Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara?yi kovabilirim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yattara satilik

05 Agustos 2005 Cuma

Vatan haini degiliz
    Trabzon, Anorthosis?e elenisinin ardindan suçlama yarisina girdi. Faturanin büyügü ise Ibrahim Yattara?ya çikti. Baskan Atay Aktug, ilk maçta kirmizi kart görerek takiminin elenisinde büyük pay sahibi olan Gineli futbolcu için, ?Onu kovabiliriz, isteyen varsa hemen gelsin? açiklamasini yapti. Yattara?nin büyük bir sorumsuzluk gösterdigini ve bunun bir ilk olmadigini belirten Aktug, ?Benim ve yönetimimin düsüncesi böyle. Çogunluk bu kanaatte ve onu kovabiliriz. Bir kaç gün içinde bu kararimizi netlestirebiliriz? dedi. Bu arada Yattara?nin Fransa?nin Nantes takimiyla görüsmesinin de ortaya çiktigi bu durumun yönetimin Gineli?ye olan öfkesini arttirdigi vurgulandi.

Yazik yazik yazik

Arkadaslar birkaç gün önce haber Trabzonsporun Nantes a Yattara yi satmaya çalistigi ile ilgili idi, gazetelerde yer aldi..takip edenler hatirlar...hatta o haberlerden sonra taraftarlar olarak bu forumlarda Ist. basininin uydurmasi demistik...( kaldi ki MYilmaz a verdikleri ve Yattara ya verdikleri para ve onlarin bu takimlara verdikleri, Cem Yilmaz a malzeme olacak düzeyde)...ben ise böyle bir saçmaligi yönetimden -malesef- bekliyordum, o yüzden asagidaki imzami o günden beri kullaniyordum...

Maçtan sonraki - yine takip edenler farkindadirlar ki- bu yönetime destek veren taraftarlardan birisi idim...ancak artik görüyorum ki bu yönetim bu takima zarar vermeye baslamis...

Yorum

Tolga yi sattiniz, Yattara yi satacagiz diyosunuz....Takimi satiyo musunuz?

Yorum

Kendi beceriksizliklerini Yattaranin üzerine yikrak güya tek suçlu Yattara olacak yemezler. Yattara olmadigiz zaman neler yapabildigimizide gördük. sadece sag kanat var onuda satarsak bakalim nolucak. Basimiz büyük belada
        Yeni bir stad istiyoruz...
        Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

Trabzonspor göze hos futbol oynamiyor takimda top yapabilen teknik denilebilecek 2-3 tane adam var Yattara'yida gönderirsek sag kanattan topu ancak elimizle tasiriz hücuma eger bu saçmaligida yaparlarsa kullanicimi bloke ettirecek kadar kötü seyler yazabilirim

Yorum

Yattara elbette suçlu elbette cezalandirilmali ama satilmasi gibi bir düsünce o-l-a-m-a-z ama iyibir cezaya ihtiyaci var

Yorum

kimse kendi kabahatini yattaraya yüklemesin aklinizi basiniza alin bu takimdan gidecek birisi varsa oda beceriksiz yönetimdir adamlarin kafasini iyilestirme ile karstiracaksiniz sonrada suclu ilan edeceksiniz yok böyle bisey bakin hüseyinin performansida iyilestirme tartismasindan sonra nasil düsdü
              \"Biz Bu Takimi Sevinmek Için Sevmedik\"

Yorum

Rakipler 10 kisi kalinca cosuyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Crazy_OfLu61_ Yazdi:

Hee yattara kovulursa yaninda mehmet,gökdeniz,erdinç,hüseyininde ipinin çekilmesi lazim iste ben o zaman yönetime yönetim derim radikal karar alindimi öyle alinir. Bunlari yaptiktan sonrada boslugunu 2 kat seklinde doldurmalari lazim oda bir gerçek..

Bu listeye Tayfun,Lee ve Volkanin isimlerinide eklesek iyi olur.Nede olsa Baskan Takimi satiliga çikarmis.(Dikkat etsede taraftar onu satmasin)

yattara ise bu listenin en sonunda yer almali.
                  elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                  TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                  legends never die ...

Yorum

Yattara satilmaaaaaaaz adamin formda oldugu zaman naaptiginigecen sene sampiyonlar ligi macinda gormedi heralde sayin aktug sorarim sana diyelim yattarayi sattin yerini kiminle kapaticaksin soruyrum sana...
                    Bordo mavi rengin vazgecilmez yeminim , sana canim feda trabzonum benim..

Yorum

artik trabzonspor gelecegeni baksin oyle oyuncu kovmak yok oyle hele yattara
                      <font color=BLUE>SAMPIYON</font>

<font color=RED>TRABZON !!!</font>

Yorum

Yattara da sasirdi tabi.Ilk geldiginde Samet Hoca onu yedekte bekletip forma vermedi,keyfi olursa verdi.Ziya Dogan da ayni seyi yapti hatta maç tehlilkeye girince kurtarici olarak sahaya sürüldü.O kadar iyiyim tek basima maç çevireceksem niye yedeigim diye düsünmüstür kesinlikle.

Taraftarin sevgisi ona dogru kayinca Gökdeniz'den saha içinde yeterince destek görmedi,hatta zaman zaman bazi maçlarda Gökdeniz hiçde hakki olmadigi halde hasladi Yattarayi,Fatih yapsa sözüm olmaz kaptandir kendisi ve bu takimin her seyidir.

Senol Günes olaya daha profosyonel yaklasip hakettigi formayi verdi ona.Bence en dogru hareket oldu.Bu seferde yönetim ayari tutturamadi.Ne bileyim en azindan insan sezon istatistiklerine bakarak kimin takima ne kadar katkisi olmus diye bir degerlendirme yapip ona göre ücretlerde ayarlama yapar.

Tamam adam çok para alirsa daha iyi oynayacak diye bir sart yok ama bugüne kadar yaptigi hizmetlerin karsiligi olarak en azindan normal bir seviyeye çekilir ücreti.

Yönetimimiz Emrah ile Yattara arasinda bile denge saglayamiyorsa bu iste bir sakatlik vardir.
                        Amatör ruh,profosyonel düşünce
                        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Aldigimiz kombineleri yaktik.Yattarayi satsinlar artik hiç maçlara gitmeyelim.Bunu istiyorlar herhalde.Böyle dangalakça bir yönetim sergilenmez.
                          kamil28

Yorum

balon haber, ba$ka hicbir$ey degil...

yine kandik ezik basina...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

BIZ KENDI DEGERLERIMIZE SALDIRMAYI MARIFET SAYARSAK,IST.MEDYASIDA ONU SATAR,ÖTEKINE SÖVER BIZ DE AVAL AVAL BAKARIZ.SIRA FATIH'E GELMISTIR.YARINDA ONUN BILMEM HANGI AVRUPA TAKIMINA SATILDIGINI YAZAR SATILMIS BASIN.ONLARIN ARAYIPTA BULAMADIGINI ELIMIZLE AGZIMIZLA ONLARA VERIYORUZ.EY YATTARA SATILSIN HATTA ONUNLA BIRLIKTE BASKLARIDA SATILSIN DIYENLER BU ADAMALAR SATILINCASAMPIYON MU OLACAGIZ? KENDINIZE GELIN LÜTFEN !
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

crazy oflumusun nesin kidemli olmussun ama...futbol kidemin sifirin altinda.....yattara bu takimin hücum gücünün %90 idir fatihle birlikte......bmn ye havadan mesaj atmakla bisi olmaz.....yatatara yi satmak bu takimi satmaktir...trabzonlu damarin tuttu galiba bizim olsun ama ahemesrimiz olsun hesabi....geçen sezonun maç basi ortalama istatistiklerine göre yatatara asist karalidir....9 - 10 tanede golü vardir.....fatih in tekbasina aldigin ggibi görünen çogu maçinda asistleri yapan yattara dir...ayaginda top tutma özürlü olan muhtemelen senin de dünya stari dedigin gkdeniz kazmasinin yerinde baska bi forvet olsaydi...geçen sezon heralde 25-30 asist yapmis olacakti....sen önce senin çok beendigin kazmalar varya nedense hepside trabzonlu...hüsein...mehmet tayfun...hasan....önce onlari bi kovda onden sonra konusssss......arkadaslar bence su kidem meselesinide bi halledin...çok mesaj yazan deil..adam gibi dogru düsgüm mesaj yazan üyeler kidemli olsun.......saygilar...baskan defol...sari bozoglu...1,5 trilyona burun kiviran hüsein kazmasi....1 trilyonu az bulan mehmet kazmasi....en fazla para alan ama bu takimin geçen sene smpiyonluuna

bu sene smpiyonlar ligine... takim içi dengeler in korunmasinda ki ana faktör olan gkdeniz kazmasi sen de defol.....yatara yi satatan takimi satar ...takimimizi satmayalim....200 milyar alan bu adami öpüp alniniza kotun...saygilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X