Alalh' im YArabbim...!!! Sampiyon olmamizami sevinseeeeem, habu düdükleri yandigimize sevinsem Allah' im Allah' im [img]smileys/smiley36.gif[/img]Helal olsun sizlere be [img]smileys/smiley1.gif[/img]Yahu arkadaslar, habu tepeli kanarya kuslariyla( tepeli diyorum çünkü hala tartisma konusudur simgelerinde ki kanarya kusunun cinsinin ne oldugu [img]smileys/smiley4.gif[/img]) ugrasmaktan neden bu kadar haz aliyorum...!!?
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Allah bea.. uleyn niye bu kadar haz aliyorum ben bu salakbahçenin yenilmesinden.. yildizi,genci, a takimi b takimi farketmiyor.. bu inbelere ne sekilde olursa olsun üstünlük sagladik mi degmeyin benim keyfime.. [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
süper resim, bu resmi kullanalim arkadaslar, becerikli arkadaslar bu resmi isleyip dolasima sunsun bi zahmet...
bu arada kardeslerimizi tebrik ediyoruz..feneri yenip sampiyon olmanin zevkini o yasta yasadilar ya bu onlara yeter...maçtan sonra faroz oynayan ayaklarina, yüreklerine saglik.....
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum