Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekten rezillik. Derhal geri açılmalı!

Yorum

• Derhal bu saçma fikirden vazgeçilmeli !
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• başka nedenler var.100.000 tl için kapanması mümkün değil...

Yorum

• Ben elektronik postamı attım. Siz de atın. Tam bir rezillik. İş futbola gelince ne edüğü belirsiz adamlara dünyanın parasını saçarlar. İş alt yapıya veya amatör branşlara gelince masraf açıyor kapatın gitsin. Bu yönetim şaka mıdır ya. Bir bırakıp gitsinler.

Yorum

• bence doğru karar...bayan futbol takımıyla bayanların boks yapması aynı şey...bayanlar narin varlıklardır..başka sporlara yönelmeliler bence...
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• bayan futbol takimi yerine bayan valeybol takimini tercih ederim

Yorum

• bayan futbol liginin en azından haftadan haftaya sonuçlarını takip ediyorum.gerçekten kızlarımız ülkenin en iyi futbolcuları.amatör branşlara ağırlık vereceğimize şube kapatıyoruz.yazık ediyoruz.yazık ediyorsun sadri başkan.bu kulüp babanın malı değil.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hafta icinde oynanan türkiye-almanya milli macinda Trabzon Idmangücünden bir futbolcu vardi kadroda
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hafta icinde oynanan türkiye-almanya milli macinda Trabzon Idmangücünden bir futbolcu vardi kadroda
                    Trabzon İdmanocağı-Fatoş Yıldırım
                    "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bayan futbol takimi yerine bayan valeybol takimini tercih ederim
                      aynen katılıyorum.bizim kulubümüze çok yakışır bu.nasıl harekete geçirebiliriz yönetimi bilmiyorum ama ben erkek basketbol takımımızın olmasından çok kadın voleybol takımımızın olmasını tercih ederim.
                      Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X