Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Metin Aktas?a Cevap!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oguz tarafından gönderildi

Metin Aktas'in söyledikleri benim için deger tasimiyor. Kisacasi Metin Aktas "en büyük Trabzonspor" dese ne degisir. Ama konu ile paralel olarak kafama takilan bir husus var;

Son yillardaTrabzonspor alt yapisindan yetisip, bugün Trabzonspor'da ilk 11de oynayan kaç futbolcu var. Fatih - Hüseyin ve Gökdeniz - Hasan Üçüncü jenarasyonunundan sonra, Trabzonspor'un kadrosunda rahatlikla oymayabilir diyecegimiz bir futbolcu göremiyorum. Kaldi ki son3 yillik süreçte paf takimdan A takima yükselip de bugün kadroda kendine yer bulan bir futbolcu düsünüyorum, ama bulamiyorum. En son Tayfun Cora diyebiliriz. Onun da bugünkü form durumu ve Trabzonspor'a kattiklari ortada. Hemen hemen her sene paf takimdan 4-5 oyuncu çikiyor A takima, ancak mevcut kadro içerisinde kendilerine yer bulamiyorlar. Sonra da gönder A.Sebat'a pissin diye.. Gerin gelen oldu mu diye bakiyorum, yine göremiyorum..

3 sene önce Dünya Sampiyonu olan bir lise takimiz var, ancak o lise takiminin hiç bir oyuncusu bugün A takimda oynamiyor. Önce Aygün ve Cemre ardindan Selim ve Ufuk.. Bir ara Alisen firtinasi eser gibi oldu. Onun da saman alevi oldugu çok geçmeden anlasildi..

Bu noktada ortaya çikan tablo ilginç. Söyle ki; 3 sene önce dünya sampiyonu olan bir lise takimi, 2 sene önce sampiyon olan paf takim, 1 sene önce dünya ikincisi olan lise takimi... Yani, Trabzon'da artik futbolcu yetismiyor demek mümkün degil.. Acaba diyorum, bizim bu genç çocuklarin yetenekleri kadar karakterleri mi gelismemis, yoksa bugünküA takimyarismaci kimligi nedeniyle bünyesinde genç ve tecrübesiz futbolcu barindirma lüksüne mi sahip degil.? Bunu irdelemekte fayda var..

Ufukhan isimli genç bir çocuk umut verdi bu sene.. Umarim akibeti diger arkadaslari gibi olmaz.

Bahsettigin gibi bu kadar basiralarla dolu bir alt yapi mevcut Trabzonspor 'da,tek eksik onlari takima motive edecek ve sahaya surmeye cesaret edecek bir hocamizin olmamasi. Tipki milli takimdayken genc oyunculari takima koymaya cesaret edemedigi gibi,Trabzonspor'da da bu yanlis zihniyeti devam ettiriyor.

Yorum

İlk olarak CAN-basten tarafından gönderildi

Budur...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Can-basten hiçbir Trabzonluyu durduk yere kötülemez...

Can-basten hiçbir Trabzonsporluyu durduk yere kötüler mi bilmiyorum, hatta Metin Aktas uçkuruna düskün müdür onu da bilmiyorum.

Ama sunlari biliyorum:

1- Metin aktas bizim maçta harika oynadi ve ben de gurur duydum. Geçen sene de Kayseri'yi ligde tutan adamlarin basinda geliyordu. Hatta yabanci kaleci transferlerine ragmen, hala da o takimin birinci kalecisi. Ben onunla gurur duyuyorum.

2- Metin çok akilli bir adam olsaydi, Sebat Rize maçindan sonra, ki devre arasinda Yilmaz Vural show vardi hatirlayin, "Sagolsun Rizeli arkadaslarda bizim üzerimize fazla gelmedi" demezdi.

3- Top toplayici miydi bilmiyorum ama, ümit milli takimin en umut vadeden kalecisiydi ve Trabzonspor'da Senol'dan sonra en iyi kaleci olacak deniyordu.

4- Türkiye'de futbolcular oldukça cahil ve bu cehaletleri profesyonelliklerine yansiyor. Ne zaman biraz profesyonel futbolcu görüyorsunuz, bakiyorsunuz o adam eline bir kaç kitap almis, okumus, görmüs oyuncular çikiyor. Metin Aktas'ta bu 2-3 jenerasyondur gelen cahil futbolcu furyasinin ürünlerinden biri sadece, dolayisiyla söylediklerinde art niyet aramak yerine, dinleyip geçmek gerekli.

5- Eger yerli futbolculardan beklentileriniz yüksek oldugu için sabriniz da onlara daha az ise, o zaman Metin Aktas yanlis düsünmüyor demektir; çünkü o su nedenle bu nedenle demedi. Sadece tespit yapti ve ben onu cahil de bulsam dedigi dogru. Eger bu kötü günlerden bahsedecek ve sende mi brütüs diyecekseniz buyrun asagidaki manseti atanlara da bu elestirileri getirin.

Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En iyi milliyetçi vatanina milletine en yararli isler yapandir derim hep... bu mantiktan hareketle en sevilen, sahip çikilan oyuncu da takimina en faydali olan olmalidir.. bu Trabzonlu'da olabilir Diyarbakir'li da, Yunan'da Rus'da... bu kadar basittir mevzuu kulüpler için... Takimda sirf yabanci oldugu için ve büyük paralara transfer edildi diye forma verilmis oyuncular oldugu gibisirf Trabzon'lu oldugu için hak etmeden forma giyenler olmamis mi simdiye kadar? hem Metin Aktas'a ne oluyor ki? Yeteneksizliginin müsebbibi Trabzonspor mudur? Iyi kaleciydi de niye hep küme düsmeye oynayan takimlarin kalesinde.. bence de bu açiklamalarin altinda kiskançlik var...

Su Gs maçi sonrasi anlatilan olaya ise pek sasirmadim... siyasette, futbolda v.b bu tür sektörlerde isler hiç bir vakit disardan göründügü gibi yürümez... siz aglarken kapali kapilar ardinda gülenler eglenenler her daim olmustur ve olacaktir... gerçek budur... fazla da söze gerek yok... Can'a katiliyorum...
        #7 King of Kings

Yorum

30. haftada Kayseri berabere kalarak Trabzonspor'u fenerin gerisine atsavekaybedileniki puanin da mimari muhtesem kurtarislar yapan Metin Aktas olsa yine gurur duyar misin sevgili SimalYildizi? Ben Trabzonspor'dan ayrilan futbolcularin takimimiza karsi ekstra hirsla oynamasindan gurur degil, kizginlik duyarim...

Metin Aktas'in tasidiginivarsaydigimiz kiskançlik ve intikam duygularini yasamasi için bilgili, kültürlü olmasi gerekmiyor.. Bunlar en dogal insani hissiyatlardir, cahil bir adam da bu tür seyler hissedebilir.. O da bu duygularin içine yuvarlanmis anlasilan...

Yerli futbolculardan beklenti daha yüksek olabilir, ancak gösterilen sabir daha az degildir...Nitekim Metin Aktas da en çok sans verilen futbolculardan birisi olmustur... Eger basarili olsaydi Fatih gibi bas taci edilirdi, Fatih'te bize, en azindan bana çekici gelen bir yön Trabzon çocugu olmasidir mesela...
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

metin nin açiklamalari yanlis veya dogru ama bundaki en büyük yanlislik metinin böyle bir dönemde bu açiklamalari yapmasi. Dogru yanlari var. yattara yi lee yi szymek i jefersonu alkis yagmuruna tutup ayagina dahi top geldiginde yuhlanan küfredilen gökdenize sahip çikilmamasini kastetmistir diye düsünüyorum.
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Bazen elestirilerde kantarin topuzunu kaçirdigimiz oluyor, dogrudur. Gökdeniz konusunda da taraftarda olusan bir önyargi var. Bunu da yikacak olacak Gökdeniz'in kendisidir.Ama Metin'in yaptigi talihsiz bir açiklamadir. Kendisini boy aynasinda görmesi ise, gafin en büyügü. Öncelikle kendisine bakacak, nerede olduguna bakacak ondan sonra Trabzonspor taraftarina söz söyleyecek.

Sergen abi bize manken ayarladi, onlari bekliyoruz derken, acaba hiç cani yandi mi. Hiç aklina geldi mi, onu yuhalayan taraftarin gs.den fark yedigi için boynunun büküldügü... Yazik, hem de çok yazik...

Yorum

İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi
                İlk olarak Oguz tarafından gönderildi

Metin Aktas'in söyledikleri benim için deger tasimiyor. Kisacasi Metin Aktas "en büyük Trabzonspor" dese ne degisir. Ama konu ile paralel olarak kafama takilan bir husus var;

Son yillardaTrabzonspor alt yapisindan yetisip, bugün Trabzonspor'da ilk 11de oynayan kaç futbolcu var. Fatih - Hüseyin ve Gökdeniz - Hasan Üçüncü jenarasyonunundan sonra, Trabzonspor'un kadrosunda rahatlikla oymayabilir diyecegimiz bir futbolcu göremiyorum. Kaldi ki son3 yillik süreçte paf takimdan A takima yükselip de bugün kadroda kendine yer bulan bir futbolcu düsünüyorum, ama bulamiyorum. En son Tayfun Cora diyebiliriz. Onun da bugünkü form durumu ve Trabzonspor'a kattiklari ortada. Hemen hemen her sene paf takimdan 4-5 oyuncu çikiyor A takima, ancak mevcut kadro içerisinde kendilerine yer bulamiyorlar. Sonra da gönder A.Sebat'a pissin diye.. Gerin gelen oldu mu diye bakiyorum, yine göremiyorum..

3 sene önce Dünya Sampiyonu olan bir lise takimiz var, ancak o lise takiminin hiç bir oyuncusu bugün A takimda oynamiyor. Önce Aygün ve Cemre ardindan Selim ve Ufuk.. Bir ara Alisen firtinasi eser gibi oldu. Onun da saman alevi oldugu çok geçmeden anlasildi..

Bu noktada ortaya çikan tablo ilginç. Söyle ki; 3 sene önce dünya sampiyonu olan bir lise takimi, 2 sene önce sampiyon olan paf takim, 1 sene önce dünya ikincisi olan lise takimi... Yani, Trabzon'da artik futbolcu yetismiyor demek mümkün degil.. Acaba diyorum, bizim bu genç çocuklarin yetenekleri kadar karakterleri mi gelismemis, yoksa bugünküA takimyarismaci kimligi nedeniyle bünyesinde genç ve tecrübesiz futbolcu barindirma lüksüne mi sahip degil.? Bunu irdelemekte fayda var..

Ufukhan isimli genç bir çocuk umut verdi bu sene.. Umarim akibeti diger arkadaslari gibi olmaz.

Bahsettigin gibi bu kadar basiralarla dolu bir alt yapi mevcut Trabzonspor 'da,tek eksik onlari takima motive edecek ve sahaya surmeye cesaret edecek bir hocamizin olmamasi. Tipki milli takimdayken genc oyunculari takima koymaya cesaret edemedigi gibi,Trabzonspor'da da bu yanlis zihniyeti devam ettiriyor.

Duman61 [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak CAN-basten tarafından gönderildi

30. haftada Kayseri berabere kalarak Trabzonspor'u fenerin gerisine atsavekaybedileniki puanin da mimari muhtesem kurtarislar yapan Metin Aktas olsa yine gurur duyar misin sevgili SimalYildizi? Ben Trabzonspor'dan ayrilan futbolcularin takimimiza karsi ekstra hirsla oynamasindan gurur degil, kizginlik duyarim...

Metin Aktas'in tasidiginivarsaydigimiz kiskançlik ve intikam duygularini yasamasi için bilgili, kültürlü olmasi gerekmiyor.. Bunlar en dogal insani hissiyatlardir, cahil bir adam da bu tür seyler hissedebilir.. O da bu duygularin içine yuvarlanmis anlasilan...

Yerli futbolculardan beklenti daha yüksek olabilir, ancak gösterilen sabir daha az degildir...Nitekim Metin Aktas da en çok sans verilen futbolculardan birisi olmustur... Eger basarili olsaydi Fatih gibi bas taci edilirdi, Fatih'te bize, en azindan bana çekici gelen bir yön Trabzon çocugu olmasidir mesela...

Ben her Trabzonlu oyuncunun gittiği takımda başarılı olmasından gurur duyuyorum. Hatta bizim maçlarda daha da istekli oynamasını istiyorum. Eğer sen Trabzonspor dışında futbol oynayan bir futbolcu olsan Trabzonspor'a karşı daha İYİ oynamaya çalışmaz mısın? Ancak mesela Ogün'de durum farklı. Ogün FB'ye transferi sonrasındaki ilk maçta gelip Trabzon'da her harekete her karara itiraz etmekten kırmızı kartı yemişti. İşte bunun adı çirkeflik, çekememezlik.

Dikkat ettiniz mi Gökdeniz'in maçın sonundaki şutunu çıkardıktan sonra Gökdeniz'in onun kurtarışını uzaktan tebrik ettiğini. Fatih'in bir pozisyon sonrası ona sarıldığını.

Bana lütfen Metin Aktaş'ı anlatmayın. Onu savunmaya niyetim de yok; ancak art niyetli olmadığını, kafasız olduğunudüşünüyorum. Kıskançlık beslemek için elbette okumuş, ya da zeki olmaya gerek yok; ancak profesyonel oyuncu değerini arttıracak açıklamalar yapar, kafasızı da böyle aval aval konuşur.
                  Trabzonsporlu olmak...

Yorum

Onun kafasizliginin faturasini, neden Trabzonspor taraftari ödesin. Aklini basina alacak o zaman, ondan sonra açiklama yapacak.

Tabi ki, Trabzon'lu oyuncunun gittigi takimda basarili olmasini isteriz. Gögsümüzü kabartir. Ama bu görecelili olmamali. Iyisin, azami olmali. Sadece, kendi sehrinin takiminda, onu yuhalayan taraftara nispet yapar gibi iyi olmayacaksin (Trabzon'lusun niye bu kadar iyi oynuyorsun manasinda söylemiyorum). Iyi isen, senin dogdugun, büyüdügün sehrin takimini hiçten sayan eziklere karsida iyi olacaksin ki, anlayacagiz senin ne kadar Trabzon'lu oldugunu. Ondan sonra gelsin, canimizi yesin.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Onun kafasizliginin faturasini, neden Trabzonspor taraftari ödesin. Aklini basina alacak o zaman, ondan sonra açiklama yapacak.

Tabi ki, Trabzon'lu oyuncunun gittigi takimda basarili olmasini isteriz. Gögsümüzü kabartir. Ama bu görecelili olmamali. Iyisin, azami olmali. Sadece, kendi sehrinin takiminda, onu yuhalayan taraftara nispet yapar gibi iyi olmayacaksin (Trabzon'lusun niye bu kadar iyi oynuyorsun manasinda söylemiyorum). Iyi isen, senin dogdugun, büyüdügün sehrin takimini hiçten sayan eziklere karsida iyi olacaksin ki, anlayacagiz senin ne kadar Trabzon'lu oldugunu. Ondan sonra gelsin, canimizi yesin.

Yahu adam kafasız ve cahil, lafının nereye gideceğini bilerek konuşmuyor diyorum. Eğer sizin dediğiniz manada birşeyler söyleyebilecek adam olsaydı, o zaman zaten Kayseri'den başka bir memlekette oynardı.

Kutoz mesajının ikinci bölümüne ise katılıyorum. Yani Trabzonspor'a karşı oynarken nasıl iyi oynuyorsa, FB, BJK ve GS'ye karşı da aynı, hatta mükemmelinioynamalı. Eğer o maçlarda yatacaksa, o zaman sadece onun Trabzonsporluluğundan değil, adamlığından da şüphe ederim. Hatta hiç şüphe etmem kesin bir görüşüm oluşur.
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

metin aktasin söylediklerine sadece söyle anlam veriyorum. Bende varim, kalece olarak, benide düsünebilirdiniz, Yabanci kaleci yerine benide alabilirdiniz. Bakin bugün kaleciligimi gördünüz. Repörtajimida yapdim, sizede mesajim budur.

Bu konuyu abartmayalim. Trabzonspora gelmek istemesi kötümüdür ?

Hayir, kesinlikle. Ben her Trabzonlu ile gurur duyuyuyorum bir trabzonlu olarak. Buna Metin Akdas da dahil, trabzonsporda yetismedikleri halde, Nihat, tugay, Bülent Korkmaz, Emre de dahil.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Bu açiklamasini duyduumda ilk aklima gelen bunu Gökdeniz için yaptiiydi. Herneyse, Metin AKTAS iki sene kadar önce eglence sirasinda arkadaslariyla,dansöz kiyafetleriyle poz vermesinden sonra orada ölmüstü.
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Ben onu bunu bilmem usak yukaridakileri söylemisse dogru söylemis. Adam bizdeyken hata yapti bizim evladimiz olmasina ragmen günah keçisi yaptik. Ayrica delikanliymis ki bizim maçta öle oynadi ne yani o sutlari alsamiydi bizim usagimiza yakisirmiydi???

Ayrica benim metinin istanbul takimlarina karsi daha iyi oynamak için elinden geleni yapacagina inancim sonsuz he ama sanssizlik yakasina yapisirsa bise diyemem...
                            [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Arkadasim Metin'i aradi. Oda "The Marmaradayiz, Macit'le ayni odada kaliyoruz. Sergen abi bize manken gönderecek onlari bekliyoruz." dedi. Düsünebiliyormusun, ist.da basimiz önde gezerken, bu ruhsuzlar uçkurlarinin derdinde.

Böylece Segenin P.....nk oldugutescillenmistir.Bir Kocaeli maçinda Yilmaz Vural: ''aradigimiz kaleciyi bulduk'' dediginde; acaba 1 sene sonra Trabzonda ki Kocaelispor maçinda Metin Aktas için ne düsünmüstür?O zamanda ''kova kalecimizi bulduk'' demismidir?

Metin Aktas'in bu açiklamalari zamansiz ve yersizdir.Metin,Trabzondan gideli kaç yil olmustur?Simdi nerden esti aklina böyle açiklamalar?Metin bilirkisimidir?Trabzon tribünleri ile ilgili açiklamalar yapiyor?Bui taraftar neyin ne oldugunu çok iyi biliyor.
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Arkadasim Metin'i aradi. Oda "The Marmaradayiz, Macit'le ayni odada kaliyoruz. Sergen abi bize manken gönderecek onlari bekliyoruz." dedi. Düsünebiliyormusun, ist.da basimiz önde gezerken, bu ruhsuzlar uçkurlarinin derdinde.

Böylece Segenin P.....nk oldugutescillenmistir.

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim