Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Taraftar bir maçi verebilir mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar bir maçi verebilir mi?

arkadaslar olaya daha temelden ve sifirda baslanmasi gerektigini anladim....artik bizim taraftarin maç aldirmasindan bahsetmiyecem mümkünse maçi kaybettirmemeye çalissinlar simdilik tesekkür ederim.....
    rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

evet verebilir!!!

sekil a1 de gordugun uzere bir takiminin taraftarinin stadyumda nasil uyudugunu tkaimina nasil kostek oldugunu gorebilirsin!

stadyum hoperlörunden mendtörluk yapan adam -ki bu yuzden uefadan ceza alacagiz- bagirtmaya calisiyor seyirciyi kucuk bir azinlik biraz bagiriyor sonra tekrar duruyorlar! mac bitince de yonetimi istifaya davet edipfutbolculara kufurler yagdiriyorlar!

bunlarin taraftarliktan anladiklari bunlar! bana kimse simdi insanlar amerikalardna almanyalardna geldi demesin! geldilerde ne oldu!

Yorum

GÖKDENIZIN KARSI KARSIYA KAÇIRDIGI GOLÜ(HEM DE1 DEGIL 2 GOLÜ),MEHMET IN(KAZMA) BOS KALEYE ATAMADIGI TOPU TARAFTARMI ATACAKTI.O ZAMAN BU TOPCULARA DAHA NIYE PARA VERIYORUZ.ÇIKARIRIZ PAF TAKIMI TARAFTAR MAÇI ALIR.(MADEM HER MAÇI TARAFTAR ALABILIR GÖZÜYLE BAKILIYO)YADA OLMADI TARAFTAR GIRER OYUNA VE O GOLLERI ATAR.

TARAFTAR DAHA NE YAPSIN.(22 SENEDIR HERGÜN ZATEN TRABZONSPORLA YATIP KALKIYORUZ.)
      elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
      TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
      legends never die ...

Yorum

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

GÖKDENIZIN KARSI KARSIYA KAÇIRDIGI GOLÜ(HEM DE1 DEGIL 2 GOLÜ),MEHMET IN(KAZMA) BOS KALEYE ATAMADIGI TOPU TARAFTARMI ATACAKTI.O ZAMAN BU TOPCULARA DAHA NIYE PARA VERIYORUZ.ÇIKARIRIZ PAF TAKIMI TARAFTAR MAÇI ALIR.(MADEM HER MAÇI TARAFTAR ALABILIR GÖZÜYLE BAKILIYO)YADA OLMADI TARAFTAR GIRER OYUNA VE O GOLLERI ATAR.

TARAFTAR DAHA NE YAPSIN.(22 SENEDIR HERGÜN ZATEN TRABZONSPORLA YATIP KALKIYORUZ.)
        yenilmeyi bilmeyen zafer nedir nasil anlayabilir trabzon taraftari gökdenizin fatihin hüseyini hatta ogünün kiymetini bilmedikçe yenilgiyi zaferi olgunlukla karsilamadikça bunlari ögrene ne kadar burnumuz sürtülmeye devam eder eziklikler devam eder.....gökdenizin topu 2 cm içeriye girseydi ne olcakti peki utanmiyormusunuz baska baska sartlar da baska baska hissettmeye hissettirmeye.....sen bir gökdeniz olabilirmiydin onun yerinde olsan onun yaptigi fedakarliklari yapabilirmiydin.....biz öyle ilkel kalmisizki bazi konular da cenazemize gelip acimizi üzüntümüzü bizle paylasan bizim kadar hatta daha fazla üzülen futbolcumuza dayak atmisiz sen hangi sampiyonluklardan bahsediyosun ne beklemesinden ne sabrindan.....beklemek sabir böylemi olur takimi birakmamislar hala trabzonsporu tutuyorlarya sabir bu heralde buna sabir degil santaj denir bence.....elindekinin kiymetini bilmeyenler muhakkak kaybederler.....

Yorum

Legend
          Yeni Üye

[img]forum_images/blank.gif[/img]

Katilma Tarihi: 25-Temmuz-2005
          Yer: Turkey
          Baglanti Durumu: Online
          Gönderilenler: 50

Gönderen: 04-Agustos-2005 Saat 00:44 | Kayitli IP

IYIDE GÜZEL KARDESIM TARAFTAR DEDIGIN NE ISE YARAR ZATEN, BIZ SENIN DEDIGIN GIBI OLMASSAK SEN SANIYORMUSUNKI TRABZONSPOR BUGÜN BU LIGDE OYNUYOR OLACAKTI

TABIKI ÜZERIMIZE DÜSEN GÖREV ONU EN IYI SEKILDE DESTEKLEMEK HERSEYE RAGMEN HEMDE AMA GÖRÜYORUM KI ÇOK ÇABUK PES ETMISSINIZ BIR TRABZONSPOR TARAFATARI BU KADAR ÇABUK PES ETMEMELI LÜTFEN YANI[img]smileys/smiley7.gif[/img]AYRICA ISTER YÖNETICI ISTER TEKNIK HEYET OLSUN ISTERSENIZ FUTBOLCULAR OLSUN HEPSININ BIR TAKIM HATALARI TABIKI VAR VE ONLAR KADAR BIZLERIN DE HATALARI VAR.. BUGÜN OLMASA DA GEÇMISTEN GELEN HATALARIMIZ VAR VE DEVAM EDIYOR ...HEP ELESTIRI YAPAN HAKLIYMIS GIBI BIR DURUM VAR.. BU O KADAR KOLAY DEGILEVET .. HATALAR VAR AMA BU HATALAR HERKESTE VAR VE BÜTÜN BUNLARI DÜSÜNEREK YORUM YAZALIM OLMAZ MI????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SAYGILARIMLAA....
          GÜÇLÜLERE KARSI GÜÇSÜZLERIN GÜR SESI TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi

+1967
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

Futbolcuyu gol kaçirdi diye suçlayamazsiniz (laubalilikten kaçirmadigi sürece).. Gökdeniz kaleciyle karsi karsiya çok kaçiriyor,bu konuda kendini gelistirmesi lazim,kabul ama gol kaçiranlari yerden yere vurmayin..

Stattaydim, taraftar yeteri kadar baski kuramadi,takim taraftarin coskusuna degil taraftar takimin durgunluguna ayak uydurdu, halbuki takimi ateslememiz lazimdi..Bu konuda haklisiniz.. Ama o nasil bir baslik öyle yaa "taraftar bir maçi verebilir mi?" O kadar da degil.. Turun geçilememesini de taraftara bagliyosunuz ya, pes!...

Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

beyler kesin ziriltiyi....yok gökdeniz atamamis mehmet kazma bos kaleye
                kacirmis hergün trabzonsporla yatip kalkiyomusuz kimse kimseyi
                kandirmasin Onlar kazma olabilir ama ellerinden geleni yapiyolar ya ona
                bakin siz peki taraftar dedigimiz 25 kisi toplanmislar oraya onlar 90
                dak. elinden geleni yaptilarmi ilk 15 dakikadan sora ben
                tezahurat falan duymadim. taraftarin takimin ve oynanan futbolun
                üzerindeki etkisi nekadar ortada oldugunu herkes biliyo siz 90 dak.
                tezahurat yaptinizda onlar atmadimi golünü... her mac aynisi avni aker
                cehennemmis bence cennet avni aker rakip takim icin tam bi cennet...Hem
                taraftar üstüne düseni yapmadiktan sora futbolcu neden yapsinki yönetim
                neden yapsinki.. belki biraz agir konusmus olabilirim kimse kusura
                bakmasin belkide biraz macin sinirindendir ama taraftar üstüne düseni
                yapsin sora gerisine karissin... KISACA TARAFTAR TAM BI REZALETTI

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi

Futbolcuyu gol kaçirdi diye suçlayamazsiniz (laubalilikten kaçirmadigi sürece).. Gökdeniz kaleciyle karsi karsiya çok kaçiriyor,bu konuda kendini gelistirmesi lazim,kabul ama gol kaçiranlari yerden yere vurmayin..

Stattaydim, taraftar yeteri kadar baski kuramadi,takim taraftarin coskusuna degil taraftar takimin durgunluguna ayak uydurdu, halbuki takimi ateslememiz lazimdi..Bu konuda haklisiniz.. Ama o nasil bir baslik öyle yaa "taraftar bir maçi verebilir mi?" O kadar da degil.. Turun geçilememesini de taraftara bagliyosunuz ya, pes!...

berat bagliyorum tabiki yani sen ne diyosun bizim futbolcumuzun kendi sahasinda eli ayagina dolaniyor samiyen de ve kadiköyde degil.....bir futbol takimi göster bana dünyada kendi taraftarindan kötü etkileniyor ya....ben ankara dan ayrilamadim bu maç için stad daki yeimi alamadim zorunlu nedenlerden dolayi ama hoparlörlerden anonslari duyarken televizyondan yerin dibine girdim seyirciyi gösteriyor herkes karman çarman farkli takiliyor biri a diyor biri b ve gerçekten birileri oturmus çekirdek çitlatiyordu.....trabzonspor stadini degerlendiremiyor organizasyon yok ....ve bu is düzelmek zorunda bence.....bunu kim düzeltir yönetim ve üniversite....ya bi tane sensakrak stres alan tezahurat bile yoktu arkadas.....neyse birileri düsünür bunlari heralde......

Yorum

yok daha neler... ulan cümlemize san oldu be bu maçi taraftar yüzünden kaybettik demek! yeter be.. taraftar taraftar.. taraftara turu geçeceginiz inancini asilamaniz lazim önce.. yönetimin forvetsiz çiakrsin takimi.. antrenörün saçma-salak isler yapsin ilk maçta.. futbolcun sahada yürüsün... sonra suçlu taraftar! yeter yahu!

Spiker bir taraflarini yirtiyor dk 80 olmus.. trabzon gol gol gol... iyi de trabzonspor un gol atmasi sadece defanstan falan sekecek karambol toplara bagli bariz görünüyor.. taraftar biliyor isi.. san olsun diye arada bagiriyor ama ilk 20 dk futbolu görünce tv basinda izleyenler bile anladi turu geçemeyecegimizi...

hey adminler... yönetim aleyhine olan her topige yetistiginiz gibi taraftar aleyhine olan topiklere de yetisin lütfen!
                    #7 King of Kings

Yorum

Muhalif ilk 20 dakika / ilk yari özellikle takimda güven eksikligi vardi ve bunu taraftar yok edebilirdi.

sorun burda.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

yahu gözünüzü seveyim bu maç için demeyin bunu.. sanatik sen deme bari.. bu statda kurda kusa oynasalar bu takim elenmeliydi arkadas.. birakin taraftari yahu... hersey de taraftara bahene bulunmasindan biktim açik söyleyim.. yönetim de senol da saldilar isi bu yöne gidiyorlar.. taraftar öyle taraftar böyle... biraz insaf yahu.. bu maç için insaf en azindan...
                        #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

yok daha neler... ulan cümlemize san oldu be bu maçi taraftar yüzünden kaybettik demek! yeter be.. taraftar taraftar.. taraftara turu geçeceginiz inancini asilamaniz lazim önce.. yönetimin forvetsiz çiakrsin takimi.. antrenörün saçma-salak isler yapsin ilk maçta.. futbolcun sahada yürüsün... sonra suçlu taraftar! yeter yahu!

Spiker bir taraflarini yirtiyor dk 80 olmus.. trabzon gol gol gol... iyi de trabzonspor un gol atmasi sadece defanstan falan sekecek karambol toplara bagli bariz görünüyor.. taraftar biliyor isi.. san olsun diye arada bagiriyor ama ilk 20 dk futbolu görünce tv basinda izleyenler bile anladi turu geçemeyecegimizi...

hey adminler... yönetim aleyhine olan her topige yetistiginiz gibi taraftar aleyhine olan topiklere de yetisin lütfen!
                          bende gördüm evet futbolcular pas yapamiyorlardi çok saskinlastilar hemen ve o an taraftar çok neseli stadi karnavala çeviren tezahuratlara basladi sarkilar söylediler hep bir agizdan degilmi?.....ben avniakerin ambiansini sevmiyorum.....bizde çok maç izledik çok maça gittik eskiden uzun zaman oldu gitmemiz mümkün olmuyor ama hala ayni bizim stad.....taraftarin suçu da var ama en büyük problem organizasyon yok....yok iste yok.....

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
                            yahu gözünüzü seveyim bu maç için demeyin bunu.. sanatik sen deme bari.. bu statda kurda kusa oynasalar bu takim elenmeliydi arkadas.. birakin taraftari yahu... hersey de taraftara bahene bulunmasindan biktim açik söyleyim.. yönetim de senol da saldilar isi bu yöne gidiyorlar.. taraftar öyle taraftar böyle... biraz insaf yahu.. bu maç için insaf en azindan...
                            abi kim neyi salabilir ya küçük çocukmu bunlar.....bunu herkes biliyor bu takim avniakerde daha kötü.....yok taraftar anlamis gol olmayacagini susmus vay be bilinçli taraftar.....yönetimin yanlislari belli senol hocanin bence yok varsa trabzona sahipçikacak bir baska yönetim ve baskan buyursun gelsin daha iyisi daha güzeli tabiki.....herkes sosyeteye yalakalik pesinde hatta trabzon limani felan girerse devreye küme bile düsürülebilirsin....semra özalin hatrina besiktasa sampiyonluk verip zenginligine zenginlik katanlar.....golf sporu için hiçbir mesaiden kaçinmayanlar....trabzon yönetiminde olmak için önce trip atanlar......

Yorum

[img]smileys/smiley17.gif[/img]tamam haklisin yakup hiç sevmedigim ikili tartismalara dönecek bu konu da... Avniaker de taraftar öyle-böyle v.b.. kibris da niye kaybettik o zaman... sanki gençlerbirligi parma yi, sporting i, blackburn u elerken 50 bin kisi destekliyordu onlari da... neyse...
                              #7 King of Kings

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim