Türk kızları tarih yazıyor, bizim yönetim kızlarımızı kapı dışarı ediyor...söyleyecek sözüm yok!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bayan Futbol Takımımız Kapandı !!!
Daraltma
X
-
1461 kapatılır mı hiç Kasım. Onlar hem erkek, hemde küme düşmemeye oynuyor(!) Kızlar gibi kupa almıyor.İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461'i kapatalım..
Bayan futbol takımı da basketbol takımı da gerekli parayı bulur..
Hatta futbolcuları satarsak kara bile geçeriz..
Bank Asya'ya çıkamayan takıma o kadar masraf ederken basketbolu ve bayan futbolunu kapatmak ahmaklık değil de ne?
Ben onu bunu anlamam, bütün suç kızlarda(!) Kulüpteki başıboş uzun sokak avareleri gibi yan gelip yatmak varken başarılı olmak ne haddinize(!)
Türkiye'yi Avrupa'da temsil ediyorsunuz bir de utanmadan.. Organik domateslerden yiyip ağaç gölgesinde yatmak varken(!)
Siz yok musunuz siz(!)ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Takip edilmiyor demek bence fazla cesur bir açıklama. Bu takımda oynayan kızların aileleri, eşleri, dostları da mı takip etmiyor bu takımı?İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkek futbolundan başka birşey takip edilmiyor ama kapanması saçma
Bir branş ne kadar az takip edilirse edilsin, 'Trabzonspor' adıyla bir takım kurulduğunda, o takım artık 'Trabzon' şehrine aittir ve o takımda görev alan sporcular olduğu sürece o takımı kapatmak kimsenin haddine değildir.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Evet takip edilmiyor diyen bizim ayıbımız. Ben takip ediyorum mesela. Basketbolu'da takip ediyorduk. Bu takip edilmiyor bahanesini kimse kullanmamalı benceBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Bunu sebep olarak göstermek daha cesurcaİlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakip edilmiyor demek bence fazla cesur bir açıklama. Bu takımda oynayan kızların aileleri, eşleri, dostları da mı takip etmiyor bu takımı?
Bir branş ne kadar az takip edilirse edilsin, 'Trabzonspor' adıyla bir takım kurulduğunda, o takım artık 'Trabzon' şehrine aittir ve o takımda görev alan sporcular olduğu sürece o takımı kapatmak kimsenin haddine değildir.
Bende isterim Fb gibi her branşta yer almasını kulübümüzün.Ama bunun için altyapı hazırmı gelir gider dengelerini ayarlayabilecekmiyiz en önemli soru buElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yaptı:
- Şu branşlar olmasa ne güzel idare ederdim bu kulübüTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
millet badminton gibi curling gibi branşlar açıp başarı kazanma peşinde biz şampiyon takımımıza sahip çıkamıyoruz...
yazık..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
yahu biz ne zaman tam anlamiyla bir klüp olacagiz... tamam adamlar serefsiz (istanbul klüpleri) ama a dan z ye her bransa yatirim yapiyorlar. mesela ben neden bizimde bir bayan voleybol takimimiz yok derken, adamlar mevcut olanida kapatiyorlar. trabzonspor sadece futbol takimindan mevcut degidlir. bir ikincisi maddi anlamda zirvbe yaptigimiz su yillarda nasil olurda böyle seyler olur onuda anlamiyorum hadi maddi sikintimiz olsa neyse...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum