yazik ve üzücü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!
Daraltma
X
-
Umut'u satıp Messi'yi alacak sanırım klüp haklısın Recep abi hiç bu taraftan bakmadık olaya.
Ben illa Messi demem CR7'ye de razıyım...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Bence maddi sebeplerden ötürü değil kapatma kararı. Bu kadar başarılı bir takım için kimse böyle komik bir bahane gösterip şube kapatamaz. Arkasından başka şeyler çıkarsa şaşırmam. Yine de tepkimi ilettim.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
kadınları istemiyorlarsa kulüpte üyeliklerimizi iptal edelim rahat etsinler. ne zamandır ts clubta uyduruk pazar malı gibi 2-3 kadın tshirtü dursun gram ilgilenme sonra gelir gelmiyor de. yazık günahtır. kapatılırsa dergi aboneliği vs almayacağım diye mail atacağım umarım olmazbize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı [değiştir]
Ana madde: Trabzonspor Bayan Futbol Takımı
16 Ekim 2007 tarihinde Trabzonspor bünyesinde kurulan bayan futbol takımı.[100][101]
Kulüp, 2003'te feshedilen Kadınlar 1. Ligi'nin 2007'de yeniden kurulmasıyla Birinci Lige davet edildi.[102] Aynı yıl bayan futbol braşını kuran Trabzonspor, Zeliha Şimşek önderliğinde Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele etmeye başladı.[103] Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı, 2007'de kurulan Kadınlar 1. Ligi'nin ikinci şampiyonu oldu.[104] Ayrıca, Trabzonspor Kulübü Bayan Futbol Takımı, 2009-10 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılarak Türkiye'yi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden ilk Türk bayan futbol kulüp takımı olarak tarihe geçti.[105]
Wikipedia'da Trabzonspor Klübü bilgilerinden alıntı...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Ben de şöyle bir mesaj gönderdim, bakalım cevap gelecek mi
Değerli Yetkili,
Trabzonspor Bayan Futbol Takımı'nın kapatılmasının söz konusu olduğunu öğrendim.
Bu bilginin doğru olmadığını ümit ediyorum.
Adı, futbolda yaşattığı devrimle özdeşleşmiş bir kulübün, öncülük ettiği böylesi
önemli bir alanda geri adım attığını duymak hüzün vermenin ötesinde, hazmı zor bir iradesizlik
örneği olarak karşımıza çıkıyor.
Kadın taraftar desteği konusunda İstanbul kulüplerinden eksiği değil fazlası
olan kulübümüzün (bkz. 11 Nisan 2010 tarihli Hürriyet gazetesi), sosyal tabanımızın yarısını
oluşturan kadınları futboldan soğutacak hamlelerden özellikle imtina etmesini beklerdim.
Başkalarına hak, adalet, eşitlik ve diğer değerler konusunda ders vermeye
hakkımız var ise bugün, ki ben böyle olduğuna inanıyorum, bu hakkı devşirdiğimiz ahlaki ve insani
temellerin üzerinde her zamankinden fazla titrememiz gerekmekte.
Şevki kırılan her genç kadın, Trabzonsporlu olmaktan duyduğumuz haklı gururun
üzerine gölge düşürecektir.
Özetle, bu kararın gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyor ve aklı selimin
galip geleceğine yürekten inanıyorum.
Saygılarımla,
Kerimcan Yıldırım
5347 No.lu Üyevuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma