Kovsun endogrusunu yapar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara?yi kovabilirim!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Manomat yazdi
Yattara'dan ne köy olur ne de kasaba fikrine katilmiyorum. Yattara Fatih'den sonra takimin en iyi oyuncusudur. Kirmizi kart gördü diye adami idam etmenin anlami yok. Ilk gördügü sari haksiz yere gösterilmis. Simdi biraz beyin jimlastigi yapalim...
Ilk macta neden Yattara kart gördü? Rum takimi cok kisa bir süre icinde TS nin en tehlikeli oyuncusunun yattara oldugunu farketti ve üzerine oynamaya basladilar, öyleki karsisindaki adami degistirdiler. Peki yattara yakin markaja alinirken diger oyuncularimiz ne yapti? Onlari neden kimse tutmadi? Tutmadi cunku onlar kendi kendilerini tuttuklari icin onlari markaja almaya bile gerek görmediler...
Peki bunlari da gecelim..mac 1-1 olmus, bu bizim icin bir avantaj oldugu halte Senol Gunes neden defanstan oyuncu disari aldi. Bu hata bize 2 gol yememize neden oldu..O zaman yattara'yi kovanlara sormak lazim, yattara'yi kovarken Senol'a da madalya mi takacaksiniz??
Gelelim 2. maca.. Sözde tek kale oynadigimiz macta kac tane yuzde yuzluk golumuz var? yattara'yi kovmak isteyenler 81. dakikada topu kale yerine disari yollayan Gökdeniz'e madalya mi takacak?
Yattara'ni satilmasi takima en buyuk ihanettir. Bakin bu baskandan onceki baskanimiz da buna benzer bir hareket yapti. Marco yu once secim malzemesi olarak kullandi, kongreye kadar adama imza attirabilirlerdi yapmadilar. Sonucta 50 bin dolar yuzunden FB ye bedava gitti ve gittigi takimi da sampiyon yapti. Marco yu yollayan baskan arkasindan takimi belcikalilarla doldurdu. Basarili olamayacagini anlayinca da istifa edip gitti. Giderken ne yapti ? Takimi sovmenlere birakti. Sovmenler reklam icin Samet'in biletini kesti. Arkasindan da seyirciye yaranabilmek icin Turgay getirilmis ama basarili olamadi. Devaminda da simdiki baskanimiz geldi...
Bu baskanin hatalarina kisaca bir bakalim..KanalD de yapilan spor programlarini takip edenler bilir. Orda Engin Verel adinda konusmasini bilmeyen bir FB li vardi. Sürekli Gökdeniz'in FB ye transfer olacagini söyleyip dururdu. Yüzdelik olarak da yüzde 99 gibi bir rakam verirdi. Bir programda bizim baskana olayi sordular bizim baskan da " Böyle bir teklif bana gelmedi, bana gelmedigi gibi yonetimde olan arkadaslarimiza da gelmedi, gelse bilirdim" dedi. Bu laflari canli yayinda söylemis. Bu aciklamadan sonra FB yönetimi Gökdeniz icin pazarlik yaptiklari yöneticimizin adini desifre ettiler. Herkes gibi ben de bu yöneticinin kulupten uzaklastirilmasini beklerden bizim baskan sanki tv deki aciklamalari kendisi yapmamis gibi bu yöneticiyle basinin karsisina gecerek " Bu transfer teklifinden haberim vardi. Bu öyle yazili bir teklif degilde öylesine konusulmus bir teklifti" gibi sacma sapan bir aciklamada bulundu.. Bir kulubun baskani bu kadar tutarsiz olamaz. Gökdeniz'i pazarlamaya calisan yöneticiyi kapinin önüne koymasi gerekirdi ama yapmadi neden????
Simdi kalkmis Eller Tolga'dan daha iyidir diyor. iyi de bu adam kac oynadi da bunu anladin. Tolga'ya 3 milyon 750 verenler senin kadar futboldan anlamiyorlar mi? Onlar gidip bu adami alamazlar miydi? Madem cok iyi o zaman Senol'a sorsana, neden ilk macta oyundan bu adami cikardi????
Bes metre önünü göremeyen yöneticilerden yönetici olmaz. Bu takimi zarara ugrattiniz gitmenizi istiyorum ama alternatifiniz de ne yazik ki yokkkkk.....
baskan butun suc bende diyemiyor neden?? Diyemiyor cunku gecen yil Ziya Dogan da bazi oyunculari almak istedi fakat baskan izin vermedi, sonucunda da hem lig hem de sampiyonlar ligi gitti. Bu yil da aynisi yapildi. Alti ayda futbolcu transfer edemeyen yonetime ben yonetim demem.. Bu sefer de pardon diyecek yüzü kalmadi ama gunah kecisini hemen buldu YATTARA..
Yattara problemli bir futbolcu olabilir. Ziya Dogan bu adamdan yaralanmasini biliyordu, Senol Gunes neden bilmiyor? Sorunlari varsa halledi. Psikolojik sorunlari varsa onlari da halledeceksiniz, bunlar yonetimin görevi. Mac kurtarirken 250 bin dolarlik adamimiz neler yapiyor diye ovunuyorsunuz. O zaman sormazlar mi size? 1milyon dolardan asagi imza atmayan, saha da canli cenaze gibi gezinen oyuncularinizdan neden hesap sormuyorsunuz.Onlari da kovsaniza...
Herkes suclu da bir tek senmi sucsuzsun baskan!!!!!!!!!!!
Gitmeden önce bu takima olan 20 milyon dolarlik borcunu öde....
Yukari dön
Yorum
-
Al sana engin bilgi o zaman
Bu adamin bana adam gibi adam seklinde oynadigi bir maç göster yakin zaman içinde???
Bu adamin neden 2 dakikada 2 sari karttan kirmizi kartla oyundan atildigini açikla bana???
Bu adamin iki bilek hareketinden baska ne yaptiginigöster bana???
Turu kaybetmemizdeki en büyük sorumlular arasinda kimin oldugunu söyle bana???
Takimdaki en dalgaci adamin kim oldugunu söyle bana???
Veee o takimda o formayi kimin hakettigini söyle bana???????????????????????
[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
Yorum
-
Sevgili baskan saklaban medyanin saklabanliklari basladi yine olan oldu gecen gecti tur kaybettik ölmedik hatalari ve sorumlulugu sayin günes kabullendi sizden istenilen bir an önce toparlanip önünüze bakmaniz dir innmiyoruk böyle bir mazerete siginacaginiza yattarayi suclu göstereceginize bu yine istanbul medyasinin dikkatleri baska yöne cekmemizi kendi icimizde talasmamizi istiyor .Bu sabah haberlerinde tv de izliyorum trabzonda vahim olaylar seyirci kudurmu saldirilar olmus bazilarinin hayati tehdiler aldigi gibi moral bozucui kiskirtici isler icerisinde olduklarini gördüm .Ama 3 gün öncesindeki fenerbahce macindan bi haber o yayin kurulusu ne ses ne seda karistiricilik trabzon üzerine lütfen sizi isinizi yapmaya bu serefsizlerle ugrasmaya cagiriyorum takimi ve futbolculari birakin rakiplerinizin oyunlarini bozmaya calisin .Saygilarimlamapsinof
Yorum
-
Hee yattara kovulursa yaninda mehmet,gökdeniz,erdinç,hüseyininde ipinin çekilmesi lazim iste ben o zaman yönetime yönetim derim radikal karar alindimi öyle alinir. Bunlari yaptiktan sonrada boslugunu 2 kat seklinde doldurmalari lazim oda bir gerçek..[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
Yorum
-
Baskanin böyle bir ifadesi oldugunu bilmeden sallama yorumlar yapmayalim lütfen...
Degerli BMN ahalisi... Ben ilk maçtan sonra "bence eleyemeyecegiz" dedigimde birçok kisi "hemen koyvermissin" demisti. Dogruydu da. Ama ümitsizlikti o, Trabzonspor sevgimden eksilen birsey yoktu. Bu forumun hali ne böyle? Herkes ayni seyi söylüyor, Trabzonspor'u sevdigimiz için elestiriyoruz ! Arkadaslar, abilerim, kardeslerim... Tesbihte hata olmaz (Gerçi bu lafin gerçek anlami 'tesbih hata kaldirmaz, tesbihte hata yapilmamalidir'dir ama olsun, siz anlam kaybina ugramis haliyle, 'tesbihte hata aranmaz' olarak algilayin bu seferlik). Sevdigimiz biri salata yapiyorken bir parmagini kesse "ulan salak, beceripte parmaginla domatesi ayiramadin mi" mi diyecegiz ? Zaman destek zamani. Zaten içinde bulundugumuz sartlardaaksini yapmak için, o istifa bu istifa su defolsun bu bu kadar parayi ne yapacak demek için, muhalif olmak için çok fazla özellige sahip olmaya gerek yok. Herkesi asalim gitsinler ! Yönetim istifa etsin... Zaten sirada bekleyen 15 yönetim kurulu var, her birinin cebinde de 15 mio USD...
Trabzon bir alem... "Yönetim istifa etmeli" diyemiyor adam. Diyemez, yok ki o kadar Türkçesi. "Yönedim isdifa edmeli" der. Ama basin mensubudur sorsan... Yahu konusmaktan haberin yok, gazetecilik yapip para kazaniyorsun, ve bunun tek nedeni Trabzonspor... Insan yemek yedigi kaba iser mi ? Yerel kanallarin bir çogu... Haber bültenlerinde kullandiklari cümlelerin bir çogunun öznesiyle yükleminin hayatta birbirlerini görmüslügü yoktur. Ama onlar da asarlar, keserler... Koca sehirde Trabzonspor programlari hariç kaç kisi kaç program ismi biliyor diye bir sormak dahi gelmez akillarina... Onlar "basin" mensubudur... Peh !!!
Yapilan hata yok mu? Var elbette. Ben de konusmak istesem sabaha kadar konusurum, kimse de susturamaz kolay kolay. Ama bu kolay olan sey. Akbabalar aç kalmaz hiç, çünkü yiyecekleri seyler cansizdir. Bizim akbabalardan bir farkimiz olsun... "Dünyanin her yerinde basarisizliktan sonra istifa edilir" diye yazan birçok kisi var. Dünyanin her yerine gitmedim, ama birçok yerinde uzun sayilabilecek zamanlar geçirdim. Benim bulundugum hiç bir yerde yoktu böyle kuru kuru bir istifa mantigi. Birinde "hata yapmamanin tek yolu hiç bir sey yapmamaktir" yaziyordu bir spor salonunun girisinde. Bu yönetimin yaptigi hiç mi iyi sey yok. Marifet iltifata tabidir... Elestirmek ayri sey. Ama bir kisi çikip sezon basinda yönetimin istifa etmesinin ne gibi bir olumlu etkisi olacagini açiklasin, baskan adayini, yönetim kurulu listesini açiklasin...
Maçta koca bayragin sapini yemisim ben, ilk yarinin sonunda baktim bayrak elimde sapi yok... Ben de üzüldüm, uyuyamadim, kahroldum ama Trabzonsporlulugum su an tüm gücümle takimin yaninda olmayi gerektiriyor. Ve inanin ben de "yönetim istifa, Senol defol, Celalettin kimdir de Trabzonspor'da oynayacak" demek isterdim, çünkü çooook daha kolay, çooook daha az enerji gerektiren bir sey. Ama öyle degil iste ! Siz Gordon ve Brigel zamaninda kirmizi-lacivert formamizla küme mücadelesi verdigimizde, baskan adaylarindan biri "bana ne, ben kendim basvurmadim ki, adimi yazmislar" dediginde neler yaptiginizi ya unuttunuz, ya da o dönem basketbolla ilgileniyordunuz...
Oooofff of... Hani günes olun da önümüzü görelim demiyorum, kizginsiniz, kendinizce haklisiniz da...Ama bari gölge etmeyin. Bazen olmuyor iste ! Ben Kayseri maçindayim, hem takimi hem yönetimi desteklemek için. Burada bir dönem "u ll never walk alone" muhabbeti yapan herkesi de beklerim...
Biz Trabzonspor'uz ve sandigimizdan çok daha güçlüyüz.
Bu dönemde etrafa dikkatli bakmakta fayda var...
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi
Crazy_OfLu61_ kardesim bu konuda beni anlayan bir tek sen varsin herhalde
çok geç kalinmis bir karar....
Gerçekleri kabul etmek zordur, ondandir kardes...[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
Yorum
-
Guests
cevaplara geçelim Crazy_OfLu61_
1- adam gibi oynamaktan kastin nedir? yattara gibi adam 90 dakka yatar 91. dakkada yaptigi ortayla sana maçi kazandirir. her maçta takimi hucuma kaldirir.
2- iki dakikada iki sari kart. birincide gördügümüz gibi hiçbir hareket yapmadi sariyi gördü. ikincide düdügü duymamistir. bundan dogalda bir hareket olamaz.
3- o bilek hareketleriyle süratiyle takimi hucuma kaldiriyor. takimda düzgün orta yapan tek isim. duran toplari kullanabilen tek isim.
4- turu kaybeden yattara degil. 2 trilyon alan kazma gökdeniz. ve 1 trilyon alan her sezon öncesi yedek kalirsam giderim diyen kazma mehmet. 2 trilyon isteyen ama iki maçtada tekolumlu hareketi olamayn hüseyindir.o paralari aliyorsaniz o golleri aticaksiniz. atamiyorsaniz dogru amatör kümeye esenlerspora.
engin bilgilerinizi daha faydali isler için kullanirsaniz çok daha yararli olur.Edited by: ÖzGüReisEsenLer
Yorum
-
İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildiHee yattara kovulursa yaninda mehmet,gökdeniz,erdinç,hüseyininde ipinin çekilmesi lazim iste ben o zaman yönetime yönetim derim radikal karar alindimi öyle alinir. Bunlari yaptiktan sonrada boslugunu 2 kat seklinde doldurmalari lazim oda bir gerçek..
Sezon basladi beyefendi, bunlar bu dediklerinizi iki senede yapamazlar..Ama Yattara yi sizin de desteginizle gönderebilirler...O zaman onun yerine siz mi oynarsiniz, Bi-rezil-ya kafilesinden biri mi, yoksa Istanbul medyasindan zil taktiracaginiz biri mi onu birlikte görürüz...
Yorum
-
ben hatırlıyorum benimde içimde yumrulanan en kötü ihtimaldi ve dediğin gibi oldu malesef korktuklarımız başımıza geliyor.....bizim takım için böyle ölümüne kapanan takımlarla oynamak kabus oluyor çünkü bizim takım futbolu seviyor...İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildiPerhaps bende maç 1-0 olur ama biz savunmayi yaramayiz yararsakta farka gideriz demistim arayip bulamadim ama dedigimde oldu!!!rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Cevat KOL

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Anorthosis
maçindan sonra hemen eve gittim. Elenmenin verdigi üzüntü ile nasil
araba sürdügümü bile hatirlamiyorum. Bir anda kendimi kapinin önünde
buldum. Es dosta cevap vermemek için cep telefonumu bile kapattim.
Kapiyi küçük oglum Yunus Emre açti. Sirtinda Bordo-Mavili forma vardi.
Ne o ne de ben birbirimizin yüzüne bakamadik. Üstelik ben medya
mensubuyum, tarafsiz olmaliyim ya. Ya fanatik Trabzonspor taraftari
olan babalar nasil bakacakti çocuklarinin yüzüne? Ben bakamadim
çocugumun yüzüne; sayin Aktug ve komutani Senol Günes umarim siz
bakmissinizdir. Sanmiyorum... Çünkü sizin çocuklariniz yaninizda bile
yok. Haberi çiksin diye gazetelere transferi cep telefonu ile mail atan
Bozoglu hiç bakamaz çünkü o duyguyu daha tatmadi bile!
Böyle
bir yönetimin yapacagi tek sey var... Taraftar maçin sonunda koro
halinde söyledi... O slogana kulak vermek yeterli olacak...
Yönetim Istifa...
05.08.2005
Gurbette yasayan taraftarin bitmeyen çilesidir yenilgi sonrasi
yasananlar. Belli bir evreyi asmis olanlar ya kulaklarini tikiyor
söylenenlere ya da iki agir söz ile -karsisindakini rencide
ederek- cevap vermek zorunda kaliyor. Peki bu evreyi tamamlamamis,
arkadas grubu içerisinde tek TRABZONSPOR sempatizani olan çocuklarimiz
nasil kaldirir bu yükü o küçük omuzlarinda ? Neler yasarlar küçük
bedenlerinde, hayal dünyalarinda... Bes yasinda bir çocuga yenilginin
tarifini yapmayi, arkadaslarinin
onunla alay ettiklerinde nasil karsilik vermesi gerektigini anlatmanin
zorlugunu yasamayan bilemez...
Geçen yil havaalani organizasyonlarindan birisine
götürdügün oglum "baba yattaranin yüzü, kara degil kahverengi imis"
demisti. Bes yasinda bir çocuk yattara sempatizani ise, bu yattara'nin
oyuna katkisi kadar sempatik hareketleri ile TRABZONSPOR
sevgisine ne denli katkida bulundugunun göstergesidir. Durum böyle iken
kimse Yattara'yi satmak gibi basit bir düsünceye sahip olamaz...
Taraftari uyuttugunu düsünen, kendi suçlarini baskalarinin
üzerine yikmayi düsünen bu yönetime "YÖNETIM ISTIFA" cümlesi
yerine, "O MEVKIDE OLMAK SIZLERE VICDANEN BIR RAHATSIZLIK VERMIYOR ISE;
LÜTFEN GÖREVINIZE DEVAM EDIN" diyorum...
Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum