tüm türkiyeye rezil olmusuz, milliyeti önemli degil, adi sani duyulmamis bir takima elenmisiz,üstelik geçen yil ayni seyler yasandigi halde hiç ders alinmamis, hala kalkmis birileri bu yönetimi savunuyor veya istifa etmemeleri gerektigini söyleyebiliyor...yani onlara göre bu yönetim çok mu basarili? ya da alternatifi yok mu diye "kerhen" destek veriliyor...merak etmeyin koca camia bi atay aktuga bagli degil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetim Istifa
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak deco tarafından gönderildi
Birseyleri açiklamaya gerek varmi yönetim hakkinda,suçu bir iki kiside bulup istifaya davet etmenin anlami yok.Suç büyükttür yine hüsran yasattilar bize yeter artik.Rant yapmaya geldiklerini isim gösteriyorlar kendilerini satiyorlar bizlere.Biz TRABZONSPORUMUZ için canimizi vermeye haziriz adamalr Ts nin parasi ile futbolcu alamiyor.7 Ay brezilya sahillerinde-polonya kiyilarinda kizlarla tatil yapmaya benzemez.Uyuttular bizi uyuttular,yeter artik ISTIFA.Tvlerde tarftarlari kandirmanin anlami yok agizlarindan çikan hersey söz yalsandir.Icraatlari yok.Tolga yi tutamadilar ellerinde YETER ARTIK ISTIFA YÖNETIM ISTIFA.....
Gerisinide siz düsünün...
1 jefferson-1 Eller=Bir bayan bile etmez...
eller le jeffersona laf yok haddini bil ama digerlerine katiliyorum. Bu maçta eller olmasaydi gol bile görebilirik kalemizde
Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
Yorum
-
İlk olarak laz_kopat_61 tarafından gönderildi
İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildiBravo sizlere....2 maç sonra "büyük baskan" laflarini duyarim...Bu mu taraftarlik...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
asil sizlere bravo...bu rezilligi kabullenme, hesap soramama, sorumlu aramama, sorgulamama, vahim hatalari görmeme veya görüp susmak bu mu taraftarlik, aksam tarih yazildi tarih hem de kara bir tarih...yönetim elinden geleni yapar da kaza olur tamamne yapalim dersin...allah askina geçen sene yasananlardan sonra, papila facialarindan sonra bu takimi transfersiz ön elemeye sokmayi, yattaragibi bi topçunun iç transfer meselesi lig baslamadan halletmemeyikendinize nasil yedirirsiniz..
kim kime büyük baskan diyecek....güldürmeyin beni...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Yillar sonra bintürlü zahmetle sampiyon olabilecek iskelet bir kadro olusturuluyor. Senol Günes geldigi an dar bir kaadro var diyor bunu geniletmeliyiz. Ama o geldiginden beri Ggidenlerle gelenler birbirini nötürlüyor yönetim fazladan 5 kurus harcamiyor ve transfer yapmiyor. Ucuz olsun diye çirpiniyor ve ucuz etin de yahnisi pek olacagindan olan bize taraftara oluyor. Hadi bunlari yapmiyorsunuz ey yönetim bari saglam durun camiayi birlik bütünlük içinde tutun ama nafile bu noktada yine Trabzonspor yönetim anlayisinin müzminlesmis sorunu çikiyor ortaya, sovenist yaklasimlarla yöneticiler ters düsüyor ve kendilerini ön plana çikarmak adina takimi harciyorlar.ffice
ffice" />
Hedef 100 bin üye, forma alin lisansli ürün alin, maçlara gelin diye bas bas bagiriyorlar ne için? ne için alalim yapalim, klube kazandirdigimiz paralar transfer olarak geri dönüyor mu ya da alt yapidan senelerdir kaç futbolcuçikiyor yillardir. Bu takimin baskani degilmiydi geçen sene Kiev'e elenmek 10 milyon dolara mal oldu diyen iste bu takimdi sezon hazirliklari boyunca tek forvetle çalisan ve amatör küme takimina karsi bile yedekte forveti olmadan çikan. Herkes bilmeliki artik futbolun gerçekleri var borca girmeden para harcamadanbasari gelmiyor bu yalniz Türkiye de degil diger ülkelerde de yasanmaya hissedilmeye baslandi; Italya liginde Milan ve Juventus arayi hersene açiyor Juve'nin arkasinda kimlerin oldugu belli ve berlusconi'nin Milan'i. Ingiltere'de Chelsea gerçegi, Ispanya da Barca Real, Fransa da Lyon (geçen sene wiltord!a dünya para verdiler, simdi Carew)v.s. Neyse sonuç olarak kimse kimseyi kandirmasin Trabzonspor yönetimine talip olanlar futbolungünümüz realitesini kavramali ve finansal destek saglamali. Ne zaman ki Trabzonspor tribünleri ayaga kaldiracak transferler yapar bu takim ezer geçer denen bir kadro kurar o zaman 100 bin üye olur, formalar satilir, statlar dolar Trabzonspor iindeki potansiyelle bunu kanitlamistir, bir kivilcim bu atesin yanmasina yeter amamalesef bu kivilcimi çakmasi gereken yönetimler simdiye dek bunu basaramamistir.
Fakat sunu söylemek istiyorum Trabzonspor'un en büyük eksikligi istikrar bu hem futbolcu kadrosu hem de yönetim için geçerli yönetim kendi içinde revizyona giderek devam etmeli bence ve mademki Senol Günes genel koordinatör transfer v.s. tam manasiyla onun tekeline birakilmali. Çünkü yönetimin degismesiyle yeni gelenler yine süre isteyecek ayni teraneler okunmaya devam edecek.
Yorum
-
Evet arkadaslar balik bastan kokar misali; suç yönetimin, suç yönetimin transfer politikalarinin, suç yönetimin takimin basina getirdigi Senol Hocanin kendi transfer komitesini (oyuncu izleme) kuramamasi, takimi hazir hale getirememesi ( 70.dakikadan sonra futbolcular dilleri disarda geziyor).SImdi soruyorum, baligin basi yönetim istifa etti, kim gelecek, istifa istifa diye yaygara koparanlar, alternatifleri de ortaya koysunlar.Biz öyle bir camiaya sahibiz ki bu camianin büyükleri ellerini tasin altina koymaktan, sorumluluk almaktan tirsan "benim dünya kadar isim var ben mi yönetici-baskan olacam "diyen dolayisiyla kendi içlerinden çikan camiaya hayri olmayan kisiler.Hadi Senol Hocayi da gönderdik...kim gelecek hadi onu birakin Senol hocadan ölene kadar daha Trabzonspora fayda gelir mi? Uzun lafin özü biraz
AKL-I SELIM
lütfen
Not : bu yazi mevcut yönetimi savunan bir yazi degildir.Alternatifi (makul) çikarsa en büyük destekçisi de benim.
Yorum
-
taraftarlik bu degildir atay aktug bence trabzonspora yakisir bir baskandir ancak yönetimdeki bazi isimler özellikle ömer sari suçlanmayi hakeden tek adamdir eger bir nester vurulacaksa bu ömer sariya olmalidir atay baskan iyi niyeti ile takimi bu yerlere getirmistir 1996 yikimindan sonra yeniden sil bastan yapilamaz aksine bu bir milat olmalidir ve iyie dogru gidilmelidir samet aybaba ile baslayan bu genç yapilanma ayni sekilde devam etmelidir ve baskanin arkasinda dorulmalidir burada suçlu baskan degildir aslinda bizdede suç yok degil bu maçi bir milli davaya çevirerek asiri strese soktugumuz fubolcular haliyle panikleyerek hatalar yapti ama suçu tek bi kanada yikmamak lazim bu saatten sonra yapilacak sey belli
ömer sari istifa etsin mehmet yilmaz kendine takim bulsun<font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>
Yorum
-
ömer sarinin kellesi kopunca hersey hallocak mi....bu transfer politikasini -eger varsa- olusturan kim; yönetim...ömer sari'ya, sana ayirdigimiz para bu kadar git adam bul diyen kim...yapmayin böyle iyi niyet baska beceri baska...ordu hata yapmissa ilk sorumlu kumandandir...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
bravo büyük trabzon taraftari 2 senedir bu adamlar sayesinde basiniz dik yürüyorsunuz bende üzüldüm ama gidipde takimimin otobüsünü taslayacak kadar dengesiz diilimm
ayip ya o taslar bi futbolcumuzun basina gelseydi utanmiycakmiydiniz....
sonra bu takim ligde basarili olunca bu topigi açan arkadaslar sevinebilcekmisiniz.....
bence bu takimin bir kisim taraftarinin istiffa etmesi gerekiyor sanki çok destek verdinizz...
bi de hep derler bu takim istanbulda oynasa sampiyon olur bu yawas yawas insana manttikli gelmeye basladi...SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !
Yorum
-
Tmac61 Yazdi:
Ne olacak söyleyin istifa isteyenler...
Kim gelecek...
Gelen yönetim cebinden milyondolarlar mi savuracak...
Yönetim istifa ederse futbolcular ne düsünür söyleyin...
Takimda kim kalir söyleyin...
BU TAKIMA YÖNETIM GEREKMEZ.
TAKIMIN ARKASINDAN KOSAN YÖNETIM ISTEMIYORUZ.ÇÜNKÜ TAKIMAAYAK BAGI OLUYOR.
YÖNETIMSIZ TRABZONSPOR SAMPIYON OLUR.
O YÜZDEN YÖNETIM ISTIFA ETMELI.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Devam edin...
Otobüsten içeri girip o "taslari" sikiysa Fatih'in kafasina atin...Yapabilir misiniz...
Dün vezir yaptiginiz simdi rezil midir? Bu futbolculari önce takim
olarak sonra birey olarak kabullenelin...O takimda Fatihinden
Ufukhanina kadar hiçbirinin zerre suçu yoktur...10 saniyenizi düsünmeye
ayirin o "insan"larin yerine kendinizi koyun...Sonra bunlar kimin
futbolculari diye bir düsünün...
Yorum
-
LA OLM ALAYINIZA CEVAP!!!!
Yönetim ilk yari sonucu istifasini vermeli!!Hemen degil..
Senol Hoca Yerine bir teknik adam aranmaya baslanip oda yönetimle birlikte ilk yari sonu gitmeli..
Efendim Tayfun Cora Bosa ödenen PARA!!!HEMEN DEFOL!!!
EFENDIM MEHMET YILMAZ TALIPLERI VARMIS!!??HEMEN SAT!!HASAN ÜÇÜNCÜ,ADEM KAÇIK bos bos bos bosssSSS
Saglikli düsünce budur isthe ya bunlar yapilmali yadaaa Fatih 'de satilip kümeye oynamali bu is bu kadar..
HEA yönetimin yerine kimmi gelecek akil düzeyi ilk ön eleme turunda 4 ay önceden forvete ihtiyacimiz olabilecegini düsünebilien kapasitede bir yönetim...TOLGA SEYHANDAN SELAMLAR OLSUN SIZLEREe...
Kimse kimsenin taraftarliginiza dil uzatmasin Bu kadar Kocaman Hatalari görmeyip sizler gibi kör olup yok 2 maçta silin flan laflarini diyecek Trabzonsporlu taraftarlarin sayisinin az olmasi dilegiyle..
Trabzonspor büyük bir takimdir O halde AYIP TEMIZLENMELI:...Büyük olan Trabzonspor baskan yönetim degil adami kizdirmayin sizin gibi trabzonsporlu olmaz diye KOYUN OLMAYIN!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Yorum
-
Yaaa Özcan kardes bunlarin yerine gelecek (Atay Aktug,Özkan Sümer vs. ) tipinde baskanlarla biz bu sikintilari yine yasariz.Bizim sorunumuz bu tiple Agaoglu tipinde yönetici bileskeni tiplerin takimin basina gelmesi lazim.( Agaoglu derken takima gerektiginde kredi saglayabilecek kisilerden bahsediyorum, bakin para verecek demiyorum) Biz düsündük tasindik bu isimlere ulasamadik.Bu yönetim aman bu kadar para verirsek de oyuncu boktan çikarsa ne yapariz sikintisina daha dogrusu tirsakligina düsüyor.Oysa firsatini buldun mu alacan yildiz futbolcuyu bakin Anelkaya her an talip var performansi kötü mü?? sat abicim, simdi Jun bize fayda saglayamazsa nereye satacan bu adami.Mesela yanii...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum