Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sorumlular Hesap Versin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 95-96 fb maçi geçen sene dinamo kiev maçi ve malesef solemek bile istemiyorum iste bu maç... ne mi oldu ilk yarim saat sadece daldim acaba ne zaman iyi oynariz diye dusunmeye basladim bir sigara bir sigara daha ne mi oldu FATIH SULTAN TEKKE nereye mi gonderdi topu 5 kaleci olsa uzanilamayan yere buyuk topcusun dedim devre arasinda rahatladim tamam olcak bu is dedim ne mi oldu ikinci yari goller kactikca cildirdim dk ya bakiyorum 85 olamaz diyorum aticaz diyorum ne mi oldu gokdeniz beyfendi klasigi yasandi tipki kiev macinda ki tipki gecen sene fb macindaki gibi karsi karsiya neden dedim bole toplar TEK keye gelmiyo olmadi alamadi suçlu mu yönetim den mi basliyim sizce brezilya ya demir attilar (rio karnavalindaydilar galiba 2 aydir) biliyosun ki bu takim sampiyonlar ligi on eleme maci oynicak biliyosun ki tekke sakat yerine adam almiyosun neyse onlar baskanlik pesinde fazla yorum yapmiyorum senol hoca hangi onemli maci aldin sana sormak istiyorum eller i cikartip tayfun u aldin sonuc husran adem le ilk 11 e basladin adamin her pasi rakibe celaleddin sol acik sol bek deil belki ikinci yari anlayabilmissindir huseyin bu takimda oynadikca da cildiriyorum arkadas her topu yanavermekle bu isler olmaz huseyin bey o istedigin parayi da sana ancak ersun yalan verir onun da kaderi ortada iste bu kadar kotu tablo içinde maçi alamiyoruz peki bi soru size bu kadar kotu oynarken maçi kim alabilirdi ??? cok basit seyirci ... malesef o da mevcut deil trabzon da (90 dk bagiranlari yurekten alkisliyorum) bakin bi bjk taraftarina takim nasil atesleniyo nasil canlaniyo biz bir kere seyirci baskisiyla maç alamadik çekirdek yemekle bu isler olmaz beyler ... iste tablo buyrun kayseri maçina

[img]smileys/smiley32.gif[/img]FATIH TEKKE[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• keske bu cümleleri kurmak yerine glaskow rangers maçini konusabilseydik... benim yazdigim seyleri yazmak kolay diyen arkadaslarim olabilir ama su nu soliyim biz karadenizliyiz basarisizliga bizde yer yok hem de bu kadar kolay rakip karsisinda neden futbolcular olu gibiler dün saha da olmayi cok istedim olumune oynardim biliyorum ki tum arkadaslar da bole dusunmustur neden fatih gibi düsünemedi digerleri neden ???? israrla soluyorum ve solemeye dewam edicem bu hüseyin (hele su son istedigitransfer parasindan sonra) nasil trabzonlu adam yanindan geçiyo bakiyo inanin ki dün trabzonsporumuzun futbolcusu olmayi çok istedim ...

[img]smileys/smiley7.gif[/img]go beck hüseyin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• hüseyin pas atsin hüseyin adam geçsin hüseyin gol atsin hüseyin adam karsilasin eger bunlari yapacak olsaydim real madrid de oynardim...

hüseyin cimsir

[img]smileys/smiley36.gif[/img]komik

Yorum

• HÜSEYINDEN TABIKI BU DEDIKLERININ HEPSI BEKLENEMEZ AMA ISTEDIGI PARAYIDA SU OYNADIGI OYUNDAN SONRA GÖZDEN GEÇIRMELIDIR

Yorum

• abi adam yanindan gecene dokunmuyo bile bir tane olumlu pas atmazmi ya mac boyunca sadece yanindakine pas atiyo oynamasin bu takimda bi de utanmadan tavan ucret istiyo olmaz bole yaaa

Yorum

• hepsinin biryeri kalkmis

Yorum

• [QUOTE=samway]

hüseyin pas atsin hüseyin adam geçsin hüseyin gol atsin hüseyin adam karsilasin eger bunlari yapacak olsaydim real madrid de oynardim...

hüseyin cimsir

tabi ya hüseyin ne gerek var sen sade ce gelene faul yap gidene faul yap. aldigin toplari ez.

sonra benim yattaramin aldigi paranin 5 mislini iste. yönetim de sana trabzonlusun diye versin ne güzel memleket.ey gidi yönetim sim di gönderilecek adam 200 bin dolarlik yattara mi yok sa bu 1.650 ytl lik hüseyin mi?

yattara sen iseviyoruzzzzzzzz

Yorum

• bu huseyinle hasan la olcak is deil artik yonetimi goreve davat ediyoruz dicem ama bu soz de burda bole kalir

Yorum

• Beyler olay sadece Hüseyinde bitmiyo tek birisine yüklenmek dogru degil tamam hüseyin gerçekten kötüydü iki maçtada ama biz iki maçtada takim olarak berbattik.Insallah önümüzdeki günlerde hepimiz toparlanirizda bu psikolojiden kurtuluruz.
                    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Bugün Hüseyin'e Gökdeniz'e kin kusanlar. Zamaninda omuzlarda tasidiginiz oyuncular degil miydi onlar? 5 senelik mukaveleye imza atan Gökdeniz degil mi? Sirf bir gol kaçirdi die hain mi oldu? Milli Takim da gururunuz olmadi mi bu oyuncular. Simdi bazilari kalkmis diyor ki yok çok istedigi fenere gitsin cimboma gitsin. Bütün takim döküldü bu maçta gözünüzü açin. Kim ayakta kaldi? Takimda genel bir hava idi bu kötü oyun. Bireylerin üstüne yüklenmeyin artik. Takim sezona hazirlanamamis teknik kadro tarafindan. Asiri bir heyecan vardi oyuncularda. Bu oyuncularin alternatifi yok kulübe de bazi yerlerde çaresiz kaldi burada da yönetim suçlu. Ama bu kötü sonucu Hüseyin'e, Gökdeniz'e mal etmek kötü niyetliliktir. Bu sonucun sorumlusu çok.
                      Koyverdun gittun bizi...
                      Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                      Republic of Of
                      [COLOR="DarkRed"]

Yorum

• ya allah askina bu forumlari kapatalim hep destek verelim olumsuz olan seylerde var ama simdi destek zamanidir lige iyi baslamaliyiz artik sampiyonlukla affettirirler kendilerini bizde onlara destek vermeliyiiz...hayde birlik zamani....kopmayalim....
                        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Su noktaya deginmek lazim.. geçen sene atay bey sl den elenince tüm suçu üstüne almisti, bu sene de senol günes tüm sorumluluk bendedir dedi... iyi de ne oluyor yani böyle demekle... taraftar 'bak suçlarini kabul ettiler akillanacaklar demek' diye mi düsünsün isteniliyor... atay aktug un geçen seneden beri akillanmadigi ortaya çikti.. yine transfer sorunu ve sakat forvetle çikilan 2 maç ve hüsran... senol günes suçu kabul etti ee peki sonra?

senol günes in geldigi zaman ki demeçleri 'biz sesimizi avrupada duyurmak istiyoruz ' konusu üzerine bina edilmisti.. evet bir sekilde duyurduk zaten... atay bey de geçmisten ders aldik demisti geçen sene... ama sonuç ayni... meselenin çok basit bir çözümü vardir aslinda... elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz Trabzonspor için dersiniz ve sonuca göreinsanlar da, elinizden gelen en iyisi ile Trabzonspor'un idealindeki en iyi arasinda bir degerlendirme yaparak sizi öyle yargilarlar... ama transferi mayisda bitirecegiz, avrupada sesimizi duyuracagiz v.b dediginizde geregini yapmaniz lazim...

zaten potansiyel olarak sorumlulugun büyük kismi taraftara ve futbolcuya yikiliyor her basarisizliktan sonra.. seneye sorumlulugu alacak mercii de kalmadi... yine de biraz zorlamayla bu sefer sorumluluk takim malzemecisine yikilabilir diye düsünüyorum...
                          #7 King of Kings

Yorum

• EVET BEN DE KATILIYORUM HEP AYNI SENERYO

Yorum

• Arkadaslar destege devam diyor, neyin destegine!!! Yine hep ayni
                              senaryolari yasamak icinmi? Yine iki senedir oldugu gibi gözyasi
                              ve yas icinde olmak icinmi?? Evet diyorsunun destege devam
                              ama bilelelim nereye destek oldugumuzu. Fenerbachcede bir kac mac
                              kotu gidince taraftar aniden el koyuyor duruma. Bizde ortada
                              yapilan bariz becerisizlikleri ve yanlislara desteklemeye devam
                              edelim. Eger bu saatten sonra yönetimi destekliyelim diyen varsa
                              bence GERCEKTEN Trabzonsporlu degildir ya da FUTBOLU HIC
                              bilmeyendir!!!!!

Yorum

• Ortada bir durum var arkadaslar, bu kadroyla sampiyonluk da
                                hayal. Senol gunes dünya takimindan bahsediyordu, dünya
                                takimindan bahseden bir hoca bilirki huyesinlerin hasanlarin mehmet
                                yilmazlarin yeri yoktur. Ve o hoca yine bilirki bir dunya
                                takiminda FATIH TEKKE BILE YEDEK OTURACAK DURUMA GELMESI LAZIM, O
                                ZAMAN BIR DUNYA TAKIMI OLMUSUNDUR DEMEKTIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X