Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yazik ve üzücü

Yorum

• Bu durumdan şunu çıkarıyorum şahsım adına,

Demek ki yönetim seneye büyük edefler koymuş kendisine, baksanıza BOŞA (!) harcayacak paraları bile yok...

Yorum

• Umut'u satıp Messi'yi alacak sanırım klüp haklısın Recep abi hiç bu taraftan bakmadık olaya.
        Ben illa Messi demem CR7'ye de razıyım...
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk başka neden kapatılmış olsun ki ?

Yönetimimiz ne kadar fuzulü masrafımız var ise hepsini ortadan kaldırıyor.

Ben şimdi Başkana daha çok güveniyorum, demek demeçleri doğru imiş, bekle bizi transfer dönemi biriktirdik paralarımızı geliyoruz...

Yorum

• Canberk başka neden kapatılmış olsun ki ?

Yönetimimiz ne kadar fuzulü masrafımız var ise hepsini ortadan kaldırıyor.

Ben şimdi Başkana daha çok güveniyorum, demek demeçleri doğru imiş, bekle bizi transfer dönemi biriktirdik paralarımızı geliyoruz...

Yorum

• Bence maddi sebeplerden ötürü değil kapatma kararı. Bu kadar başarılı bir takım için kimse böyle komik bir bahane gösterip şube kapatamaz. Arkasından başka şeyler çıkarsa şaşırmam. Yine de tepkimi ilettim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• kapatcanıza bayan futbol ürünleri üretin satın ilk ürün alışı benden
                diye mail attım sizde atın lütfen
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hic bir ise yaramayan pilot takimi korusun bunlar daha mantikli...

Bu yönetim ne zaman akilli davrandi ki????
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 100.000 tl senelik masrafı karşılayamayan Trabzonspor yönetimi bu branşı kapatacağına istifa etsin.

Yorum

• kadınları istemiyorlarsa kulüpte üyeliklerimizi iptal edelim rahat etsinler. ne zamandır ts clubta uyduruk pazar malı gibi 2-3 kadın tshirtü dursun gram ilgilenme sonra gelir gelmiyor de. yazık günahtır. kapatılırsa dergi aboneliği vs almayacağım diye mail atacağım umarım olmaz
                      bize her yer TRABZON,
                      hayat da BORDO MAVİ
                      ------------------------
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• Üff paraya bak bee...

Futbol takımına aldığın ve sadece 10 dakika oynattığın Mehmet Çakır'a verdiğin yarım sezonluk para ile 5 sene idare ederdi kulüp oysa ki...
                        FxY

Yorum

• ben maili attım kulübe, yazık gerçekten, profesyonnelleşeceğine amatörleşiyorlar
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı [değiştir]
                            Ana madde: Trabzonspor Bayan Futbol Takımı
                            16 Ekim 2007 tarihinde Trabzonspor bünyesinde kurulan bayan futbol takımı.[100][101]
                            Kulüp, 2003'te feshedilen Kadınlar 1. Ligi'nin 2007'de yeniden kurulmasıyla Birinci Lige davet edildi.[102] Aynı yıl bayan futbol braşını kuran Trabzonspor, Zeliha Şimşek önderliğinde Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele etmeye başladı.[103] Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı, 2007'de kurulan Kadınlar 1. Ligi'nin ikinci şampiyonu oldu.[104] Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı, 2009-10 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılarak Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden ilk Türk bayan futbol kulüp takımı olarak tarihe geçti.[105]

Wikipedia'da Trabzonspor Klübü bilgilerinden alıntı...
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben de şöyle bir mesaj gönderdim, bakalım cevap gelecek mi

Değerli Yetkili,

Trabzonspor Bayan Futbol Takımı'nın kapatılmasının söz konusu olduğunu öğrendim.

Bu bilginin doğru olmadığını ümit ediyorum.

Adı, futbolda yaşattığı devrimle özdeşleşmiş bir kulübün, öncülük ettiği böylesi
                              önemli bir alanda geri adım attığını duymak hüzün vermenin ötesinde, hazmı zor bir iradesizlik
                              örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Kadın taraftar desteği konusunda İstanbul kulüplerinden eksiği değil fazlası
                              olan kulübümüzün (bkz. 11 Nisan 2010 tarihli Hürriyet gazetesi), sosyal tabanımızın yarısını
                              oluşturan kadınları futboldan soğutacak hamlelerden özellikle imtina etmesini beklerdim.

Başkalarına hak, adalet, eşitlik ve diğer değerler konusunda ders vermeye
                              hakkımız var ise bugün, ki ben böyle olduğuna inanıyorum, bu hakkı devşirdiğimiz ahlaki ve insani
                              temellerin üzerinde her zamankinden fazla titrememiz gerekmekte.

Şevki kırılan her genç kadın, Trabzonsporlu olmaktan duyduğumuz haklı gururun
                              üzerine gölge düşürecektir.

Özetle, bu kararın gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyor ve aklı selimin
                              galip geleceğine yürekten inanıyorum.

Saygılarımla,

Kerimcan Yıldırım

5347 No.lu Üye
                              vuvuzela dersleri:
                              bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
                              şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."

Yorum

• sadri başkan azizi de al git yaa..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X