Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Biz Trabzonsporluyuz, destege devam!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz Trabzonsporluyuz, destege devam!

[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img]

yönetim istifa eder veya etmez...

lami cimi yok, biz gönülden Trabzonspor'luyuz...

en kötü anda bile destege devam !!!!![img]smileys/smiley32.gif[/img]
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

BU SITEDE GEÇICI BIR SÜREDE OLSA DESTEKLE ILGILI HIÇ KONUNUN AÇILMASININ ISTEMIYORUM...

Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Cumartesi günü Kayserispor maçinda Maraton Özel Bölümdeyim insallah. Sevgimiz renklere. Bu sevda bitmez!..

Yorum

evet evet destege devam... ama kim destek verecek bu maçtaki taraftarmi[img]smileys/smiley11.gif[/img]kimi desteklicez bu yönetimimi[img]smileys/smiley7.gif[/img]takimdaki bazi milyarlik-cezali kelime-leremi [img]smileys/smiley7.gif[/img]kimi

Yorum

İlk olarak Harun tarafından gönderildi

BU SITEDE GEÇICI BIR SÜREDE OLSA DESTEKLE ILGILI HIÇ KONUNUN AÇILMASININ ISTEMIYORUM...

neden Harun ??? bizde gönülden destek vermez isek (taraftar)-sence bir kaos ortami olmazmi ??? zaten her$ey üstü üstüne geliyor...

96'da eziklere yenildigimiz mactan daha cok üzüldüm bu ak$am, ama olsun, destege devam...!
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yapacak bise yokki zaten hep bunu yapiyoruz.Biz yeterince destek veriyoruz,onLar ?
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

olsun destege devam bencede . destek vermezsek baya bi tartisma çikar.gerçek taraftar takimina her zaman destek olur bence .

HER ZAMAN TAM DESTEK ...

Yorum

evet siz destek vermeye devam edin

eeeeeeeeeeeeeee

bu taraftarin yüzü ne zaman gülecek

ne derler

sana 1 tokat vurana öteki yanagini çevireceksin diye

biz yanagimizi çevire çevire kipkirmizi olduk

hayir kardesim sorumlular hesap versin

yok öyle bahane üretmek

gidecekler gitsin

sezon sonunda gene 2 puan geride kalirsak ne olacak peki

kim garanti ediyor sampiyonlugu

bu maçi kaybettik diyorsunuz

neden kazanamadik kardesim

bana onu söylermisin

rum köpekleri bizi neden eledi bana bunu açikla o zaman
                ARHAVI \'DEN SEVGILERLE

Yorum

Destege devam evet. Futbolcu da yönetim de geçicidir, baki olan taraftardir. Bu takim bizimdir ve herhangi birine duyulan nefret bu sevginin önüne geçemez. Kayseri maçinda tribünler bos kalirsa 95-96 sendromunu yeniden yasariz arkadaslar. Bu takimin gelecegi biziz unutmayin. Giden gider taraftar takimini idame ettirir.
                  Koyverdun gittun bizi...
                  Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                  Republic of Of
                  [COLOR="DarkRed"]

Yorum

trabzon taraftarini bundan sonra ezikler, zirlayanlar ,odunlar diye gruplara ayirip sonra geri kalanlar ne kadar kalirsa artik ise baslamayi öneriyorum.....biz yeterince destek deil sadece köstek oluyoruz bu takima ben bunu anladim bu gün....
                    rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

evet kardesim giden gitsin

daha güzel

hiç olmazsa

bizi sevenler kalir

trabzonlu gibi oynayan kalsin

öyle aglayan baskan istemiyorum ben

elini masaya vurdugu gibi sorumlulari halletsin

yoksa istifa etsin

ben senolun yerinde olsam hemen isatifa ederdim

yenilmeyecek takima yenildiler kendisi öyle demisti

delikanliysa istifa eder.

baskanda delikanliysa istifa ederi

DELIKANLI

DELIKANLI

DELIKANLI
                      ARHAVI \'DEN SEVGILERLE

Yorum

yakup midi

trabzon taraftarini bundan sonra ezikler, zirlayanlar ,odunlar diye gruplara ayirip sonra geri kalanlar ne kadar kalirsa artik ise baslamayi öneriyorum.....biz yeterince destek deil sadece köstek oluyoruz bu takima ben bunu anladim bu gün....

ya kardesim o söylediklerinin hepsi zaten takimda oynuyor sen merak etme
                        ARHAVI \'DEN SEVGILERLE

Yorum

Trabzonsporlu olan herkes takkesini önüne laip düsünmeli artik.Bu çektigimiz acilarin bir karsiligi olmali.Bosuna çekilmis acilar olmamali.

Taraftardan,futbolcusuna,yöneticisinden,sehir halkina kadar.

Su takimda birakin Trabzonspor formasi giymeyi,futbol oynamayi bilmeyen adamlar var.Ne zaman sut çekilir nerde pas verilir bilmiyorlar.Futbolun en basit ve temel kurallarindan bi haberler.Hala korkup eli ayagina dolasan futbolcular hala psikololjik olarak topçusunu hazirlamayan hoca ve yöneticiler olacaksa destek bir seye yaramaz.

Dönüp dolasip ayni yere geliriz.Asalim keselim demiyorum.Ama ciddi manada herkes kendine düseni yapmali artik.

Bu takimin destekçisi her zaman cefakar taraftaridir.Kisilere degil formaya asigiz diyorsak kan kusup kzizlcik serbeti içtik de diyecegiz.Ama bunlarin karsiligi olmali,bu kadar bir birinin aynisi acilarin üzerine üzerine gitmekten korkmayacak kimse.

Bügün kizginlik had safhada ama yarin yine dönüp o formanin pesinde kosacagiz.Geriye dönmeyecegiz ama artik bir seylerin degistigini görmek istiyoruz.Gerçekten bir seylerin yapildigini bilmek istiyoruz.

Trabzonspor taraftari her seye dayanir ama sahtekarliklara hayir.Paradan baska kutsali kalmamislara hayir.Bu takimi kimseye oyuncak yapmayiz.

Sevgimiz renklere kisilere degil.Bunu yetkililer iyi düsünsünler ona göre davrasninlar.Tek beklentimiz bu.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Senol Günes iyi bir insan olabilir ama malesef iyi bir teknik direktör degil. Senol hoca bu takimin basinda oldugu sürece basari hayaldir. Kendisine verilen genç, yetenekli, gelecegi parlak kadroya 8 ay içerisinde futbolu unutturdu. Artik bu rezaleti kimsenintelafi etmesi mümkün degil. Giden gitti. Senol Günes de gitsin artik bi zahmet. Mehmet Yilmaz'la beraber amigo olsunlar, bayrak sallasinlar tribünde. Ikisi de gönülden Trabzonspor'lu.

Yorum

İlk olarak LIONAXE tarafından gönderildi
                              yakup midi

ya kardesim o söylediklerinin hepsi zaten takimda oynuyor sen merak etme
                              sen hangi delikten firladin geldin bu gün bu gün de bu sitenin taliplisi artti masallah.....seni varya .....
                              rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim