AHMET AGAOGLU...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaslar takim su an çok kötü takima lobisi olmayan genç bir kisiyi baskan olarak getirirsek (agaoglu) bu kisa zaman içerisinde takimi toplayamaz hem kendi hemde TRABZONSPORUM için durum vahim bir hal alir...
Bence tecrübe lazim su an ki birinci tercihim Ulusoy ikinci tercihim ise MAY dir yanlis bir seçim sonumuz olacaktir...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
INSALLAH HALUK ULUSOY IYI BIR YÖNETIMLE GELIRDE BIRAZ OLSUN GELECEGE UMUTLA BAKMAMIZI SAGLAR .
SU ANDAKI YÖNETIM BECERIP GECEN SENEKI BASARAILI TAKIMA 2-3 TANE ,TAKIMI TASIYABILECEK FUTBOLCU ALAMADILAR.ALDIKLARI FUTBOLCULAR REZALET ...
HALUK ULUSOY BASKAN OLACAKSA OLSUN .
YEREL YÖNETICILERLE BU IS OLMUYOR ;UFUKLARI BIR DEFA GENIS DEGIL.FUTBOLDAN ANLADIKLARIDA YOK ,FUTBOLDAN ANLASALARDI 20 SENDEN BERI BECERIP IYI BIR KALECI ALIRLARDI .SENOL GÜNESTEN SONRA IYI BIR KALECEIMIZ OLDUMU ??? NEDEN RÜSTÜ ,VOLKAN,ENGIN GIBI KALECILEIR BIZ BULAMIYORUZ ?ihsanbayran
Yorum
-
TAKIMA KENDISINI ADAYACAK BIRI GELMELI...TAM BIR FANATIK OLMALI...10 MILYON TRABZOMLUDAN BIRISI ÇIKIP SU TAKIMA SAHIP ÇIKMIYOR....
GÖRÜNEN O KI;SU ANDA ÖYLE BIRISI YOK... SU ANDA YAPILACAK TEK BIR SEY VAR OLAN YÖNETIME SAHIP ÇIKMAK...AKSI YAPILIRSA KULÜBE ZARAR VERILMIS OLUR.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Bir defa olsun bir isin sonunu getirebilsek.Basiretimiz baglaniyor ne yaptigimizi bilemiyoruz.Sakin kafayla yapilmayacak onlarca hatayi hep dogru seyler yapiyoruz diye tekrarliyoruz.
Benim umudum yok,kim gelirse gelsin bu lanet kisir döngü devam edecek.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
ahmet agaoglu tvlerde yorumculuk yapiyor, bence dogru olmaz baskan olmasi zaten golf federasyonu baskani, oda giderse tv debaska savunucumuz kalmaz gibime geliyor. gerçi fb yi övmeyi birakip bizden bahsetse arada iyi olur. ne bileyim artik bize diktatör bir baskan gerekiyor gibi geliyor, mehmet ali yilmaz olsun, olmadi metin akbasoglunun olmasini istiyorum. bi aralar mehmet ali abanoz felan aday olmustu bide hüsnü hayali diye birileri dolaniyodu ortada. aman uzak dursunlar lütfen
Yorum
-
"Trabzonspor'un mevcut durumu = Atay Aktug ve yönetimi" mantigi o kadar yer etti ki hepimizde... Ayni hatayi "takimin mevcut durumu = Senol Günes" diyerek yönetim de yapmisti. Sorunu teshis edemeyince tedavi de tutmadi haliyle, Halilhodzic'i çok tutsam da...
Sonuçta baskanin ve yönetim kurulunun degismesi "pat" diye somut bir katki saglayamaz. Çünkü içinde bulundugumuz durum Atay Aktug ve yönetiminin tek basina getirdikleri bir durum degil! Basta transfer hatalari olmak üzere çok etkili hatalari var, evet, ama olay bizdeki travma, futbolculardaki bos vermislik gibi bilesenleri de içeriyor ve çok komplike.Bunun farkinda olup yeni gelecek yönetime de hareket kabiliyeti saglamak lazim.
Iki yanlis bir dogru etmez. Denenmemis, TEMIZ, kafasi çalisan birisi gelir umarim. Sonu nasilsa belli, umarim ömrü uzun olur.
Yorum
-
sezon basinda transfer yapabilmek için yildiz oyuncunu satip abuk sabuk adamlar alan(atay aktug),sampiyonluk eline kadar geldiginde maçi almasini bile beceremeyen(faruk özak),sadece herseyi para olarak gören(m.a.yilmaz),trabzonlu olupta baska takimlarin yalakaligini yapan(haluk ulusoy),trabzonu keyfiyen birakip giden(ahmet agaoglu),trabzonu siradan bi klup yapan(özkan sümer) gibi baskanlar istemiyoruz... simdi baska aday var mi yok malesef bize de bi ATATÜRK gibi bi adam lazim yani herseyi ile trabzonsporumuza kendini adiyacak biri ben bulamiyorum ama varsa bu adaylar için biraz zor gibi ama en olumlu adayim yine en azindan diger takimlarla basedilmesi açisindan M.A.YILMAZ gibi ama bunu da cok isteyerek soleyemiyorum malesef...
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildiİlk olarak arsinlionur tarafından gönderildi
May gelmesinde aranacak kriteler su olmali:
1)Futbolu bilmeli
2)Trabzonsporlu olmali^
3)Parali olmali
4)Masa basinda güçlü biri olmali
5)Herkes tarafindan saygi duyulan ve sevilen biri olmali
Saydigin kriterlere en uygun baskan adayi bence ki insallah aday olur ULUSOY dur...
Baskan ulusoy
Baskan Yardimcilari : Agaoglu, MAY, Cevahir, Özkan Sümer
Ah be bu olay bi gerçeklessede bende sizin koltuk sevdalisi degil de TRABZONSPOR sevdalisi oldugunuzu anlasam...
hepsi birbirinden fazla trabzonsporlu ama nedense onlari bir arada görmek pek mümkün olmuyo. iste bu yüzden basari gelmiyor. hani hepsi ayni yöntimde olsa. çok mükemmel olur ama herkes BEN diyor neyazikki.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum