Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sorumlular Hesap Versin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BU YÖNETIM YA ISTIFA EDECEK.YADA BUNDAN SONRA TARAFTARI KANDIRMAYACAK !
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• İlk olarak FERO61 tarafından gönderildi

bizim o 61 sirt numarali g.bacak yokmu suclu odur , bizim o polonyali yokmu suclu odur ,bizim ele avuca sigdiramadigimiz afrikalidir suclu

aynen abi aynen ama iºte bizim sitede hep iyi niyet hep iyi niyet olmuyo bazen de tepkini koycan [img]smileys/smiley7.gif[/img]
      ölümüne trabzon !

Yorum

• yönetim içinde birlik yok, birlik saglan mali ve ellerini ceplerine sokmalilar ,böyle olmaz TOLGA nin parasiyla trasfer yaptilar. TOLGA satilmasaydi adam alin micakmiydi ????[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Tolganin parasiyla transfer yaptilar ?????? Tomas Jun 3 milyon euro'ya alindi, Tolga 3,750 milyon dolara gitti.. Eller ve Jefferson toplam1,5milyon euro civarinda..
          BORDO MAVİ

Yorum

• Tepki koymak demek ona buna saldirip hakaret etmek degildir genç arkadasim.Önce bunu belleyelim.96'daki yanlisa düselim hazir kadroyu dagitalim.96'dan sonra Senol Günes yoktu.Niye sampiyon olamadik?Geçen sene kardan adam Z.Dogan'dan sonra siir gibi futbolu Senol hoca oynatmadi mi? Hesap vermesi gereken birileri varsa KESINLIKLE YÖNETIM KURULUDUR ! ARTIK FUTBOLCU KARDESLERIMIZI VE SENOL HOCA'NIN YAKASINI BIRAKIN !
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Tolganin parasiyla transfer yaptilar ?????? Tomas Jun 3 milyon euro'ya alindi, Tolga 3,750 milyon dolara gitti.. Eller ve Jefferson toplam1,5milyon euro civarinda..
              yönetim bu durumda 750000 euroluk trannsfer bütçesi yaptı ha yönetime bakın!![img]smileys/smiley5.gif[/img]
              ölümüne trabzon !

Yorum

• Çok üzgünüm , rumlar ilk maçta yaptiklari pisliklerin sonucunu aldilar. bizim etkilenmemiz gerekiyordu yapilanlardan. demek ki takimin yürekli bir lideri yok.

rum olmasi biryana kasaba takimi olmasi da koydu bana hiç degilse iyi bir takim olsaydi [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                Ben isimi yaparim , gerisine karismam...

Yorum

• TRANSFER DEYINCE ORTAYA 1 MILYON DOLAR KOYUYORSUN NE OLACAK[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi

TRANSFER DEYINCE ORTAYA 1 MILYON DOLAR KOYUYORSUN NE OLACAK[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]aptallik ne oloacak

Yorum

• biraz da cimrilik yaparsan olacagi budur

Yorum

• TRABZONSPORU RESMEN BIR TICARET SIRKETINE DÖNÜSTÜRDÜLER MUHTEMELEN 2005 YILI FAALIYET RAPORUNDA KAR ACIKLAYACAKTIR AMA SPORTIF BASARI AÇISINDAN BU NEDENDEN ÖTÜRÜ AYNI BASARIYI GÖSTEREMEYECEKTIR

Yorum

• Sagduyu arkadaslar!

Lütfen biraz sagduyu..

Yönetim, teknik ekip veya futbolcular ve hatta belki de taraftar.. Kimin suçlu oldugunu irdelemek yerine, yarin neler yapmaliyiz diye konussak..

En kolayi kelle almak..
                          Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• Madem tur transfer gecikti diye kaybedildi, o zaman elin rum takimi tamamibizim bir oyuncunun parasina kurulmusken bizi nasil eledi?

Transfer dedigimiz kimdi, ilk basta Zurawski'ydi. Zurawski'li takim ne yapti? Zurawski o takimda ne yapti?!!! Bu transfer olsaydi futbol kariyerinin sonundaki bir adama 3 milyonu kaptiriyorduk, yönetim Zurawski'den vazgecmekle dogru yapti. Brezilya'da yasananlarin sebebi Brezilya'daki kulübün ve oyuncunun seviyesiz tutumlari, verdikleri sözleri tutmamalaridir. Kimse Brezilya'ya tatile gitmedi, merak etmeyin. Kaldi ki alinan oyuncularin da kötü oldugunu kimse iddia etmesin, ileriki maclarda onlarin degerini daha da iyi anlayacagiz.

Taraftar olarak Istanbul medyasinin, eziklerin gazina gelip takima, yönetime saldirmak yerine,iki senedir ligi ikinci bitiren bu güzel takimi sampiyonluk potasindan uzaklastiracak her hareketten sakinip, destege daha bircandan devam edecegiz ki basari gelsin. Ortada kurulmus, gelismekte olan bir sistem var, kelleci zihniyetle bu sisteme darbe vurup, Trabzon'un gelecegini anlik hirslarina feda etmeye hic birimizin hakki yok.

Sabir acidir, ama meyvesi tatli olur...

Edited by: NoPain-NoGain

Yorum

• bu sezon hatta büttün yillar bu yenilgiyi basimiza kakacaklar

Yorum

• İlk olarak spider tarafından gönderildi

bu sezon hatta büttün yillar bu yenilgiyi basimiza kakacaklar

Aynen dedigim gibi,

Bu sezon milletle nasil tartismalara girecem onu düsünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X