Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Metin Aktas?a Cevap!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

KOMIK. YETENEKLI ..KER.YETENEKSIZ ..KEMEZ..

HERSEYI ZAMANINDA YAPARSIN.MAÇTAN ÖNCE BU ISLER OLMAZ.AMA KUPA MAÇINDAN ÖNCE ADAM ZAMPARALIK YAPIYORSA TEK KABAHAT ONUN DEGIL HERHALDE.NERDE BU TAKIMIN SORUMLULARI..
    ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

@galafka

metini yetenekleri sinirli yaptin ya helal sana..metin dediginiz adam genç milli takimin kaleciligini yapmis,o donemde yetenekleri göz onune alinarak ''gelecegin milli takim kalecisi'' yorumlari yapilmis bi futbolcudur..geçirmis oldugu ciddi trafik kazasinin ardindan çzellikle reflekslerinde zayiflamadan dolayi performans düsüklügü yasamistir..buna bir de kalede bulundugu donemdeki kadromuzun durumunu da eklersek o donemki performansi aslinda fazla da garipsenecek durumda degildir..metin kesinlikle yenetekleri sinirli da degildir..

ayrica yattara'nin yetenegi var diye herseyi yapmasi her seyine göz yumulmasi gerekmez..gs kupa maçindan önce istanbulda bara gittigini (mekan ismi vererek) söylüyorum..o maçtaki performansi da aklimizda..hadi buyrun..

bu arada futbol camiasinda sahada rakip olsalarda disarda bir çok futbolcu ahbaptir..buna sergen-metin aktas da dahildir..eglenmek amaçli sergen'in metini bir mekana gondermesi de normaldir..

Yorum

İlk olarak arakop tarafından gönderildi

Kardesim öyle demek istemedim lafig..ten anlama[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ben Metin Sergen'e uymak zorunda degil yada yattara gibi yasamak zorunda degil.Zaten öyle yasamaya kalkarsa bir gün yolu kayseriye ordan 2. lige ordan 3. lige ugrar.Bunu anlatmak istedim.

Yorum

İlk olarak Galafka tarafından gönderildi
          İlk olarak arakop tarafından gönderildi

Kardesim öyle demek istemedim lafig..ten anlama[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Ben Metin Sergen'e uymak zorunda degil yada yattara gibi yasamak zorunda degil.Zaten öyle yasamaya kalkarsa bir gün yolu kayseriye ordan 2. lige ordan 3. lige ugrar.Bunu anlatmak istedim.
          bi de benim yazdiklarima cevap versen

Yorum

Kuzey_lee

Biz kimler için çok yetekli demedikki.Nihat'i hatirlatayim ben sana:metin hiçbir zaman çok yetenekli olmadi:metin Kurtarilamayacak toplari kurtaran manyak bir kaleci ama öyle goller yiyorduki(hatirla) asla trabzonsporun agirligini kaldiramadi.Salya sümük aglamakla golden sonra çimleri yumruklamakla iyi kaleci olunmaz..

Dünya kupasinda milli takimla koreye getirilmesi tamamen Senol Günes'in kiyagidir.

Yorum

İlk olarak Galafka tarafından gönderildi

Kuzey_lee

Biz kimler için çok yetekli demedikki.Nihat'i hatirlatayim ben sana:metin hiçbir zaman çok yetenekli olmadi:metin Kurtarilamayacak toplari kurtaran manyak bir kaleci ama öyle goller yiyorduki(hatirla) asla trabzonsporun agirligini kaldiramadi.Salya sümük aglamakla golden sonra çimleri yumruklamakla iyi kaleci olunmaz..

Dünya kupasinda milli takimla koreye getirilmesi tamamen Senol Günes'in kiyagidir.

metin hiçbir zaman çok yetenekli olmadi dersen ben de sana metin'in ilk çiktigi zamanlari hatirlatirim (ki biraz onceki yazilarimda bahsettim)..

benim asil merak ettigim yattara için yazdiklarima cevaplariniz..yani yabanci yapar yerli yapamaz..yetenekli yapar yeteneksiz yapamaz konusu

Yorum

Tabiki kimse yapmasin.Yattarayi sahipleiniyorum gibi görünmesin.Ona olan kizginligim hala geçmedi geçecek gibi de degil.

Ama yattara bunlari yapsa bile topunu da oynayabiliyor.Yattara efendi kendisineverdigimiz degeri hiçbir zaman haketmiyor.Haketmedi de.Biz karalar baglarken uçkuru pesinde kosan Yattara da olsa metin de olsa ayni kizginligi duyarim.Ama yine söylüyorum.Eger metin kayseride oynuyorsa bunun sorumlusu TRABZONSPOR taraftari degil metinin ta kendisidir.(O kupon yapmaya devam etsin belki bir gün altiliyi tutturur)

Yorum

Trabzon'lu olmayan biri olarak olaya objektif baktigimda.''kendi oyuncularmiz'' diye bir seyi kesinlikle kabul etmiyorum.Ben futbolcunun nufus cüzdanina degil takima kattigi yarara bakarim.Trabzonspor taraftari öyle denildigi gibi yabanci futbolcu hayrani degildir.Bugüne kadarki yasamimda bir Sota'yi bilirim birde suanki Yattara'yi bilirim yabanci olarak deger verdigim.Yavas yavas Simek'te bu yolda ilerliyor.Yani topu topu bir elin parmaklari kadar ,peki bana türk futbolcularini say derseneniz,Hami'si,Orhan'i,Ünal'i,Abdullah'i,Ogün'ü,K.Orhan' i,Soner'i Fatih'i ,Gökdeniz'i ...ve nicelerini size gösterebilirim.Bu listede Metin Aktas yoksa bu yabanciya olan sevgiden degil takima ne kadar faydali oldugundandir.
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Arkadaslar biraz düzgün konusalim lütfen...

-----------------------

Ben teknik direktör olsam ve en iyi futbolcum maç öncesibarda sabahlasa kimse kusura bakmasin ama ben onu yine de ilk 11'e koyarim,sonra da yönetime söylerim gereken cezayi verir...Onu kesip niçin takimi cezalandirayim ki??? Yattara'nin olayi da bu hesap... Kuzey_lee'nin söyledigi zaten malum, Yattara'nin Trabzon'dabu tür seyleri sürekli yaptigini zaten herkesbiliyor, ama çikip oynadigi içinmillete antipatik gelmiyor yani dedigim olay, eger oynamazsa neler olacagigörülür.

Bir örnek vereyim nouma ilk sezonundabasarili oldugu için bu tür disiplinsizliklerine göz yumuluyordu, ancak ikinci sezonunda formu düsünce yaptigi davranislara anlayis gösterilmedi ve kovuldu, bjeke taraftari da destegini büyük oranda çekti... Yattara'nindurum da ayni...
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Trabzon'lu olmayan biri olarak olaya objektif baktigimda.''kendi oyuncularmiz'' diye bir seyi kesinlikle kabul etmiyorum.Ben futbolcunun nufus cüzdanina degil takima kattigi yarara bakarim.Trabzonspor taraftari öyle denildigi gibi yabanci futbolcu hayrani degildir.Bugüne kadarki yasamimda bir Sota'yi bilirim birde suanki Yattara'yi bilirim yabanci olarak deger verdigim.Yavas yavas Simek'te bu yolda ilerliyor.Yani topu topu bir elin parmaklari kadar ,peki bana türk futbolcularini say derseneniz,Hami'si,Orhan'i,Ünal'i,Abdullah'i,Ogün'ü,K.Orhan' i,Soner'i Fatih'i ,Gökdeniz'i ...ve nicelerini size gösterebilirim.Bu listede Metin Aktas yoksa bu yabanciya olan sevgiden degil takima ne kadar faydali oldugundandir.

Bu örneklerin hepsi havada kalır:

Hami: Trabzonspor tarihinini en çok küfredilen oyuncusu

Soner: her yanlış pasına tribünlerin feveran ettiği, hiçbir zaman kıymeti bilinmeyen değerimiz.

Ogün: Trabzonspor taraftarından dayak yiyen tek oyuncu

Abdullah, Ünal K.Orhan ve Orhan ise Trabzonlu değil. Verdiğin isimler senin fikrini değil, aksini ispatlıyor.

Zaten burada yerliden kasıt; yerlinin yerlisidir.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

METIN AKTAS'a CEVAP:

Oglum madem biliyorsun, daha ne konusuyorsun. SUS ULEN SUS!

Git sen topunu oyna, millete de sakiz olma!
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

sevgili metin aktas neye dayanarak bu sözleri söyledi bilmiyorum.

fakat bilmesini isterim trabzonda yeni dogan çocuklarin adlari genelde fatih veya gökdeniz oluyor.

ben hiç rastlamadim yattara szymkowiak vs gibi isimlere

kendisinin dikkatini çekerim biz trabzonlular sadece trabzonda oynayan futbolculari deyil diyer takimlarda oynayan trabzonlularida seviyoruz buna kendiside dahil
                          ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB

Yorum

Sevgili metin zamaninda adam olsaydi, yani akli basinda olsaydi bugün Trabzonsporun ve milli takimin kalesindeydi. O zamanlar metinde müthis bir yetenek yardi, ama degerini bilmedi, kendisini gelistirmedi. o zamanlar 5 serisi yeni BMW kullanirken (hak ediyordu), sagda solda hava atip derdiki "benim antramana ihtiyacim yok, pazar günü nasil olsa kaledeyim". Trabzonsporun kalesinde banko oynamanin degerini bilemedi. Yillar gecdi ve metin kayserisporun kalesinde, ve 18 yasindaki yetenegiyle kalmis.

Eger Trabzonspora bir kirginligi varsa, davasini kirgin oldugu kisilerle halletsin, ama Trabzonspor taraftarina cikismasin, cünkü bu taraftar o yillarda onu da bagrina basmisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            \"TRABZON IS DIFFERENT\"

Yorum

Bu tip adamlar Trabzonspor'da oynarken o formanin hakkini veremeyen daha sonra Trabzonspor'dan ayrilinca Trabzonspor'un kötü olmasini isteyen,kötü oluncada bundan garip bir zevk alan adamlardir...Bunlara adam da denmez ya neyse...

Yattara olayina gelince... O mevzuda en az Yattara kadar Yönetim de suçludur...Hatirlarsaniz Sergen gs'deyken hesabini F.Terim ödemisti....Ama bizde nerde o profesyonellik...Yattara eglenirken iki sokak ötede yönetici de egleniyordur...Biz amatörlerin yönettigi dünyadakitek büyük takimiyiz...

Yorum

güzeldi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim