Yattara satilik
05 Agustos 2005 Cuma
Vatan haini degiliz
Trabzon, Anorthosis?e elenisinin ardindan suçlama yarisina girdi. Faturanin büyügü ise Ibrahim Yattara?ya çikti. Baskan Atay Aktug, ilk maçta kirmizi kart görerek takiminin elenisinde büyük pay sahibi olan Gineli futbolcu için, ?Onu kovabiliriz, isteyen varsa hemen gelsin? açiklamasini yapti. Yattara?nin büyük bir sorumsuzluk gösterdigini ve bunun bir ilk olmadigini belirten Aktug, ?Benim ve yönetimimin düsüncesi böyle. Çogunluk bu kanaatte ve onu kovabiliriz. Bir kaç gün içinde bu kararimizi netlestirebiliriz? dedi. Bu arada Yattara?nin Fransa?nin Nantes takimiyla görüsmesinin de ortaya çiktigi bu durumun yönetimin Gineli?ye olan öfkesini arttirdigi vurgulandi.
Trabzon, Anorthosis?e elenisinin ardindan suçlama yarisina girdi. Faturanin büyügü ise Ibrahim Yattara?ya çikti. Baskan Atay Aktug, ilk maçta kirmizi kart görerek takiminin elenisinde büyük pay sahibi olan Gineli futbolcu için, ?Onu kovabiliriz, isteyen varsa hemen gelsin? açiklamasini yapti. Yattara?nin büyük bir sorumsuzluk gösterdigini ve bunun bir ilk olmadigini belirten Aktug, ?Benim ve yönetimimin düsüncesi böyle. Çogunluk bu kanaatte ve onu kovabiliriz. Bir kaç gün içinde bu kararimizi netlestirebiliriz? dedi. Bu arada Yattara?nin Fransa?nin Nantes takimiyla görüsmesinin de ortaya çiktigi bu durumun yönetimin Gineli?ye olan öfkesini arttirdigi vurgulandi.
Yazik yazik yazik
Arkadaslar birkaç gün önce haber Trabzonsporun Nantes a Yattara yi satmaya çalistigi ile ilgili idi, gazetelerde yer aldi..takip edenler hatirlar...hatta o haberlerden sonra taraftarlar olarak bu forumlarda Ist. basininin uydurmasi demistik...( kaldi ki MYilmaz a verdikleri ve Yattara ya verdikleri para ve onlarin bu takimlara verdikleri, Cem Yilmaz a malzeme olacak düzeyde)...ben ise böyle bir saçmaligi yönetimden -malesef- bekliyordum, o yüzden asagidaki imzami o günden beri kullaniyordum...
Maçtan sonraki - yine takip edenler farkindadirlar ki- bu yönetime destek veren taraftarlardan birisi idim...ancak artik görüyorum ki bu yönetim bu takima zarar vermeye baslamis...
Yorum