Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim Istifa

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yok yok aglama beni sakin suçlama seninle olan bu askta artik ben yokum...yöneticilere
    seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

"yönetim istifa" diye çagrimiz, öyle anlik, bir iki maçlik maglubiyetler sonucu hezeyanla yapilan çagrilar degil...öyle bir maçlik maglubiyetler sonucu bir iki ses çikardi istifa diye ciddiye bile alinmazdi..ki birçok dönüm maçinin kaybedilmesine ragmen....

su anki çagrimiz, geçen yildan beri devam eden yönetim uygulamalarinin, yönetimin bayragi daha fazla yukari tasimayacaginin, miyadini doldurdugunun göstermesi nedeniyledir...

profesyonellesme bir asamaya kadar getirilmistir ama orada kalmistir.özellikle transfer konusundaki yetersizlikler sirf parasal nedenlerle açiklanamayacak kadar had safhaya ulasmistir...

ve istifa sesleri giderek de artacaktir....kimse sonra ne olacak demesin..özkan sümer giderken bu sayfaya atay aktug ismi yazilip da onay alinip mi gitti...

transfer yetersiz degil geç yapilmistir. bakin görün takim esecek firtina gibi ama nerde esecek? alinan oyuncular iyi.
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

BU YÖNETIM YA ISTIFA EDECEK.YADA BUNDAN SONRA TARAFTARI KANDIRMAYACAK !
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
        Yükleniyor...
        X