Canim feda olsun!...Canim feda olsun oooooooooooo[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Helal usaklara daaaaaaa!...Bir sitemde Eskisehirli taraftarlara hem Istanbul takimlarina savas ilan ederler,sehirlerinde Fenerin sampiyonluk kutlamalarina izin vermezler,önüne geleni döverler ama Trabznumuda orada yanliz birakirlar.Kardesim gidinde maç izleyin,belki eski günleri yad edersiniz.Tribünler bos,ne is yaparsiniz kardesim böyle maçlar kaçarmi?
Az daha en güzel resim koyulamayacakmis buraya...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Offf bu nasil resim beyler yaaaa!!! Muhtesem ötesi, süper, harika, mükemmel, dört dörtlük! Valla sitenin girisine bile koyulur bu resim! Cüneyt Arkin vari bir edayla "Diz çökün köpekleeeaarrrrrrrr!" diye bagirasim geldi resmi görünce!
Süper Gençler!!!! Harbiden süpersiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Yürüyün be kaplanlarrrrr!!!
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Aslanlarim be dün bu maç için kaç kere nete girdim ama sonuç yazmiyodu müjdeli haberi sabah aldim helal sizlere sizinle gurur duyuyoruz tabi finaldede feneri yenmek ayri bi keyif insallah bu sene büyükleri ayni seyi yapar..
Aslanlarim be dün bu maç için kaç kere nete girdim ama sonuç yazmiyodu müjdeli haberi sabah aldim helal sizlere sizinle gurur duyuyoruz tabi finaldede feneri yenmek ayri bi keyif insallah bu sene büyükleri ayni seyi yapar..
ins. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Helal olsun size. Gelecegimiz parlak. Darisi B Genclerin basina. Kuzenim Aykut Akgün'e basarilar, aslinda o da Süper Genclerin Kadrosundaydi ama B Genclere cagrildi.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Yorum