Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporun misyonundan taviz vermeyecek,Trabzonsporun tarihine ihanet etmeyecek,sampiyonluk yolunda rakipleriyle ayni yöntemlerle yarismayacak,devletten aldigi ihalelerle degil de normal yollarla zengin olmus,helal parasini kulüp için harcayacak olan birisi olsun da kim olursa olsun..

Kulüp için harcayacak parasi olursa iyi olur tabi ama parasi olmayip da Trabzonsporu iyi yönetebilecek birisi de olabilir (güçlü bir yönetim kurulu kurmak kosuluyla)

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak faithus tarafından gönderildi
      Firtina öncesi sessizlik

Haluk Ulusoy
      Resmi bir açiklamasi yok. Daha çok kenindini futbol Federasyonu'na kilitlemis durumda. - ALLAHIN GS LISI -

Hayrettin Hacisalihoglu
      Yönetime seçim karari almasi konusunda en yogun baskiyi yapan isimdi. Aday da oldugunu açiklamisti.-YORUM YOK-

Iskender Önal
      Her genel kurul öcesi adi her zaman geçen bir isim. Dün geceden bu yana baskan adayi olmasi konusunda baski geldigini dogruladi. - YORUM YOK-

Osman Abanoz
      Er kisa süredi ekibiyle birlikte durum degerlendirmesi yapacak. Yeniden baskan adayligina sicak bakiyor. - KIRALIK MUHALEFET, CIDDI OLDUGUNU SANMIYORUM-

Ahmet Agaoglu
      Aktug'a uzun süre destek verdi, zayif ihtimal de olsa adaylikta adi geçiyor ancak pek ciddi destekcisi yok. - KENDI ICINDEKI MAFYAYA PABUC BIRAKAN ULUSAL ARENADA NASIL TAKIMINI KORUYACAK ZERRE BILMIYORUM-

Nuri Albayrak
      Trabzon Limani'ni isleten Nuri Albayrak'in adi da kulislerde geçmeye basladi. Albayrak da, adi etrafinda bütünlesme istiyor - YORUM YOK-

Atay Aktug
      Tekrar aday olacagi konusunda söylentiler var. Atay Aktug, bu ne 'evet' ne "hayir" diyor. - HEY ALLAHIM YA-

Bahri Köse
      Saglik sorunlari var. Bu saglik sorunlari nedene ile baskan adayligi gündeminde yok. - YORUM YOK-

Hüsnü Hayali
      Daha önce aday olacagini açiklamisti. Yönetimin olagünüstü genel kurul karari almaya çagirmisi. - SLAVE OF PUPPETS-

özkan sümer ve atay aktug da oldugu gibi son virajda sürpriz isim çikar büyük ihtimalle..listenin içinde ehven-i ser olarak hüsnü hayali ve hayrettin hacisalihoglu var...albayrak falan demirören gibi olur, futbolu bilen biri lazim bize..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Trabzonsporun misyonundan taviz vermeyecek,Trabzonsporun tarihine ihanet etmeyecek,sampiyonluk yolunda rakipleriyle ayni yöntemlerle yarismayacak,devletten aldigi ihalelerle degil de normal yollarla zengin olmus,helal parasini kulüp için harcayacak olan birisi olsun da kim olursa olsun..

Kulüp için harcayacak parasi olursa iyi olur tabi ama parasi olmayip da Trabzonsporu iyi yönetebilecek birisi de olabilir (güçlü bir yönetim kurulu kurmak kosuluyla)

berat bu kriterlere uygun isim verebilir misin?

Yorum

• Ben böyle bir isim var demedim , sadece kendime göre Trabzonspor baskaninda olmasi gereken vasiflari yazdim..

Benim gönlümden geçen ismi sorarsan; aday olmayacagini büyük ölçüde tahmin ediyorum ama; Özkan Sümer.. Ya da Ahmet Agaoglu baskan olup Özkan Sümer Futbol A.S. nin basina geçebilir(Yani bana göre Özkan Sümerin muhakkak kulüple resmi bir bagi olmali..)Ya da ismini daha önce hiç duymadigimiz biri çikar kuübü sahlandirir,,bu da olabilir (çok zor bir ihtimal olmakla birlikte)

tekrar belirteyim; bu verdigim isimler yukarida saydigim kriterlere tamamiyla uyuyorlardemiyorum..
          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Utku Bozoglu ismi geçiyor(mus)... Oglundan hayir görmedik bu adamin,kendisi bu takima ne verebilir ki?

Ahmet Agaoglu benim favorim...Ancak Özkan Sümer baskan olursaAtay'dan da May'dan da 1000 kat iyi olur bence!Edited by: thepatfhinder
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Beratim kimse öyle namuslu namuslu zengin olamaz olanda zaten eskilerden biseyler vardir.

Hersey namuslu olduysa en azindan çalisanlarin haklarni yiyerek biryerlere gelmisstir.

Bu devirde ve eskidende çalistiran olursan zengin olursun çalismadan nasil çalistiran olacaksin buda olayin kopma noktasi.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Özkan sümer baskanlik apmis bir adam A.s nin basina geçecegini sanmiyorum.Ayrica kötü birkaç transfer yapar birakip kaçar bakarsin tehlikeli birisi.

Ahmet AGAOGLU taraftar gibi olaylara duygusal yaklasan birisi bizden biri olarak hissettiriyor kendini bize.Bende o olsun isterim lakin bu duygusallligi onu yipratir diye düsünüyorum.

Allah hakkimizda hayirlisini versin diyecegim ama hiç sanmiyorum.

Yönetim gitsin diyenler insallah gelen gideni aratir muhabbeti yapmayiz buralarda ...?

Hersey istediginiz gibi iste yönetim gidiyor gökdenizde yok fener bjk maçlarini aliriz artik degilmi[img]smileys/smiley17.gif[/img]
              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• 12:15 21 Kasim 2005 / Pazartesi

Trabzonspor'da baskanlik için adi geçen Önal: Tek liste olsun...

Trabzonspor'da, Aralik ayinda yapilacak seçimli genel kurul öncesi baskanlik için adi geçen isimlerden Iskender Önal, tek listenin olusmasindan yana oldugunu söyledi.
                Bordo-mavili kulüpte daha önce asbaskanlik görevlerinde bulunan Önal, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Trabzonspor'un bütünlüge ihtiyaç duydugunu belirterek, ''Kim olursa olsun isim önemli degil, bir kisi etrafinda liste olusmali. Camia bölük, pörçük olmasin. Bu geçis dönemi saglikli olmali'' dedi.
                Önal, Trabzonspor'un kötü günlerden geçtigini dile getirerek, ''Ben daha önce kendi irademle aday olmayacagim demistim, ama bu süreç öyle bir pozisyon getirdi ki listede 15. sirada da yer alirim dedim. Tek liste olsun. Listenin ilk sirasinda da olurum son sirasinda da'' diye konustu.

TUNA: ''KESIN OLARAK YOKUM''
                Trabzonspor'un eski asbaskanlarindan Erol Tuna ise genel kurulda kesin olarak aday olmayacagini söyledi.
                Tuna, kulübün geriye dogru gittigini belirterek, ''Borsa kulübe zarar verdi. Borçlanma sekli yanlisti. Yapimiza uygun degildi. Kim gelirse gelsin ise kulüple baslamali'' dedi.
                Gelecek kisilerin emekli kisiler olmamasi gerektigini de ifade eden Tuna, ''Baskanlik yapacak kisi, hem futbol hem de is hayati içinde olmasi gerekir. Trabzonspor'un bana ihtiyaci yok. Trabzonspor, küçük bir iyilestirmeyle basarili olur. Su anki düsüncem Aralik ayinda yapilacak genel kurulda kesin olarak yokum'' dedi.

3 BIN 510 ÜYE OY KULLANACAK
                Trabzonspor'un Mali Genel Kurulu'nda 3 bin 510 üyenin oy kullanma hakki bulundugu bildirildi.
                16 bin 500 civarinda üyesi bulunan bordo-mavili kulüpte, üye aidatlarini yatiran kisiler oy kullanacak.

------------------------------------------------------------ --

Erol Tunanin olmadigina Üzülen varmidir acaba.Bir sorayim dedim.

Buda Iskender Önalin açiklamasi.

MAli Yilmaz TFF ye baskan olsun.Daha iyi olur gibime geliyor.

Bu arada seçimden önce olabildignce grup olanlar simdi bütünleselim demesi ne kadar enteresan. Çok hatta çok küçük bir ihtimal ama bu kongreden ittifak yada bütünlesme çikarsa bu kongre gerçek anlamda basarili olur.

Bencede Özkan Sümerin Sportif AS basinda olacagi bir Yönetim olmasi daha iyi olur.Ben kötü gidisin nedenleri ve Çözüm önerileri konusunda Barça ve Bayern in yönetim yapisini bulabildigin kadariyla yansitmaya çalistim.Oradada dikkat ederseniz Eski topçular Icranin basinda.Böyle bir makama bizde kim düsünülebilir.Ilk isim tabiki Özkan hoca.TAbi bir bütünlesme olmadan buda zor gibi.

Edited by: smertkan
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Haluk ulusoy

Yorum

• Samil Ekinci nerede bilen var mi?
                    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi

May gelmesinde aranacak kriteler su olmali:

1)Futbolu bilmeli

2)Trabzonsporlu olmali^

3)Parali olmali

4)Masa basinda güçlü biri olmali

5)Herkes tarafindan saygi duyulan ve sevilen biri olmali

o zaman kimse bize baskan olamayacak desenee
                      1453 FATIH SULTAN MEHMET
                      2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• Semil Ekinci'nin saglik sorunlari var oldukça yaslandi....

Trabzon'da eski baskanlardan güçlü bir isim var. Salih Erdem su anda fiskobirlik baskani ve 1 milyar dolari geçen findik ihracatinin basindaki isim. Bu ayki Trabzonspor dergisindeki açiklamalarini okumussunuzdur. Neden tekrar baskanligi düsünmüyor.

Trabzonspor camiasinda bir samimiyetsizlik görüyorum. Mehmet Ali Yilmaz da bu konua deginmisti. Trabzon'da açik muhalefet göremezsiniz. Muhalefet yerine kuyunuzu kazarlar gizliden gizliye... Neden mertçe dürüstçe biri çikip ben adayim projelerim bunlar bunlar demiyor. Trabzonspor sevgisinden çok Trabzon'daki insanlar küçük isletmelerini büyültme derdinde. rant vurgun her yerde. Kulüp taraftar pek kimsenin umrunda degil gibi.
                        Barbarian

Yorum

• Kongre isteyen arkadaslarim bulun bakalim Trabzonsporu yönetecek insani!

Ismi geçenlerden Ahmet Agaoglu hariç hepsi yalan,ha olurda seçilirlerse Atay Aktug ve ekibi gibi onlarda seneye bu aylarda Olaganüstü Kongre karari alirlar.

22 Aralik bir sey kalmadi..

Yorum

• Bu konuda Sadri SENER'i tek geçerim arkadaslar.
                            HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• hala "kongre istediniz. bulun bakalim yönetici" diyenler var..yapmayin böyle arkadaslar...koca trabzon camiasi bulur çikartir merak etmeyin..basiretsiz ataylara,ömer sarilara mi kaldik...özkan sümer istifa ederken burada atay aktug'un ismini mi yazdiniz da aday oldu..durun bakalim daha zaman var...delege yapacagini bilir...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Atay aktug aday olursa yine baskan olur benden söylemesi.Aday çikmazsa tüm gözler May'da olacak onada gaz verdin mi ''hadi baskanim sen yaparsin, sen bilirsin'' diye tereddütsüz baskan olur.Agaoglu bu saatten sonra bir daha aday olmaz.Çok ama çok büyük destek almasi lazim olmasi için.Ulusoy davet bekler çikip ''ben adayim'' diyecek bir tip degildir.Onu kim davet eder oda ayri bir konu.Cevahirler ete süte dokunmayan disardan takip edenlerden bügüne kadar hiç bir sekilde adlari baskanlikta geçememistir yine geçmez büyük ihtimalle.Ama ben adaylik için 2 sürpriz isim bekliyorum.

yoksa birinci süpriz senmisin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim