o...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
''Camianin hemen her kesimindeki diyaloglarda söz ister istemez genel kurula gelirken, kurumun önümüzdeki iki yilini yönlendirecek ekibin kimlerden olusacagi ve bu ekibi kimin yönetecegine yönelik görüs ve öneri sunumu, tahminler ve de tartismalar gün geçtikçe yogunlasiyor. Su ana kadar ciddi çalisma içinde olan tek kisi konumundaki Hayrettin Hacisalihoglu?nun, kurumu çok iyi tanimasi, Mehmet Ali Yilmaz, Sadri Sener ve Mahzar Afacan gibi baskanlarla çalismasi, Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazici, Senol Günes, Giray Bulak, George Leekens, Urbaim Braems ve Metin Türel gibi teknik direktörlere genel kaptanlik yapmasi gibi avantajlarina ilk atagi yapan aday konumunu eklemesiyle önemli mesafe kat ettigi söylenebilir. Ayrica biz de Hayrettin Hacisalihoglu?nu, camianin önde gelenlerinin çogunun söyledigi gibi kurumu layikiyla yönetebilecek yeterlilige sahip bir spor adami olarak tanidigimizi belirtmek isteriz.''
Ergun Ata'nin bugünkü yazisindan alintidir.Israrla baskanlik olayina siyasi gözlükle bakan arkadaslar o kadar ileri gittilerki bir ara Hacisalihoglu'nuda akp'nin adami diye damgalamislardi.Ergun Ata bile olaya böyle bakabiliyorsa buisime tekrar dikkat çekiyorum.Müstakbel baskanimiz Hacisalihoglu.Aktug'dan fersah fersah önde oldugu gün gibi asikar.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildiParasiz,güçsüz,karizmasiz,beyinsiz baskan istiyorum ben.Oflu da olmasin mümkünse.Baska da bise yazmiyorum bu konuyla ilgili...
yillardir of ve istanbul kanadini küstürdüler. 1 tane bile yönetici almadilar. paf takimindan arsinspora 6-7 futbolcu verdiler ofa bir tane bile vermediler.sonra takimi siyasallastirdilar. iste sonuç bu. takimi bütünlestiren bütün kanatlari (istanbul yurtdisi vb) bir arda toplayabilen birisi olmali....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
KIM OLURSA OLSUN AMA TAKIMIMIZI SIYASETE ALET ETMESINLERkisi adi [img]smileys/smiley7.gif[/img]vermeyecegim ama bu takim ne CHP nin nede AKP nin ayak oyunlarina alet edilmemeli.....
[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
albayrakmis bilmem neymis abdulrahim albayrak dümbeleginin bir akrabasi mi gelcek? sonrada fatihle gökdenizi alir serefsizler, küfretmemek için zor tutuyorum kendimi ya baskanlik için adi geçen tiplere bak. faso fiso ya ya ulusoy veya mehmet ali yilmazi getirsinler ya da atay kalsin, atayin gitmesi gelecek adamin niteligine bagli. koyacaklar oraya bi baskan. haçen iyu maç idi, gaybettuk önümüze bakayruk diyecek baskanlar istemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi
''Camianin hemen her kesimindeki diyaloglarda söz ister istemez genel kurula gelirken, kurumun önümüzdeki iki yilini yönlendirecek ekibin kimlerden olusacagi ve bu ekibi kimin yönetecegine yönelik görüs ve öneri sunumu, tahminler ve de tartismalar gün geçtikçe yogunlasiyor. Su ana kadar ciddi çalisma içinde olan tek kisi konumundaki Hayrettin Hacisalihoglu?nun, kurumu çok iyi tanimasi, Mehmet Ali Yilmaz, Sadri Sener ve Mahzar Afacan gibi baskanlarla çalismasi, Özkan Sümer, Ahmet Suat Özyazici, Senol Günes, Giray Bulak, George Leekens, Urbaim Braems ve Metin Türel gibi teknik direktörlere genel kaptanlik yapmasi gibi avantajlarina ilk atagi yapan aday konumunu eklemesiyle önemli mesafe kat ettigi söylenebilir. Ayrica biz de Hayrettin Hacisalihoglu?nu, camianin önde gelenlerinin çogunun söyledigi gibi kurumu layikiyla yönetebilecek yeterlilige sahip bir spor adami olarak tanidigimizi belirtmek isteriz.''
Ergun Ata'nin bugünkü yazisindan alintidir.Israrla baskanlik olayina siyasi gözlükle bakan arkadaslar o kadar ileri gittilerki bir ara Hacisalihoglu'nuda akp'nin adami diye damgalamislardi.Ergun Ata bile olaya böyle bakabiliyorsa buisime tekrar dikkat çekiyorum.Müstakbel baskanimiz Hacisalihoglu.Aktug'dan fersah fersah önde oldugu gün gibi asikar.
aynen katiliyorum..bir kez bile yöneticilik tecrübesi olmayan atay aktug'un icraatlari ortada..hacisalihoglu'nu hiç canli dinlemeyenler,tanimayanlar olumsuz yorum yaparken dikkatli olmali..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum