Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KONT tarafından gönderildi
    birde sunu hatirlatayim. arkadaslar bu of trabzonun ilcesi degilde bizmi salagiz of surmene arakli arsin tonya akcaabat besikduzu yomra vakfikefir caykara bunlar trabzonun ilcesi degilmi oflular trabzonlu degilmi. birsey biliyorsunuzda bizmi bilmiyoruz boluculuk yapmayin trabzon ilceleriyle bir butundur bizler trabzon milliyetcileriyiz trabzondan otesi trabzondan sonrasicilik yapmayalim hepimiz trabzonluyuz trabzonsporluyuz. trabzonspora oflusuda baskan olur akcaabatlisida trabzonsporlu oldukdan sonra rafet el roman bile baskan olur herkesin trabzonspora baskan olmak hakki vardir siz burayi takip edenlerin bile...

imza + [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
      bu gidisle gene atay aktug baskan olur..bu gidisat onu gösteriyor

Atay aktug kesinlikle aday olmiyacagini acikladi...Biraz takip edelim...

eger fb yenelerse tekrar adaya olabilecegini söledi.sen merak etme ben takip ediyorum
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
        İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildi

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi
        bu gidisle gene atay aktug baskan olur..bu gidisat onu gösteriyor

Atay aktug kesinlikle aday olmiyacagini acikladi...Biraz takip edelim...

eger fb yenelerse tekrar adaya olabilecegini söledi.sen merak etme ben takip ediyorum

Yalanladi bu haberi resmi sitede.

Yorum

• keske atay aktug devam etse. gerçek bi baskan, ben yaptigi hatalardan ders çikarcagi niyetindeyim. biz taraftar olarak harcamayi iyi biliriz. Petkoviçi begenmeyen arkadaslar, Jefferson hakkinda ne düsünür merak ederim...
          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• keske aktug devam etse... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Sn Atay Aktug durumu oldukça ilginç olmaya basladi.Daha düne kadar siddetle elestirilen ki benim gibi bir çok arkadas sadece yönetimin basarisiz oldugunu söyleyip konuyu yalnizca Atay Aktuga maletmemeye çalissakta.Birileri çikip doggrudan onu suçlamistir.Simdi Bakiyorum Kongre beklenen güçlü yönetimi çikaramayacagini gören herkes ATAY baskan kalsin diyor.Peki ne olduda ATAY baskan bu durumageldi.

Öncelikle Yönetim Kurulunu biraz inceleyelim;

1.Atay AKTUG her Daha önce 1980-81 yilinda Mustafa Günaydin Baskanliginda TS yöntim kurulu üyeligi yapmis daha sonra Trabzonda Belediye Baskanligi yapmistir.

2.Ilk Yönetim kurulundan bayagi fire verilerek kurulan bu ikinci yönetim kurulunda YAninda DAHA önce TS yönetim kurulu üyeligi yapmis birileri vardir.Dr Mehmet Çubukçudan Esnaf Odasi Baskani Engin Hacisalihogluna kadar degisik kesimlerden üyeler vardir.

3.Murat Bozoglu, Metin Akbasoglu, Önder Bülbüloglu bu yönetime girmis parali isimlerdir

4.Asbaskan Ömer SARI daha öncede Yönetim Kurulu üyeligi yapmis biridir.Ancak bu yönetimin en sevilmeyen adami olamyi çatlak ses olmayi çok kisa sürede basarmistir.Özellikle BAskanin ceketinin önü ilikli poz verdigi bir resme eller cepte ve önü açik poz verbilecek kadar antipatik biridir.

5.Son Futbolcu Transferinde ATay AKTUG, Murat BOZOGLU, Ömer SARI basarisiz olmustur ve bu Yönetim kurulundaki uyumsuzlugu ortaya koymustur.

6.Metin Akbasoglu ismi bazi kisilerin fbli deyip karsi çikmasina ragmen en basarili isimdir.En azindan Simek buna yeter.

Simdi birde icraatlarina bakalim.

1.Samet Hoca yerine Ziya Hoca getirilmis onun katkilari ile önce Celalettin sonrada Tolga alinmistir.

2.Dinamo kieve herkesin bu is oldu dedigi anda eldeki kadronun yetersizligiyle yenilinmistir.

3.Ziya Hoca Artik Ben bu Futbolculara daha bir sey veremem diyerek istifa etmistir.Ve kötü gidis burada baslamistir.Yönetim Futbolcilara bir sey verememenin nedemek oldugunu arastirmadan istifayi kabul etmistir.Burada akla gelenler hocanin istifa ettirildigi, Futbolcularin hocayi istememesi seçenekleri ve Transfer yapilmamasidir.

4.Transfer yapilmmasi ihtimali yoktur.Çünkü Ziya hocadan sonra trabzonspor çok iyibir yabanci almistir.Simek,

5.Istifa eden Ziya Hoca yerine araya es dost sokularak istemiyorum diyen Senol Hoca ikna edilmistir.Ama Sportif Direktörlük lafi havada kalmistir.Bu sifata layik bir baskasinin aranmamasi dahada korkunçtur.

6.Malum Transfer maceralari sonucu Transferler yapilmistir.

7.TAkim Anartosise elenmistir.Trabzonsporlular yerin dibine geçmistir.Böylece lig daha baslamadan bitmistir.

8.Önce Gökdeniz sonra saha sonuçlari ve yeni transferler bir kumasi kesen Makas gibi Camiayi parçalara ayirmistir.

9.Senol Hoca ben artik yokum demistir.

10.Vahid Hoca gelmistir.

Inisli çikisli bir dönem ve sonu sürekli dibe dogru gidis ve Vahid hoca dogru kararina karsin nerede duracagida hala bellirli degil.

Buradan bakinca Yönetim kurulunun uyumsuz ve güçsüz oldugu ortaya çikiyor.

Peki nasil olduda böyle bir yönetim kurulu seçildi?

Nasil Olduda Ömer Sari Yönetim kuruluna girebildi?

Metin Akbasoglu ve Murat Bozoglu bu yönetime nasil girdiler?

Atay Aktug nasil olduda bu kadar hata yapabildi?

Trabzonsporda niye hata yapinca uyari yapacak bir mekanizma yok?

Iste tüm bu sorularin cevabini vermeden içinde Atay Aktug olsun yada olmasin yeni bir yönetim seçmek ne kadar basari getirebilirki?

Iste soru burada basliyor.Biz Hala isim konusaduralim ama sorun hala devam ediyor.

Benim hatirladigim bir fikra var

Bizim hemseri kahvede dert yanmaya baslamis

-Ula Usaklar hastayum

-Bise olmaz emice sen eski topraksin demiser.

Bu olay böyle 1-2 ay sürmüs. Sonra bizim yasli emice ölmüs.Ölüncede vasiyeti yerine getirilmis ve Mezar tasina söyle yazilmis.

"Hastayim Hastayim dedum inanmaduguz.E simdi ne oldi"

Trabzonsporda ve Genelde Türk Futbolunda ciddi bir hastalik var ve bu kanser gibi. Hep zayiflatiyor.Yönetim anlayisi ve Yönetici profili olarak ortaya çikan bu hastalik teshis ve tedavi edilmezse yada köklü sekilde tedavi edilmezse bu Hastalik sürüp gider.

Agrilari ve sancilarida biz çekmeye devam ederiz.Edited by: smertkan
              Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• arkadaslar daha aday çikar hele yarin listesini görelim hacisalihoglu na bakalim ondan sonra birileri çikar daha albayrak aday olacakmis herhalde[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• alahattin çakici olsun bare baskan,,, zaten adam gibi bir aday çikmadi adaylari toplasan bi atay aktug etmez ama atay baskan trabzona bu saaten sonra faydasi olmaz serefsiz mehmet ali yilmaz gelsin en azindan takimin usttune kimse oyun oynayamaz bide çapulçu futbolcularin yerine yildiz oyuncular gelir

Yorum

• görüyorum ki bazilari hala anlama güçlügü çekiyor.tutmus bana trabzonun ilçelerini ögretecek.yok biz bilmiyoruz of'un nereye bagli oldugunu.zaten bzler de trabzon milliyetçisi degiliz.töbe töbee...sizden onceki yazilanlari okuyun ondan sonra yorum yapin.kizdigimiz seyi söyledik.bi kez daha söylemeyecegim.anlama sorunu olan gitsin tedavi görsün

Yorum

• Kont Maçkayi nasil unutursun alindim[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Parasiz,güçsüz,karizmasiz,beyinsiz baskan istiyorum ben.Oflu da olmasin mümkünse.Baska da bise yazmiyorum bu konuyla ilgili...
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Haklisin parasiz baskanin Trabzonspor üzerinden reklam yapmasini istemiyorum
                          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• [QUOTE=smertkan]

Sn Atay Aktug durumu oldukça ilginç olmaya basladi.Daha düne kadar siddetle elestirilen ki benim gibi bir çok arkadas sadece yönetimin basarisiz oldugunu söyleyip konuyu yalnizca Atay Aktuga maletmemeye çalissakta.Birileri çikip doggrudan onu suçlamistir.Simdi Bakiyorum Kongre beklenen güçlü yönetimi çikaramayacagini gören herkes ATAY baskan kalsin diyor.Peki ne olduda ATAY baskan bu durumageldi.

Öncelikle Yönetim Kurulunu biraz inceleyelim;

1.Atay AKTUG her nekadar eski Topçu ve Kaptan olsada Daha önce TS yöntim kurulu üyeligi yapmadan baskanliktan basalamistir.

Sayin ; smerthan, Sayin ATAY AKTUG , SayinMUSTAFA GÜNAYDIN baskanliginda 1981-1982 yillari arasinda yönetim kurulu üyeligi yapmistir. Bilgi yanlisligi olmasin diyeyazmak durumda kaldim.

Su andada yönetim kurulu baskanligi yaptigi için daha fazla tecrübe kazanmis oldugu için tekrar baskan olmasinda bir sakinca olmayacaktir.

SAYGILARIMLA
                            TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                              Parasiz,güçsüz,karizmasiz,beyinsiz baskan istiyorum ben.Oflu da olmasin mümkünse.Baska da bise yazmiyorum bu konuyla ilgili...

*trabzonspor kimsenin cebine sigmaz,ve zenginin mali zügürdün çenesini yorarbu biir.
                              *güç dedigin sey su ana kadar trabzonspora sampiyonluk kazandirdi mi,bu ikiiiii...
                              *karizma dedigin sey nedir?yenir mi içilir mi?konuyla ilgili okan bayülgen ''karizma insanin içindedir,içine girdimi anlarsin ne oldugunu'' demistir..yoksa su anda da durum böyle mi?bu üüüçç
                              *su anda koltuktaki trabzonspor baskani beyinsiz midir,açiklamasini yapabilirmisin? bu dööört.
                              Edited by: kuzey_lee

Yorum

• Parasi ve akli olan gelsin

Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik
                                Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projesi, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir
                                ADAYLIGIN IKI KRITER VAR
                                Trabzonspor'un mevcut Yönetim Kurulu'nu olusturan insanlarin lobi yetersizliginden kaynaklanan basarisizliklari nedeniyle emeklerinin heba oldugunu ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Trabzonspor'da bazi kriterler vardir. Bu kulübü yönetmek için akil basta, para da cepte olmalidir. Bunlardan birisinin olmadigi yerde Trabzonspor yönetimine talip olan baskanlarlarin saygi görmedigi ortadadir. Bu kriterlerdeni birinde olan eksiklik, ileride hem kulübü, hem de kendilerini zora sokar" diye konustu.
                                ALBAYRAK IKNA OLDU
                                Trabzonspor'u hem ulusal hem de uluslararasi alanda basariya tasiyacak bir olusumu ortaya çikarmak için 2-3 aydir çalisma içinde olduklarini kaydeden Haciosmanoglu, "Basarilari ile herkesin takdir ettigi Nuri Albayrak'la çok uzun görüsmelerimiz oldu. Önce yarisma halinde seçime girmek istemedi ama sonunda ikna oldu. Çok saygin, Trabzonspor ruhunu iyi tasiyan isadamlari ile çalisacagiz. Çok iyi projer hazirladik. Daha iyi projesi olan varsa, destek çikariz. Ama yoksa kendi gücü ile degil de disaridan aldigi güçle yola çikiyorlarsa, bize saygi duysunlar" dedi.
                                ZULMÜ ENGELLEYECEGIZ
                                "Trabzonspor'un koltuklarindan güç alan degil, o koltuga güç verecek olan kisilerle biraraya geldik" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un ulus içindeki lobi eksikligini kapatacak, kulübümüzün bu alandaki ezikligini ortadan kaldiracak bir listeyle hizmete variz. Olusturdugumuz güç, bize zulmedilmesini engelleyecek kapasitedir. Su anki süreç, sanki 'Trabzonspor'un saha disindaki gücü de kayboldu' diye algilanmaya baslandi. Ama bu güç hiç azalmamis, korlanmis ates gibi yerinde duruyor. Bir üflemeyle ülkenin her kösesinde alevlenecek gibi bekliyor" diye konustu.
                                FENER TEKELINI YIKARIZ
                                Fenerbahçe'nin meydani bos bulmasindan kaynaklanan zemini iyi kullandigini ifade eden Ibrahim Haciosmanoglu, "Federasyonun birinci görevi Fener'in çikarlarini korumak olmus. Trabzonspor'un yönetim kurullari güçlü olsaydi, Fenerbahçe Papila'larla sampiyonlugu elinden alamazdi. Fenerbahçe'nin basarisin tek nedeni, illegaliteye baglidir. Ama bu tekeli yikmak zor degildir. Emek hirsizlarina müsade etmeyecegiz, çünkü çok açiklari var, kendi kazdiklari kuyuya düsürecegiz. Biz hakkimizsin yenilmesine engel olacagiz, baska birsey istemiyoruz. Buna gücümüz var" diye konustu.
                                KURTULUS REÇETESI
                                "Trabzonspor'un o eski ruhunu kazandiracak, uluslararasi arenada yarisacak bir takim için yola çikan Nuri Albayrak ve etrafinda toplanan ekibe sahip çikip destek verilmesini istiyorum" diyen Haciosmanoglu, "Önemli olan çok aday çikmasi degil, iyi projeleri, gücü olan, o özlenen ruhu ortaya çikaracak adaylarin ortaya çikmasidir" dedi. Trabzonspor'un Mehmet Ali Yilmaz'dan sonra iyi yönetilmedigini iddia eden Haciosmanoglu, "Trabzonspor'un önünde kurtulus reçetesi hazir. Ya Türkiye'de bütün takimlarin basinda görmek istedigi Mehmet Ali Yilmaz'a gidilip ikna edilmeye çalisir. Ya da 'genç jenerasyon' deniliyorsa, bizim seçtigimiz hem spor adamligi, hem de isadamligi ile kendini kanitlayan Nuri Albayrak ismi etrafinda birlesilir" dedi.
                                AHBAP-ÇAVUS ILISKILERINI BIRAKALIM
                                "Trabzonspor'un asil sahibi olan delegelere sesleniyorum" diyen Haciosmanoglu, "Trabzonspor'u yetersiz kilan zihniyetin Trabzonspor'a yakisan gerçek basarilara erisemeysecegi ortadadir. O yüzden Trabzonspor'da baskanlik ve yönetim kurulunda, maddi ve maneviyati ile doldurabilecek, ulus içinde camianin her kanadini faaliyete geçirebilecek ve o lobilerin içinde özellikleriyle bulunan insanlara ihtiyaci vardir. Bu yüzden bir kereligine ahbap-çavus iliskilerine göre oy kullanmayi bir kenara birakmaliyiz" dedi.

Galibiyete 50 bin $

BU GALIBIYETE IHTIYACIMIZ VAR
                                Isadami Ibrahim Haciosmanoglu, Cuma günü oynanacak olan zorlu Fenerbahçe maçi öncesinde Bordo-Mavili oyunculara Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde 50 bin dolar prim sözü verdi. Haciosmanoglu, Fenerbahçe maçinda alinacak bir galibiyetin tüm Trabzonsporlulari costuracagini belirtirken, "Futbolcular da bunun bilincindedir. Ancak ben de bir Trabzonlu is adami olacak oyuncularimiza bu maçi kazanmalari halinde 50 bin dolar prim vermeyi taahhüt ediyorum" diye konustu.
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim