95-96 fb maçi geçen sene dinamo kiev maçi ve malesef solemek bile istemiyorum iste bu maç... ne mi oldu ilk yarim saat sadece daldim acaba ne zaman iyi oynariz diye dusunmeye basladim bir sigara bir sigara daha ne mi oldu FATIH SULTAN TEKKE nereye mi gonderdi topu 5 kaleci olsa uzanilamayan yere buyuk topcusun dedim devre arasinda rahatladim tamam olcak bu is dedim ne mi oldu ikinci yari goller kactikca cildirdim dk ya bakiyorum 85 olamaz diyorum aticaz diyorum ne mi oldu gokdeniz beyfendi klasigi yasandi tipki kiev macinda ki tipki gecen sene fb macindaki gibi karsi karsiya neden dedim bole toplar TEK keye gelmiyo olmadi alamadi suçlu mu yönetim den mi basliyim sizce brezilya ya demir attilar (rio karnavalindaydilar galiba 2 aydir) biliyosun ki bu takim sampiyonlar ligi on eleme maci oynicak biliyosun ki tekke sakat yerine adam almiyosun neyse onlar baskanlik pesinde fazla yorum yapmiyorum senol hoca hangi onemli maci aldin sana sormak istiyorum eller i cikartip tayfun u aldin sonuc husran adem le ilk 11 e basladin adamin her pasi rakibe celaleddin sol acik sol bek deil belki ikinci yari anlayabilmissindir huseyin bu takimda oynadikca da cildiriyorum arkadas her topu yanavermekle bu isler olmaz huseyin bey o istedigin parayi da sana ancak ersun yalan verir onun da kaderi ortada iste bu kadar kotu tablo içinde maçi alamiyoruz peki bi soru size bu kadar kotu oynarken maçi kim alabilirdi ??? cok basit seyirci ... malesef o da mevcut deil trabzon da (90 dk bagiranlari yurekten alkisliyorum) bakin bi bjk taraftarina takim nasil atesleniyo nasil canlaniyo biz bir kere seyirci baskisiyla maç alamadik çekirdek yemekle bu isler olmaz beyler ... iste tablo buyrun kayseri maçina
[img]smileys/smiley32.gif[/img]FATIH TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum