Sorumlular Hesap Versin

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • The Legend
    • 25.07.2005
    • 2929
    • Makina Mühendisi
    • Trabzon

Maçtan sonra otobüste gördügüm fatih tekke agliyordu.(Otobüsün en arkada sag cam kenarinda oturuyordu.)

EN BÜYÜK KAPTAN BIZIM KAPTAN........

Ayrica Maç çikisinda yönetim ve gökdenize yapilan protestolar da vardi.
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• vizarian
      • 17.03.2005
      • 501
      • İnşaat Müh.
      • Bitlis

rezilik

baska biseydegilEdited by: murat

Yorum

• Ahmet54
        • 26.07.2005
        • 664
        • Avrupa Diğer

bu aci artik dayanilmaz oldu [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Armağan Dere
          • 30.09.2004
          • 12218
          • Mak. Müh.
          • İstanbul

arkadaslar taraftar harcaniyor bosu bosuna insanlari oraya topladilar hani futbol kaptanim da agladi yazik ona o aglamasin...o adam gibi adam o yüregini koydu bu takim için o herseyini verdi bu takim için para mi vermedi öbür klupler hem de 3 mislini ama gitmedi trabzondan vazgeçmedi o adam ama onu aglatanlar utansin

saygilarimla!!
          ölümüne trabzon !

Yorum

• KURTAN61
            • 20.10.2004
            • 15

TEMIZLIK BASLASIN

BU HALK DAHA KAÇ SENE TAHAMMÜL EDEBILIR
            KURTAN

Yorum

• Y.Sert
              • 18.07.2005
              • 1066
              • memur
              • Isparta

tüh.tüh.tüh.budami gelecekti basimiza.la yazacak çok sey.bende maç 4-0 biter demistim.iyiatmisim.daha önce yazmistim.yine yaziyorum.tolgayi satmadan 2-3 tane adam alsalardi,zamaninda alsalardi,bu takim tozu dumana katar demistim.ama almadilar.neden para yok.e borcumuzda yok.la alin 2 tane iyi adam.10 milyon dolar borcumuz olsun ne olur yani.ha transferler kötümü .degil.yani ben bu aksamki maçta elleri çok begendim.topla mükemmel çikiyor.defanstan iyide top çiokariyor.biraz agir.zaten hizlida olsa bize gelmezdi.ama geç geç geç kalindi.zamaninda zuravskiyi alsalardi,yani 2 ay önce,yine elerdik bu takimi.fatih ne yapsin.adam idman yapmadan maçlara çikti.la varya fatih hakketten padisah.ama gökdenize yaziklar olsun.ne geçen yil ne b yil.piyasada yok.keske bunu fenere satsaydikta onlarin basina bela etseydik.saçimi basimi yoldurdu valla.ya hüseyin.bilmem ne kadar para istiyormus.yuh sanada.senin su an aldigin para bile sana çok.ha bide emrah.la bok mu vardi gitmisken döndün geri geldin.la galatasaray allah belani versin.niye bu adami almadin.tayfundanda topcu olmaz .ama ha tayfun ha emrah.aynidir.üf ya.daha ne yazayim.atay aktug.bence dürüst degilsin.trabzon spora bir seyler vermek için degil,almak için gelmissin.sende ya aç karnini doyuracan,yada siyasete girecen.birakin lütfen.benden tüp alip parasini veremeyen serefsizler bu takimda yöneticilik yapiyor.gerisini siz düsünün gari.yine yazmistim,bidaha yaziyorum.ahmet agaoglu kurtar bizi lütfen.son bir iyilik yap.bir sen kaldin.agaoglu baskan.
              N e K ö T ü !

Yorum

• Y.Sert
                • 18.07.2005
                • 1066
                • memur
                • Isparta

ahmet agaoglu baskan.trabzon sampiyon.hem masada hem sahada.lütfen agaoglu kurtar bu takimi.
                N e K ö T ü !

Yorum

• vizarian
                  • 17.03.2005
                  • 501
                  • İnşaat Müh.
                  • Bitlis

BU SON DAMLAYDI. DAHA DAYANA MIYORUM

Yorum

• Beytullah
                    • 10.10.2004
                    • 2827
                    • banka.
                    • İstanbul

yönetimin hespa vermesi lazim.......

ne bu ya aleme rezil olduk nerden o eski trabzonumuzu avrupayi titreten sadece türkiyenin avrupada gururur olan trabzonumuz nerden hani..birakin bu isi yapamiyorsunuz biz trabzonumuzu böyle görmeye alismadik.
                    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• CeSS
                      • 29.05.2004
                      • 2524
                      • Ankara

Atay Aktug'dan taraftara yanit

04 Agustos 2005 00:16

Trabzonspor'un S. Ligi'ne Anorthosis'e yenilerek havlu atmasi, Baskan Aktug'u hedef haline getirdi. Atay Aktug, taraftarin "Yönetim istifa" tepkisine yanit verdi.

Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, Avrupa Sampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagusta karsisinda atabilecekleri golleri atamayinca turu geçemediklerini söyledi.

Aktug, maçin ardindan yaptigi açiklamada, maçin stresli bir biçimde geçtigini belirterek, ''Stresli bir maç oldu. Atacagimiz golleri atamayinca turu geçemedik'' dedi.

Taraftarlarin maç sonunda yönetim kurulunu istifaya davet etmeleriyle ilgili olarak da Aktug, ''Maglup olunca birilerine kabahat bulunacak. Bu ya hoca, ya yönetim ya da futbolcu olur'' dedi.

Anorthosis Famagusta Kulübü Baskani Andreas Panteli ise Trabzonspor'un kendilerinden daha iyi bir takim oldugunu ifade ederek, ''Çok zor bir gece ve maç geçirdik. Futbol böyledir. Bir taraf muhakkak kazanir'' dedi.

Trabzon'un güzel bir sehir oldugunu da ifade eden Panteli, ''Güvenlik güçlerinin görevlerini tam yaptiklari için mutluyuz. Maç da centilmence oynandi. Kazandigimiz için mutluyuz'' diye konustu.

Buyrun Hesap , Üstü kalsin ( ! )

Ilk maçi rakibe hafife aldigimiz için , bugünkü maçi atacagimiz pozisyonlari atamadigimiz için elendik. sizler nelere kabahatler buluyorsunuz , ne kadar yaygaracisiniz !
                      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Sevgi
                        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                        • 06.10.2004
                        • 5004
                        • Muhasebe

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

Atay Aktug'dan taraftara yanit

04 Agustos 2005 00:16

Trabzonspor'un S. Ligi'ne Anorthosis'e yenilerek havlu atmasi, Baskan Aktug'u hedef haline getirdi. Atay Aktug, taraftarin "Yönetim istifa" tepkisine yanit verdi.

Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, Avrupa Sampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Anorthosis Famagusta karsisinda atabilecekleri golleri atamayinca turu geçemediklerini söyledi.

ne ilginçtir iki sezondur kaybettigimiz her önemli maçtan sonra baskanin açiklamasi ayni ''atabilecegimiz golleri atabilseydik, çok gol kaçirmasaydik '' be mübarek insan her maçtan sonra bu açiklamayi yapiyorsunda bu takimin kaliteli bir forvete ihtiyaci oldugunu farkedemiyormusun !!! Nasil bir rahatlikla böyle bir açiklama yapiliyor anlam vermek mümkün degil !!!

TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• vega
                          • 26.03.2005
                          • 71

-edit-Edited by: murat

Yorum

• gerçekefsane
                            • 17.07.2005
                            • 4333

m.yilmaz'in yerine ergin keles olsa yildiz olurdu bu maçta
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• abdulkadir_gg
                              • 24.07.2005
                              • 10

TAMAM KARDESIM BIR YENILDIN ARKANDAYOZ IKI YENILDIN YINE TAMAM AMA YETER YA BIZ BU BU YENILGILERI ÖMRÜMÜZ BOYUNCA ÇEKMEK ZORUNDAMIYIZ. BIZI BATIRANGÖKDENIZ'DI O GOLLER KAÇAR MIABIYA BATIRDI BIZI
                              DOGDUM DOGALI SAMPIYONLUK GÖRMESEMDE VEYA SAMGIYONLUGU GÖREMEYECEKSEMDE PESINI BIRAKMAYACAGIM

Yorum

• vega
                                • 26.03.2005
                                • 71

hesap ver yönetim verene kadar küfür yiyeceksin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...