Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu yönetim iyice azmaya başladı. Şuan bu oluşumu kurmaların rahatlığı ile ordalar. Gün gelecek onlarda defolup gidecekler. Ulan her gelen yönetim bu kulübe zarar vermek için geliyor yeminle.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Bizim kulüpte başarılı olanların kaderi bu. Zamanında da atıcılık takımına aynı şeyi yapmışlardı.

Yöneticiler bu kulüp için ter akıtanları düşünmektense çalışanlarını(!) düşünüyorlar !!

Yine vakti zamanında değerli çalışanlarımız(!) (emeğinin hakkını verenleri kastedmiyorum) için organik tarıma yönelmiştik !!

Sahi yaa sevgili yönetim; inekler sağılıyor mu, domatesler verdi mi bu sene!!
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Devletin bu konuda bir destegi yokmu?
        Almanyada kadinlara yönelik sporlarda devlet tarafindan tesvik veriliyor
        üstelik son 4-5 hafta oyuncu kriterlerine uyulsaydi rahatlikla iki üc yillik masraflari cikardi bayan futbol takiminin
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Yazık olur eğer kapatılırsa...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Abarttılar iyice artık, 100 bin lira nedir yani... Ayıp gerçekten. Zamanında 25 bin lirayla 1. lige çıkan masa tenisi takımı da kapatılmıştı.

Yorum

Erkek futbol takımındaki bir futbolcunun aldığı yıllık ücreti düşünün bir de bayan futbolculara ayrılan paraya. Bir erkek futbolcu kadar bile değerleri yoksa gerçekten yazıklar olsun, ne diyeyim.

Yorum

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yazik ya. haftalardir kadroya alt yapidan oyuncu almadigimiz icin cezaya razi olan kulübe bak
                Bunu yazmak için girdim benden önce yazmışsın..Kaç haftadır ceza yiyoruz?..Hafta başı 70 milyardan hesaplayın
                ölümüne trabzon !

Yorum

Hangi düşünce ile kapatıldığını çok merak ediyorum..Kimse bana maddi tasarruf demesin..Saçmalık..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Arkadaşlar kapatılmadı, TFF'ye kapatılması için dilekçe verilmiş. Ama Federasyon henüz cevap yazmamış.

Ama eğer sadece buraya yazmakla kalıp tepki göstermezsek korkulan olacak.

info@trabzonspor.org.tr
                    En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 20.05.2011, 02:41.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Yazıklar Olsun!!! A TAkım Paf takımından oyuncu bulundurmadığı için her hafta 70.000 TL ceza yiyor.Bayanlara Yıllık 100.000 Tl ayıramıyorsanız O koltukta niye oturuyorsunuz utanmazlar!!!!
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

Şu kulübün en büyük eksikliği nedir biliyormusunuz? Uzun vadede bir planı yok, ne yapılmak isteniyor, bilmiyoruz. Yönetimler gelip geçicidir ama kim gelirse gelsin uzun vadede her kulübün bir planı olmalı. Kurumlarda ''süreklilik'' esastır. Her seferinde beni hayal kırıklığına ğratmak zorundamıdır bu kulüp?

Trabzonspor sadece futbol takımı olarak mı kalmalı, yoksa her türlü amatör branşlara destek olmalı mı? Önce bunun cevabını bulmalıyız... Bunun cevabını vermedikleri için bir gün bakıyorsunuz birileri çıkıp atış takımını kapatmaya çalışıyor, başka bir gün bakıyorsunuz basketbol takımı sponsor olmadığı için ortada kalıyor, diğer bir gün bakıyorsunuz bayan futbol takımımız kapatılması için federasayona dilekçe veriliyor.

Oysa ortada bu takımlar için uzun vadeli bir plan olsa ve bu plan için gerekli sponsorlar bulunsa, ya da maddi kaynaklar bu amatör branşlara yeteceği kadar ayırılabilse, sıkıntı olmayacak.

Şimdi adama sorarlar... Ne oldu pilot takımımız? Onca yatırımın karşılığı son maçta son saniye golüyle kümede kalmak mı? Buna sevinmelimiyiz? Bu takımın amacı neydi? 3 yıldır hangi futbolcuyu A takıma kazandırdı? v.s...

Her ne olursa olsun, ne kadar haklı olursanız olun Trabzonspor adıyla bir hamle yaptığınızda bu ismin, şanına yakışır hamleler yapmak zorundasınız. Trabzonspor'un bayan futbol takımını kapatmak için federasyona dilekçe verildi dendiğinde kamuoyununda ve toplumda bu mesaj, çok şık algılanmıyor.

Yönetimler zaten sorunları çözmek için kulübü yönetmeye talip olurlar!
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Dün bayan futbol takımının hocası Abdulkadir Aslan'ı gördüm.Beşikdüzü festivaline gelmişti 2-3 dk konuşma fırsatım olmuştu onunla Selçuk'un transfer haberini sormuştum ona ben bu haberi yeni okudum daha önce haberim olsaydı sorardım ona kapatılacak mı diye.

Yorum

Yönetimimiz günden güne odunlaşmaya başlıyor. Oyuncu kriterlerine uymamaktan 200 küsür bin ceza yiyen kulüp, senelik 100 bin lira masrafı dert ediyor. Üstelik ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde bile temsil eden başarılı bir takım söz konusuyken.

Gerçekten yönetimin bu hareketlerinden utanıyorum.

Hele hele yeri değil ama basketbol. Trabzonspor gibi bir kulübün basketbol gibi çok önemli bir takımı nasıl adam gibi yönetilemez? Nasıl kapanma noktasına gelebilir?

Ben anlamıyorum. Madem öyle hentbolu da kapatın. Atıcılık falan hepsini kapatın.

Trabzonspor Erkek Futbol Kulübü yapın.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Rakiple, basınla, federasyonla vs. uğraşmaktan burnumuzun dibini görememişiz veya ben görememişim. Çok da safmışım. Sadri Bey'in iki kahkahasına aldanmışım. Ekibine kattığı genç-başarılı ve "vizyoner" yöneticilerin camekan olarak kaldığını görememişim.

Sadece basketbola mesafeliler sanıyordum, meğersem bunların garezi Trabzon(spor)'aymış (evet, garez!). İspatı da tüm yapılanlardır.

Hep diyorum: "Muhalefetsiz ve arkasındaki büyük desteğe rağmen bir yönetim en fazla bu kadar yanlış yapabilir."

(En fazla bu kadar dememe bakma, yarın bunlara bir yenisi eklenir, emin ol!)
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ya madem bırakacaktın ne diye açtın kurdun bu takımı anlam veremiyorum arkadaş ya. Basket desen aynı 1461 Trabzon desen aynı bide bayan takım çıktı ne bu saçmalıklar anlam veremiyorum yazıklar olsun yuh diyorum.!.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X