Gerçekten rezillik. Derhal geri açılmalı!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!
Daraltma
X
-
Ben elektronik postamı attım. Siz de atın. Tam bir rezillik. İş futbola gelince ne edüğü belirsiz adamlara dünyanın parasını saçarlar. İş alt yapıya veya amatör branşlara gelince masraf açıyor kapatın gitsin. Bu yönetim şaka mıdır ya. Bir bırakıp gitsinler.
Yorum
-
Trabzon İdmanocağı-Fatoş Yıldırımİlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehafta icinde oynanan türkiye-almanya milli macinda Trabzon Idmangücünden bir futbolcu vardi kadroda"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
aynen katılıyorum.bizim kulubümüze çok yakışır bu.nasıl harekete geçirebiliriz yönetimi bilmiyorum ama ben erkek basketbol takımımızın olmasından çok kadın voleybol takımımızın olmasını tercih ederim.İlk olarak asil suskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayan futbol takimi yerine bayan valeybol takimini tercih ederimArkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum