Taraftar bir maçi verebilir mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Faik Yılmaz
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 01.09.2004
    • 26228
    • Trabzon

İlk olarak augustus tarafından gönderildi

Trabzon da ne zaman tribünler tiklim tiklim dolsa, ne zaman atmosfer üst seviyede olsa bizim takim maçi hüsranla sonuçlandiriyor.öyle veya böyle dolu tribünler bizim takimi olumsuz etkiliyor.kaldi ki o dolu tribünlerin takima destek konusunda bi arpa boy katetdikleride söylenemez.benim önerim böyle önemli maçlarda yönetim taraftar gruplarina bedava bilet dagitsin ve bunun disinda bilet satmasin.takim bir kaç bin kisiye oynasin, en azindan takim seyirci baskisindan kurtulur.eminim böyle olursa takim daha rahat maç kazanir.

arkadaslar augustus arkadasimiza aynen katiliyorum aksini iddia edenler1992 tilindaki bursa kupa maçini ve lyon u burda yendigimiz maçi izlesinlerde seyirci maça nasil destek verir ögrensinler. ya adamlar bagirmiyor.biz ayaga kalkip bagirincada otur önümü göremiyorum diyor. böyle adamlar gitsin tiyatroda oyun izlesin.... maça gelmesin.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• halil ibo
      • 14.08.2004
      • 6355
      • Ekonometrist
      • İstanbul

Elbette ki tek suçlu taraftar degil,ama ruhsuz bir taraftar gurubu,ilk maçin sonucunun tesirinden kurtulamamis,serefsiz basinin bir futbol karsilasmasini Rum-Türk savasina çevirmesinin baskisi altinda ezilmis ve de en önemlisi KAZANACAGINA INANMAMIS BIR SASKINLAR ORDUSU ILE birlesince bu netice kaçinilmaz oluyor.Bir yerlerimizi yirttik taraftar guruplari birlesip ortak bir amigo üzerinde anlassin diye.Gerçi-bir kisim taraftar hariç-ruhsuz olanlari amigoda bagirtamazdi.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Faik Yılmaz
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 01.09.2004
        • 26228
        • Trabzon

SEVGILI GÖNÜLDASLARIM 20 BIN INSAN MEYDANDA TÜRKIYE yi ayaga kaldirdi.yeterli destek olsaydi futbolcularida ayaga kaldirirdi.adamlar sanki tarafsiz sahada maç oynadilar ya...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• U.Sadıkoğlu
          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
          • 19.06.2004
          • 13707
          • Avukat
          • İstanbul

TARAFTAR MI VARDI ORADA EN FAZLA 100 KISI BAGARIYORDU
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hekimoğlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 19.07.2005
            • 8161
            • Trabzon

taraftar bir maçi verebilir.mesela kayseri maçi.bastan sona stres küfür protesto.sinirleri yipranmis taraftar futbolcu teknik adam ve (yönetim[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img])
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• U.Sadıkoğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
              • 19.06.2004
              • 13707
              • Avukat
              • İstanbul

SEYIRCILER LUTFEN SAKIN OLALAIM ABILER

OYUNCULARIN DESTEGE IHTIYACI VAR...
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• neXX
                • 19.07.2005
                • 25

evet...bance taraftar bir maci tamamen verebilir.

TARAFTAR ISTIFA [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 19.06.2004
                  • 13707
                  • Avukat
                  • İstanbul

İlk olarak neXX tarafından gönderildi

evet...bance taraftar bir maci tamamen verebilir.

TARAFTAR ISTIFA [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  [img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Hünkar
                    • 13.02.2005
                    • 724
                    • inşaat mühendisi
                    • İzmir

zaten trabzon taraftari oyle muhtesem ambiyans yaratn bi taraftar kitlesi diil maalesef yada benim gittigim bir cok macta oyle oldu tamam gercekten iyi tempo ntuutugumuzada denk geldim ama bu surekli olan bise degil. istanbul takim taraftarlarinin yaninda cok gerilerde kaliyoz ozellikle ama sucun buyugu taraftarda diil benim kanimca yonetimde ve yonetime gerekli baskiyi kuramayan hocamizda.gerci cok zor ama insallah yonetimde bi iki takviuye daha yapar da bi daha boyle uyduruk takimlara mac kaybetmeyiz

Yorum

• kutoz

Taraftar bir maçi verir de, alir da. Ama çarsamba günü oynanan maç için taraftar faktörü ilk baslarda etkili olurdu. Maçin belli bir süresinden sonra, sahada ki futbolcular taraftar destegini duyamaz duruma gelmislerdi. Nasil tribündeki taraftar, maçin avuçlarimizdan kaydigini düsünüp sadece izlemeyi düsünmüsse, futbolcularimizda geciken golle stres denen hastaliga yenilmistir.

Taraftarimizin tüm maçlarda genel anlamdaki tutumunu düsünecek olursak, inisli çikisli bir grafik ortaya çikar. Bunun nedenleri ni, baska bir baslik altinda tartisiriz. Önce su Kayseriyi bir geçip, yaraya bir bant yapistiralim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...