Biz Trabzonsporluyuz, destege devam!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • U.Sadıkoğlu
    Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    • 19.06.2004
    • 13707
    • Avukat
    • İstanbul

İlk olarak hasim61 tarafından gönderildi

hep destek tam destek

maçtan sonra otobusu taslayanlarin Allah cezesini versin baskada bisey demiyorum.
    AYNEN
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• zanoylu
      • 29.12.2004
      • 3021
      • memur
      • Sinop

Senol hocada illaki elenince yikildi ve kahrolduen bizler kadar,onun trabzonsporlulugu tartisilmaz birde bu kayseri maçinda yasadiklari tamam futbolculari motive eden kendisi de onu kim motive edecek adam dudaklarini disleye , disleye heralde patlatmistir.Yazik degerlerimizi bu kadar kolay silip atmayalim.......

Benim diyecegim sorumlulugun hepsini bu adama yikmayalim,olaya birazda onun tarafindan bakmak lazim...

Yorum

• Tunga
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.11.2004
        • 11392
        • Yüksek Mühendis
        • İstanbul

İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

Senol hocada illaki elenince yikildi ve kahrolduen bizler kadar,onun trabzonsporlulugu tartisilmaz birde bu kayseri maçinda yasadiklari tamam futbolculari motive eden kendisi de onu kim motive edecek adam dudaklarini disleye , disleye heralde patlatmistir.Yazik degerlerimizi bu kadar kolay silip atmayalim.......

Benim diyecegim sorumlulugun hepsini bu adama yikmayalim,olaya birazda onun tarafindan bakmak lazim...

Şenol Hocamızın o görüntüsünü görünce hakikaten benim de moralim biraz daha bozuluyor. Biz bence şurada hata yapıyoruz. Şenol Hoca hatalı da olabilir. Bence bunu da en iyi kendisi biliyor. Bence de Şenol Hoca'nın hataları vardı. ama çözüm onu göndermek değil. İlla ki herşeye çözüm "GÖNDERMEK" olursa, çalıştıracak hoca da oynayacak futbolcu da bulamayacağız. Allahtan kendisi de Trabzonlu da bizim camianın ruhunu biliyor. Başkası olsa, şimdiye kadar kaçmış gitmişti bile.
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bordomavili_06
          • 18.07.2005
          • 28

evet arkadaslar dün aksam bütün tv kanallarini izledim ama hepsi...hepside ayni agizdan konusuyor sadece biraz trt de objektifdiler... neyse ben sunu anladim ki biz sahadan çok istanbul basiniyla mücadele etmek zorundayiz onlarin eline ne kadar çok koz verirsek o kadar çok konusuyorlar hemde TRABZONSPORLU olmayanlar ve birsey daha bu konusan asagilik ezilmisler burda BMN deki bizim günlerce önce söyledigimiz görüslerimizi dile getirdiler, çok açik bisekilde de belli oluyor ki burda ezilmislerin ajanlari var ve bizleri burda bile takip ediyorlar iste ona göre biz de burda gerekli tedbirlerimizi alalim elestirileirimizi yada kizginliklarimizi o na göre dile getirelim yeterki TRABZONSPOR'umuza zarar gelmesin..

herseye ragmen biz TRABZONSPORLUYUZ

ve DIMDIK AYAKTAYIZ ve iste onlar bunun çekemiyorlar ve ellerinden gelenide ardlarina birakmayacaklari da besbelli

arakdaslar bir 10 gün filan ayrilacam

herkese saygilarimi sunuyorum ve TRABZONSPOR'uma

haaa sakin yanlis anlamayin ONU yine takip edecem.......
          GÜÇLÜLERE KARSI GÜÇSÜZLERIN GÜR SESI TRABZONSPOR

Yorum

• sanatik
            • 23.08.2004
            • 6520
            • Yönetici
            • Almanya

Sümer: "Genel kurul konusulmamali"

Trabzonspor eski baskani Özkan Sümer'den destek çagrisi.. Sümer, genel kurul gibi söylentilerin gündemden kaldirilmasi gerektigini ve zor dönemde yönetimden futbolcuya kadar herkese destek verilmesi gerektigini söyledi..

Trabzonspor eski baskani Özkan Sümer, camianin zor bir dönemden geçtigini ve bunun için yönetim kuruluna, teknik kadroya ve futbolculara destek verilmesi gerektigini söyledi.

Trabzonspor camiasinda her kayipta yikilma gibi zayif bir yapiya sahip olunmamasi gerektigini söyleyen Özkan Sümer, bu durumda kulübün istedigi basariya ulasmasinin mümkün olmayacagini kaydetti.

Yönetim kurulu verimliliginin devamliliga bagli oldugunu da ifade eden Sümer, söyle konustu:
            ''Camia zor bir dönemden geçiyor. Bu da bütünlüklükle asilir. Hizli bir biçimde olaganüstü genel kurul gibi söylentilerin gündemden kaldirilmasi gerek. Yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolculara destek vermek gerekir. Iyi gün dostu olunmamali. Kötü günlerde de kulübe sahip çikilmali. Genel kurul gibi seyleri konusmadan kaçinilmali. Yoksa yikima yolculuk baslar. Devamliliga yogunlasilmali. Kirginliklarin olmadigi yönetim kurulu benim düsünemeyecegim yönetim kurulu. Yönetimde kutuplasmalarin olmasi dogaldir. Ancak bu, saygi çizgilerini asmayacak davranislarla olmalidir.''

ajansspor.com
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Beytullah
              • 10.10.2004
              • 2827
              • banka.
              • İstanbul

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
              demekki taraftar istese 90 dk bagirabiliyormus.

özgür cok dogru söylüyorsun isteneildigi zaman neler oluyormus demekki ah be keske bu destegi anost. macindada verselerdi .warya su trabzonum maclari burda oynasaydi stad nasil yikilirdi o zaman düsümek yeter..
              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• TrabzonStorm
                • 19.07.2005
                • 259

BIZIMKISI BIR ASK HIKAYESI

Aslinda hazirlik kamplarindan beri süregelen ve famagusta maçlariyla doruga çikan yanlisliklar ve sanssizliklar zincirinde, yönetiminden taraftarina, futbolcusundan teknik direktörüne herkesin hatasi oldu...Ayrintilarini herkes biliyor, tekrara gerek yok...Bunlarin arkasindan da iki olay gündeme oturdu; Aktug-Yattara ve Yönetimin istifasi-kongreye gidis...

Tabii elenme sonrasinda öncelikle Atay Aktug un klüp baskani olarak, tepkileri yönlendirecegi ve suçu üzerine atacagi bir odak gerekiyordu...Bu olay, öyle bir iki demeçle geçistirilecek bir is degildi...Seçenekler arasinda yönetim kurulundan istifalar istenmesi, Senol Günes in suçlanmasi, kirmizi kart gören Yattara ya yüklenilmesi ya da yönetimin tasi taragi toplayip ayrilmasi vardi.....Sayin Aktug da bu seçenekler içinden, klübe en az zarar verecegini düsündügü Yattara olayini medyanin önüne atti..Bu sartlar içinde baska seçenegi yok gibiydi...Tabii bundan sonra bir baska kiyamet koptu...''Yattara yi satani biz de satariz.'' Aslinda baskan da en az bizim kadar sevse de Yattara yi, yaralar kapanacaksa kovmaya razi etmisti kendini...Ancak ipin ucu baskanda miydi yoksa baskasinda miydi?Ipin ucu aslinda taraftarin elindeydi...

Ikinci maç sonrasi ''yönetim istifa'' tepkileri, yönetimin istifalarini baskanin cebine koydu...Kayseri maçi bazi seyleri degistirdi...Baskan hala Yattara olayi ile siyirmayi düsünüyordu...Ancak seyirci Yattara yi yem etmemekte kararliydi...Bu kez seyirci yapti blöfü..Senol Hoca yi öne atti...Yangindan mal kaçiran medya baliklama atladi buna...Dünya üçüncülügü apoleti medyaya karsi Senol Hoca ve Trabzonspor için Kazikli Voyvoda nin kazigi görevini yapiyordu...Kimse onu elestirmeye cesaret bile edemiyordu...ama bu maçta seyircinin tepkisini iyi degerlendiremeyen medya ve -malesef bazi yöneticiler- Senol Günes aleyhinde ciliz sesler çikarmaya basladilar...

Oysa yine yaniliyorlardi...Seyirci hocasini elestirir ancak kilina bile zarar verdirmezdi...Seyirci Kayseri maçinda tribünleri doldurarak gerçek mesajini vermisti..dosta düsmana...Seyirci hiçbirseyini kaybetmek istemiyordu..Seyirci Trabzonsporunu istiyordu...Seyirci herseye ragmen yönetimine de takimina da teknik direktörüne de destegini maç basinda pesinen vermisti...Onunsöyledigi tek sey vardi ''Trabzonsporuma zarar verdirmem''...ve malesef yönetim kendi yerinin gitmekte oldugu korkusundan olsa gerek,bunu hala okuyamamisti...Seyirci bir kez daha yönetimin önündeydi ve bir kez daha takimina yol gösteriyordu...Daha bir ay önce sampiyonlugun en güçlü adayi olarak gösterilen takimini öyle kolay kolay harcatmayacagini ilan ederek ''Artik ben bu olayi sildim,söz bende-herkes sussun'' diyordu...Dogrusu ya, dogrusu da buydu...
                Arkadaslar kusura bakmayin lütfen, bu yazimi birçok yere ekledim ki artik ihtiyacimiz olan seyin bu yönetime destek vermek oldugunu görelim diye...Su saatten sonra her türlü alternatif Trabzonspora zarar verecektir...Ayrica destegimizle yönetimi ayakta tutabilirsek (onlar da akillica davranir ise) , yapilacak 2-3 çok iyi transferle artik tek hedefimiz olan sampiyonluga bu yil ulasabilecegimizi ümit ediyorum...Tabii bu biraz da önümüzdeki 2-3 maçi kayipsiz atlatmamiza da bagli...Ama yapilacak transferler bu süreçte puan kaybetsek de ileriye ümit tasimamizi saglayacaktir...O yüzden destek destek destek...Sadece destek...kösteksiz...köstebeksiz...tam destek...

Yorum

• hakanh
                  • 22.07.2005
                  • 275

TrabzonStorm,

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• sanatik
                    • 23.08.2004
                    • 6520
                    • Yönetici
                    • Almanya

YARAYI SARMA ZAMANI

YÖNETICILERIN, daha sonradan gelisebilecek olaylarla ilgili erken yorum yapmalarinin sakincali oldugunu da kaydeden Özkan Sümer, "Bu süreç, hizli sekilde yara sarma sürecidir. Bütünlesme böyle günde olur. Genel kurulu düsünmek, yikima zemin hazirlamaktir" diye konustu.

takagazete.com | 09.08.2005
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...